Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea de la Baia Mare 5-7 octombrie 2007

Max

Postări Recomandate

Dupa cum am mai discutat, urmatoarea intalnire a utilizatorilor forumului club4x4.ro si nu numai, se va face in Maramures.

Intalnirea va fi in primul weekend al lunii octombrie respectiv vineri 5 octombrie 2007 pana duminica in 7 octombrie 2007.

Cazarea va fi facuta la complexul Suior, intr-o locatie de vis, la o altitudine de 668 m, in mijlocul padurii la 18 km de Baia Mare. Este un complex de 3 stele si ofera conditii deosebite de cazare si multiple facilitati.

http://www.suior.ro

Programul intalnirii va cuprinde:

- traseu lung soft/mediu cu toti participantii

- trasee medii si extreme pentru doritori,

- picnic cu sarmalute, carnaciori, palinca si altele...

- cina festiva

- trial

- tombola cu premii diverse

Vom beneficia de asistenta medicala, asistenta tehnica, asistenta din partea echipelor salvamont, mediatizare. Locatie pentru rezolvarea unor probleme tehnice aparute la masini, vulcanizare.

Asta este, in mare, programul acestei intalniri pe care vrem sa o facem deosebita pentru ca sa se merite si celor care fac efortul si vin de departe. Eu as recomanda inceperea intalnirii inca de joi 4 octombrie. Dar probabil ca va fi greu pentru unii.

In prima faza trebuie sa facem o lista cu cei interesati sa participe la aceasta intalnire pentru a putea rezolva cu cazarea.

Locurile pentru cazare sunt urmatoarele:

- camere cu un pat: 7

- camere cu doua paturi: 24

- camere cu pat matrimonial: 14

- apartamente : 8

Tarifele propuse pentru grupul nostru ( cazare inclusiv mic dejun)sunt:

- camera cu un pat: 70 Ron/noapte

- camera cu doua paturi si camera matrimoniala: 160 Ron/noapte

- apartamentele: 290 Ron/noapte

As vrea numarul exact de persoane cazate pentru ca , dupa aceea sa mai incerc o renegociere.

Am nevoie de numarul de persoane pt cazare, in maxim 10 zile, deci va rog sa va inscrieti in timp util.

Rog pe cei interesati sa se inscrie pentru aceasta intalnire trimitand cate un email la office@maxcom.ro cu urmatoarele date:

- nume, prenume, si user-ul de pe forum

- cate persoane vin cu dvs

- preferinte speciale referitoare la cazare (inclusiv cei care vor dori cazare la cort)

- adresa de email si numarul de telefon

Taxa de participare inca nu am stabilit-o pt ca nu am reusit inca sa stabilim toate cheltuielile dar nu va fi mai mare decat la alte intalniri zic eu.

Sunt multe detalii de stabilit. Pe parcurs va voi tine la curent cu programul exact al acestei intalniri.

Multumesc

Max

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Lista celor inscrisi pana in acest moment:

1. Gepetto

2. Catagsm

3. Alpinman

4. Mugur

5. Nanuk

6. Alex

7. AT 5.9

8. cfantana

9. Soimu'

10. Bruno

11. Turagmes

12. Crysst

13. Silviu Cormos

14. Koala

15. Navara

16. Hamat5

17. Nike&Patrol

18. dream_car

19. Angus&Florin

20. ionutzt

21. Trooper

22. Miron

23. GabiC

24. DragosDim

...

99. Max

Pentru orice alte lamuriri si detalii, nu ezitati sa ma contactati :

pm

office@maxcom.ro

tel: 0744.57.37.88

0730.57.37.88

Link spre comentariu

Legat de tarifele pentru masa, preturile din oferta sunt mult prea mari fata de realitate si nu trebuie luate in seama.

De exemplu, am luat masa duminica trecuta acolo si pentru 3 persoane a costat 86 de lei urmatoarele:

3 ciorbe taranesti de vacuta cu de toate, 3 portii de felul 2 (ficatei de pui cu crochete de cartofi, si 2 portii de creier la gratar cu garniturile aferente si salate), 3 sucuri din gama CocaCola si un Cappy Nectar

Oricum, micul dejun e inclus in cazare, masa de prinz o luam in alte parti pt ca nu vom fi acolo, cina festiva de sambata seara va fi in Baia Mare la restaurant-crama Milenium, iar vineri seara va fi o masa in aer liber cu sarmalute si gratare.

Am facut precizarea asta ca sa nu va speriati de tarifele pentru masa pe care le-am primit de la cei de la Suior.

Chiar si tarifele de cazare vreau sa le mai negociez dar asta nu pot sa o fac numai dupa ce stiu un numar cat de cat exact de persoane participante. Asa ca hai la inscriere.

Link spre comentariu

Legat de tarifele pentru masa, preturile din oferta sunt mult prea mari fata de realitate si nu trebuie luate in seama.

De exemplu, am luat masa duminica trecuta acolo si pentru 3 persoane a costat 86 de lei urmatoarele:

3 ciorbe taranesti de vacuta cu de toate, 3 portii de felul 2 (ficatei de pui cu crochete de cartofi, si 2 portii de creier la gratar cu garniturile aferente si salate), 3 sucuri din gama CocaCola si un Cappy Nectar

Oricum, micul dejun e inclus in cazare, masa de prinz o luam in alte parti pt ca nu vom fi acolo, cina festiva de sambata seara va fi in Baia Mare la restaurant-crama Milenium, iar vineri seara va fi o masa in aer liber cu sarmalute si gratare.

Am facut precizarea asta ca sa nu va speriati de tarifele pentru masa pe care le-am primit de la cei de la Suior.

Chiar si tarifele de cazare vreau sa le mai negociez dar asta nu pot sa o fac numai dupa ce stiu un numar cat de cat exact de persoane participante. Asa ca hai la inscriere.

da zaraza cit ii la domnii astia? :grin:

Link spre comentariu

da zaraza cit ii la domnii astia? :grin:

La zaraza subventionam noi daca e cazul. Numai sa fie bine. :dr :ha1

Link spre comentariu

maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1

Ca organizator si capitan trebuie sa fie pe ultimul loc :P

Asa e bine? :grin:

Tu nici macar nu esti pe lista si comentezi...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Sper ca nu vreti sa mergeti fara mine domnilor ! ...

... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ...

Link spre comentariu

... like usual, doresc o camera dubla ... sper sa pot veni cu amicul Cristi, copilotu' iadului :ga ...

Nici aici asa departe nu scap de tine?

:scr :shrk

Link spre comentariu

am crezut ca mergi si tu o data cu doamna :P :grin:

Link spre comentariu

maxule i-mi place ca esti organizator si pe lista lokul 3 :1

Ca organizator si capitan trebuie sa fie pe ultimul loc :P

Asa e bine? :grin:

Tu nici macar nu esti pe lista si comentezi...

nu e pe lista, dar iute te-ai pus pe ultimul loc :P :bc :Hr :ga :ha :ga

Link spre comentariu

are dreptate Max . a facuto asa departe sa scape de uniiiiiii :ga :ha :ga :P

Link spre comentariu

Vizitator koala

are dreptate Max . a facuto asa departe sa scape de uniiiiiii :ga :ga

... hmm, poate mai organizati voi doi vreun concurs ... ca de abia ce m-am obisnuit sa ajung primul si sa gasiti voi tot felu' de motive ca sa ma descalificati :ga ... ba ca n-am basca rosie, ba ca nu vorbesc corect limba eschimosilor, ba ca n-am venit din directia din care batea vantul ... si alte chestii d-astea :ga ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare