GOGANU24cm Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare ......azi toat lumea parca se stia de o viatza......... A fost namoleala....haleala si am luat kiar si DIPLOME ( :h5 tractozaure ) :bravo :1 organizatorilor........ :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare VAI CE SOMN IMI E!!! Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare ...NO COMMENT DE AICI INCOLO Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare ... Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Stati pe faza ca vine baiatu' cu filmele incendiare!!! Dar mai intai niste poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare .... Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare deci se pare ca tre sa renunt la nick-name-ul de worldscape, caci azi m-au botezat "Fierbatoru' de gipuri" :ha: :ha: :ha: deci nu pierdeti filmuletu lu' bullbar ca ala face toti banii :grin:u nu e grataru...e gipu worldscape... si GPScu tocmai coborat din masina... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Faine.....dar o rezolutie de 800x600 va da ameteli? :ha: ca abia se vad masinile :grin: DATA VIITOARE LA REZOLUTIE MAI MARE... AM PIXELI MULTI DAR... AM GRESIT SI EU DE DATA ASTA. Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @GPScu........tu esti mai fericit la namol fratzioru meu decat un copil care l asteapta pe Mos Craciun...... :h5 :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Si seria in care don Clatita (mersi Gogane) este calcat de GPScu! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @bullbar........la cum e lungit nu e Semaca.............e CLATITA..... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare ii mai incurca omu :D, deh, varsta :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare cred a e cel mai crunt namolul asta care se intinde ca untul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Iata momentul adevarului: cum si-a fiert worldscape alias "ARO"gantul :ha: :ha: :ha: jeepul! Asta dupa ce, cu doar 10 minute inainte spunea asa: "Eu nu raman NICAIERI! Masina mea merge peste tot!" Si era la un pas sa accepte si un pariu pe Jeep ca nu ramane in ziua aia!!!!... deh....stii cand zambeste Dumnezeu? Cand spui:am un plan! :ha: :ha: :ha: [youtube:5lssvrw0] [/youtube:5lssvrw0] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Acum ca sa intelegeti pe deplin ca sub nicio forma nu-l puteam face pe worldscape sa renunte la ideea de a-si nenoroci masina, uitati-va cu cata determinare incearca sa ne convinga ca e "the best"! slp (asta dupa ce a fiert-o de au gasit-o dracii) [youtube:efq3put2] [/youtube:efq3put2] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare jip pa aburi! :ha: :ha: [youtube:2dwthktv] [/youtube:2dwthktv] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Acest sofer nu este membru al clubului! Dar...uitati-va bine! :banana [youtube:1ltguaru] [/youtube:1ltguaru] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Aceleasi namoale din care am esit dupa doua ore de sufarie, troliere, urlete si glume [youtube:2zuocgkb] [/youtube:2zuocgkb] [youtube:2zuocgkb] [/youtube:2zuocgkb] [youtube:2zuocgkb] [/youtube:2zuocgkb] [youtube:2zuocgkb] [/youtube:2zuocgkb] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare foarte tare baieti. era bere fara alcol, nu??? :x :x LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare foarte tare baieti. era bere fara alcol, nu??? :x :x Bineinteles....si ca sa vedeti cum exista permanent un Gica Contra :P (Gogane de tine e vorba aici) urmariti filmuletul de mai jos unde toata lumea trece pe dreapta....numai Goganu pe stanga! slp [youtube:26kzsteb] [/youtube:26kzsteb] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Raport de pagube: 1. asap - toba desprinsa (oricum nu era intreaga); stop stanga spart (n-a vazut un pom, pe care l-a si culcat la pamant) 2. worlscape a.k.a. aro(gantul) - radiator distrus; probabil si garnitura de chiuloasa....vede el maine 3. GPScu - vopseaua pe care doar cu o zi inainte o aplicase contra sumei de 1.000 de euro a fost infrunzita de spini, crengi si pomisori; cablu troliu distrus 4. eu - mi s-a ars un bec de la proiectorul de sus; am rupt si cealalta brida de tractare de pe bara spate (bineinteles a mai am doua in punte pentruoricare ramane incotopenit asa ca nu ezitati sa cereti ajutor in continuare), am rupt o sufa si am spart un ochet (ultima chestie nu mi-o explic!!!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Sa va fie de bine si la mai mare! :x NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare :1 super iesire acum chiar ca imi vine sa plang de nervi ca nu am venit si eu, trebuia sa vin pe jos si sa ma leg de roata de rezerva a cuiva de acolo sau de porbagaj dar repar eu acaretul si nu mai pierd nici o iesire Inca odata :h5 :1 :bravo :bravo :bravo schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare pt cei care cred ca noroaiele se trec usor... [youtube:x06ibt46] [/youtube:x06ibt46] [youtube:x06ibt46] [/youtube:x06ibt46] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate