Max Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Dupa cum am mai discutat, urmatoarea intalnire a utilizatorilor forumului club4x4.ro si nu numai, se va face in Maramures. Intalnirea va fi in primul weekend al lunii octombrie respectiv vineri 5 octombrie 2007 pana duminica in 7 octombrie 2007. Cazarea va fi facuta la complexul Suior, intr-o locatie de vis, la o altitudine de 668 m, in mijlocul padurii la 18 km de Baia Mare. Este un complex de 3 stele si ofera conditii deosebite de cazare si multiple facilitati. http://www.suior.ro Programul intalnirii va cuprinde: - traseu lung soft/mediu cu toti participantii - trasee medii si extreme pentru doritori, - picnic cu sarmalute, carnaciori, palinca si altele... - cina festiva - trial - tombola cu premii diverse Vom beneficia de asistenta medicala, asistenta tehnica, asistenta din partea echipelor salvamont, mediatizare. Locatie pentru rezolvarea unor probleme tehnice aparute la masini, vulcanizare. Asta este, in mare, programul acestei intalniri pe care vrem sa o facem deosebita pentru ca sa se merite si celor care fac efortul si vin de departe. Eu as recomanda inceperea intalnirii inca de joi 4 octombrie. Dar probabil ca va fi greu pentru unii. In prima faza trebuie sa facem o lista cu cei interesati sa participe la aceasta intalnire pentru a putea rezolva cu cazarea. Locurile pentru cazare sunt urmatoarele: - camere cu un pat: 7 - camere cu doua paturi: 24 - camere cu pat matrimonial: 14 - apartamente : 8 Tarifele propuse pentru grupul nostru ( cazare inclusiv mic dejun)sunt: - camera cu un pat: 70 Ron/noapte - camera cu doua paturi si camera matrimoniala: 160 Ron/noapte - apartamentele: 290 Ron/noapte As vrea numarul exact de persoane cazate pentru ca , dupa aceea sa mai incerc o renegociere. Am nevoie de numarul de persoane pt cazare, in maxim 10 zile, deci va rog sa va inscrieti in timp util. Rog pe cei interesati sa se inscrie pentru aceasta intalnire trimitand cate un email la office@maxcom.ro cu urmatoarele date: - nume, prenume, si user-ul de pe forum - cate persoane vin cu dvs - preferinte speciale referitoare la cazare (inclusiv cei care vor dori cazare la cort) - adresa de email si numarul de telefon Taxa de participare inca nu am stabilit-o pt ca nu am reusit inca sa stabilim toate cheltuielile dar nu va fi mai mare decat la alte intalniri zic eu. Sunt multe detalii de stabilit. Pe parcurs va voi tine la curent cu programul exact al acestei intalniri. Multumesc Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Lista celor inscrisi pana in acest moment: 1. Gepetto 2. Catagsm 3. Alpinman 4. Mugur 5. Nanuk 6. Alex 7. AT 5.9 8. cfantana 9. Soimu' 10. Bruno 11. Turagmes 12. Crysst 13. Silviu Cormos 14. Koala 15. Navara 16. Hamat5 17. Nike&Patrol 18. dream_car 19. Angus&Florin 20. ionutzt 21. Trooper 22. Miron 23. GabiC 24. DragosDim ... 99. Max Pentru orice alte lamuriri si detalii, nu ezitati sa ma contactati : pm office@maxcom.ro tel: 0744.57.37.88 0730.57.37.88 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1 Ce sa fac daca ai fost tu mai rapid. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Legat de tarifele pentru masa, preturile din oferta sunt mult prea mari fata de realitate si nu trebuie luate in seama. De exemplu, am luat masa duminica trecuta acolo si pentru 3 persoane a costat 86 de lei urmatoarele: 3 ciorbe taranesti de vacuta cu de toate, 3 portii de felul 2 (ficatei de pui cu crochete de cartofi, si 2 portii de creier la gratar cu garniturile aferente si salate), 3 sucuri din gama CocaCola si un Cappy Nectar Oricum, micul dejun e inclus in cazare, masa de prinz o luam in alte parti pt ca nu vom fi acolo, cina festiva de sambata seara va fi in Baia Mare la restaurant-crama Milenium, iar vineri seara va fi o masa in aer liber cu sarmalute si gratare. Am facut precizarea asta ca sa nu va speriati de tarifele pentru masa pe care le-am primit de la cei de la Suior. Chiar si tarifele de cazare vreau sa le mai negociez dar asta nu pot sa o fac numai dupa ce stiu un numar cat de cat exact de persoane participante. Asa ca hai la inscriere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Legat de tarifele pentru masa, preturile din oferta sunt mult prea mari fata de realitate si nu trebuie luate in seama. De exemplu, am luat masa duminica trecuta acolo si pentru 3 persoane a costat 86 de lei urmatoarele: 3 ciorbe taranesti de vacuta cu de toate, 3 portii de felul 2 (ficatei de pui cu crochete de cartofi, si 2 portii de creier la gratar cu garniturile aferente si salate), 3 sucuri din gama CocaCola si un Cappy Nectar Oricum, micul dejun e inclus in cazare, masa de prinz o luam in alte parti pt ca nu vom fi acolo, cina festiva de sambata seara va fi in Baia Mare la restaurant-crama Milenium, iar vineri seara va fi o masa in aer liber cu sarmalute si gratare. Am facut precizarea asta ca sa nu va speriati de tarifele pentru masa pe care le-am primit de la cei de la Suior. Chiar si tarifele de cazare vreau sa le mai negociez dar asta nu pot sa o fac numai dupa ce stiu un numar cat de cat exact de persoane participante. Asa ca hai la inscriere. da zaraza cit ii la domnii astia? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Legat de tarifele pentru masa, preturile din oferta sunt mult prea mari fata de realitate si nu trebuie luate in seama. De exemplu, am luat masa duminica trecuta acolo si pentru 3 persoane a costat 86 de lei urmatoarele: 3 ciorbe taranesti de vacuta cu de toate, 3 portii de felul 2 (ficatei de pui cu crochete de cartofi, si 2 portii de creier la gratar cu garniturile aferente si salate), 3 sucuri din gama CocaCola si un Cappy Nectar Oricum, micul dejun e inclus in cazare, masa de prinz o luam in alte parti pt ca nu vom fi acolo, cina festiva de sambata seara va fi in Baia Mare la restaurant-crama Milenium, iar vineri seara va fi o masa in aer liber cu sarmalute si gratare. Am facut precizarea asta ca sa nu va speriati de tarifele pentru masa pe care le-am primit de la cei de la Suior. Chiar si tarifele de cazare vreau sa le mai negociez dar asta nu pot sa o fac numai dupa ce stiu un numar cat de cat exact de persoane participante. Asa ca hai la inscriere. da zaraza cit ii la domnii astia? :grin: La zaraza subventionam noi daca e cazul. Numai sa fie bine. :dr :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 La zaraza subventionam noi daca e cazul. Numai sa fie bine. :dr :ha1 :shock: atunci ma inscriu si eu, dar nu promit ca o sa pot veni 100% :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 si la mine sunt ceva probleme...dar sper sa le rezolv pana atunci :ps Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 m-am abonat si eu la o camera cu 2 paturi. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 m-am abonat si eu la o camera cu 2 paturi. Am notat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1 Ca organizator si capitan trebuie sa fie pe ultimul loc :P 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1 Ca organizator si capitan trebuie sa fie pe ultimul loc :P Asa e bine? :grin: Tu nici macar nu esti pe lista si comentezi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Sper ca nu vreti sa mergeti fara mine domnilor ! ... ... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Sper ca nu vreti sa mergeti fara mine domnilor ! ... ... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ... Nici aici asa departe nu scap de tine? :scr :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 o camera dubla si pentru mine te rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 o camera dubla si pentru mine te rog Am notat. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 si la mine sunt ceva probleme...dar sper sa le rezolv pana atunci :ps Daca ajungi, cate persoane veti fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Sper ca nu vreti sa mergeti fara mine domnilor ! ... ... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ... am crezut ca mergi si tu o data cu doamna :P :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1 Ca organizator si capitan trebuie sa fie pe ultimul loc :P Asa e bine? :grin: Tu nici macar nu esti pe lista si comentezi... nu e pe lista, dar iute te-ai pus pe ultimul loc :P :bc :Hr :ga :ha :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Sper ca nu vreti sa mergeti fara mine domnilor ! ... ... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ... Nici aici asa departe nu scap de tine? :scr :shrk are dreptate Max . a facuto asa departe sa scape de uniiiiiii :ga :ha :ga :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bomber Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Nike, te dai la fund :ga sau vrei sa ne faci o surpriza? Ciolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 :C vin. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Sper ca nu vreti sa mergeti fara mine domnilor ! ... ... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ... Nici aici asa departe nu scap de tine? :scr :shrk are dreptate Max . a facuto asa departe sa scape de uniiiiiii :ga :ga ... hmm, poate mai organizati voi doi vreun concurs ... ca de abia ce m-am obisnuit sa ajung primul si sa gasiti voi tot felu' de motive ca sa ma descalificati :ga ... ba ca n-am basca rosie, ba ca nu vorbesc corect limba eschimosilor, ba ca n-am venit din directia din care batea vantul ... si alte chestii d-astea :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Max in principiu vom fi doua persoane.....la garsoniera de panza :cort Trebe sa-i tin de urat lui Manole :clb :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate