Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Tractozaur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 331
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Bullbar, poti sa mai treci pe raportul de pagube (al macelariilor) inca vreo 10 kile (pe putin) de carne ...pana si destoinicul meu (gratarul) s-a mirat ca n-a mai vazut atata carne de mult ...

Per ansamblu o fost un regal de offroad (prieteneasca, gratarareasca, namoleasca ...sau cum vreti voi sa-i zicem) pe parcursul a aproximativ 13 ore, cca 120km strabatuti cu droagele, cu sare si piper asa cum ne-am obisnuit deja in ultimul timp! Nu cred ca a lipsit nimic si toata lumea s-a distrat, inclusiv cei doi patrupezi care ne-au insotit (Alma & Max) ... :h5

Felicitari organizatorilor: Cristi aka. Marele Alb :1 , Cristi aka Offroad Runner zis "Tracanete" :1 , si domnului localnic :1 care ne-a insotit si care a intarziat la serviciu ca sa ne scoata din teren, imi pare rau -nu i-am retinut numele!

Felicitari "recuperatorilor" si masinilor care au stat la recovery: respectiv Bullbar, Offroad Runner si AdiV6 (cel care a agatat de el TJ-ul suferind in drumul de intoarcere catre casa)

Felicitari debutantului nebun si nelinistit (Claudiu - Gaganu', cum il stiu pretenarii) ptr felul in care a facut sa mearga (peste tot) singura reprezentanta din randul veveritelor!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost o iesire foarte reusita cu ingrediente inedite de offroad si voie buna! Cateva mentiuni si de la mine...Organizatorii, the ultimate sensei al off road runnerilor si prietenul, Marele Alb, ne-au convins inca o data ca sunt adevarati camarazi si oameni de echipa! :h5 Faina ideea cu diplomele...Yonutz si prietenul lui cu vitara au avut grija de glicemia scazuta la tout grupul de aventurieri...ei s-au ocupat magistral de gratar!!! :tk Apropos de vitara...un mic paradox: in teren, ati vazut, era devastator...pe sosea...se inmuia subit... :cn

Grasshoperii cei noi au fost la inaltime, chiar si L200 nepregatit; totusi, fara a fi rautacios, cred ca ar trebui pe viitor respectate cerintele organizatorilor (macar cauciucuri!!!!!) Apreciem cu totii sangele den cardan..sunt intru totul de acord cu spiritul de echipa si inteleg pe deplin dorinta omului de a se da...dar, daca se intarzie toata coloana prelung si repetat... slp : :hm :fr

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Motivul ptr care Vitara pe sosea nu mergea prea tare este ca aveam gratarul ala mare si urat in spate + niste borcane de castraveti (unul s-a spart) care la hopuri sareau in sus (au sarit la un moment dat 1m aproape)...Ai vazut ca la un moment dat am lasat pe dreapta drumul ala prin de gropi si Claudiu a luat-o pe camp! In alta ordine de idei pe camp, dupa Tractozaur, care nu mai vedea prin luneta si din cand in cand deschidea usa si se uita inapoi sa vada cine mai este :ha: Si cine crezi ca era: Vi-ta-ra! A fugit pe camp si cu peste 100km/h ... pozarul Tractozaurului (care ne-a dat "balast" sa nu mai trecem pe langa el fluierand) se tinea de scaune, recunosc ca si eu ... Ce este de notat ca acea vitara era modelul lung, era stock, cu un body lift +5cm facut pe genunchi de propietar si cu niste gume profil cross country ...nimic mai mult!

Link spre comentariu

Vizitator dawiana

ADEVARATA iesire . FELICITARI tuturor participantilor si mai ales organizatorilor !

ESTE ceva cu adevarat FRUMOS si cred ca oricine i-si doreste asa ceva !!!

:1 :1 :1 :1 :1

La mai multe BAIETI !

Link spre comentariu

Baieti, e o poza cu politie.

Care a fost treaba?

Ce politie bre? Cred ca te referi la jeaca lui Marele Alb ... :ha:

Link spre comentariu

Sa va fie de bine si plimbarea si mancarea! :bravo

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Reuniune de final ...cum era de asteptat pe masina cu mingii de tenis la geoale, masina lui Bullbar (bineinteles)...s-au suit toti Tiriacii si Nastasii prezenti la "Grand Shlem de vidra"...toti castigatori ... ce psihoza ...!!!

Ptr cei ce nu ati venit: nu va incearca nici un pic sentimentul ala de oftica, ca ati stat acasa...? :ha: Eu cred ca da ...dar ce sa spun: intradevar, a fost mult prea tare! :ha:

Link spre comentariu

Baieti, e o poza cu politie.

Care a fost treaba?

ala e Sorin in vesta reflectorizanta..... nu e politie :))

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Da a fost o iesire foarte reusita (mai putin impedimentele de ordin tehnic), si se pare ca de la o iesire la alta devin din ce in ce mai bune.

Multumiri tuturor celor ce m-au ajutat cu scosul masinii, si tractatul in Bucuresti.

si in special lui @bullbar care nu putea sa ma menajeze.... eu care ma temeam ca de dracu sa nu intru in gura @tractozaurului ( care nu m-a troliat decat pana in mijocu baltii, dupa care e trebuit sa ma troliez singur.), intru in gura lui Petre...

una peste alta a fost misto rau de tot. :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Da a fost o iesire foarte reusita (mai putin impedimentele de ordin tehnic), si se pare ca de la o iesire la alta devin din ce in ce mai bune.

Multumiri tuturor celor ce m-au ajutat cu scosul masinii, si tractatul in Bucuresti.

si in special lui @bullbar care nu putea sa ma menajeze.... eu care ma temeam ca de dracu sa nu intru in gura @tractozaurului ( care nu m-a troliat decat pana in mijocu baltii, dupa care e trebuit sa ma troliez singur.), intru in gura lui Petre...

una peste alta a fost misto rau de tot. :grin:

un pic offtopic - esti prietenul meu, de aceea NU TE IERT cand o iei razna, desi ma rog de tine ore in sir sa nu omori masina! In offroad trebuie mereu sa gandesti ca acaretul este singurul tau mijloc de supravietuire, singurul "prieten", singura cale din salbaticie spre civilizatie. Nu-ti ucide premeditat "prietenul". Nu-i da in gura cand vezi ca pur si simplu NU POATE! Este ca si cand ai scoate biciul sa bati un cal complet epuizat ca nu-ti mai trage caruta plina cu lemne!!! :hm Dumnezeu ti-a aratat ca dupa propozitia "masina mea nu ramane nicaieri, ESTE IMPOSIBIL sa raman"...iti zambeste ingaduitor si iti arata nu numai ca poti ramane pe burta ca broasca in omat, dar ca poti ramane definitiv fara masina! Ce se intampla daca erai singur si cu o blonda superba la bord careia doreai sa-i arati ce potent este jipul tau? Concluzia: pana cand te regasesc in offroad asa cum te stiu de la Curtea de Arges....esti AROgantul!

Link spre comentariu

Fratii mei de namol............tocami am vb cu Tractozauru era la spalatorie curata BESTIA a zis k urmeaza sa posteze cele 1000 de poze pe care le-a facut copilotul lui (ATENTIE watchere ai concurenta) imediat ce va avea putin timp liber..................dar a mentionat ca merita sa asteptam un pic............ :h5 :cl

P.S....cine a luat OSCARU? :ha: :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare