asfalttango Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Sunt explicate toate taxele si procedurile pe acest thread cu citeva pagini inainte.Daca citesti de la inceput vei avea toate informatiile. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Iti trebuie actul de propietate,numerele de Anglia si contractul de vinzare-cumparare.Atentie cu MOT expirat iti pot face vamesii romani figuri,fiind pe platforma nu ii intereseaza asigurarea. __________________ Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. http://www.auto-salon.ro Tractare,Tester & Cosmetica AUTO In curand o sa incerc si eu sa inmatriculez o englezoaica in Bulgaria, din cate am vazut mai sus acestea sunt documentle necesare,acum urmeaza intrebarea mea ;masina trebue radiata din Anglia sau nu ? Multumesc anticipat. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cind se completeaza actul de propietate o parte din ea se opreste de obicei de catre englez si o trimite prin posta catre DVLA (echivalant RAR si evidenta circulatiei).Astfel ei stiu ca masina a fost exportata si automat va fi si radiata. In cel mai rau caz se trimit copii dupa noile acte bulgaresti .Deci...absolut nici o problema:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Multumesc mult de ajutor. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresgood Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG de mine este vorba in postul de mai sus. Inscrerea a decurs fara emotii si fara costuri suplimentare desi masina avea folie si abtipilduri pe ea. Un pic de aventura si emotii la intoarcere, din cauza setarilor gps-ului si pentru ca nu stiu sa citesc indicatoarele bulgaresti, am vizitat mai mult din Bulgaria decat aveam de gand. Cu aglomeratia mi-am facut-o cu mana mea, nu am avut rabdare sa mai astept pana luni cum m-a sfatuit Adi. Adi, mersi pentru distractia de astazi:dr1:j Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Atentie la vigneta de Bulgaria. Au inceput controale sustinute ale politiei BG si chiar daca scapati la un control cu 10-20 euro va verifica la iesirea din BG. Daca nu o aveti va obliga sa o cumparati chiar daca iesiti din BG.,adica 5 euro sau 10 leva sau 30 lei. Dupa ora 10,00 am vazut ca si-au facut obicei de sta cu radar fix pe trepied intre TOSEVO si DOBRICH. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG intrebare: iau ciobloaca din UE, o inscriu in bulgaristan, ma costa 550e (<120 kw). la anu', inspectie, drum la vecini din nou, asigurari, etc. daca ma hotarasc sa o radiez din bulgaristan intre timp (adica bulgarul care o fi dansul sa mi-o vanda mie), cam care ar fi smecheria?? nu stiu daca am zis corect ce vreau... va prindeti voi:grin: si inca ceva: daca trece prin RAR odata, adica numere rosii, pot reveni pe la ei si pe la alte harle ''intr-o zi cu soare'' sa le-o dau la bot? (v-ati prins??) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG cel mai "safe" e sa cumperi un SRL din BG si-ti inscrii masina pe FIRMA TA... fara intermediari, riscuri..etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG intrebare: iau ciobloaca din UE, o inscriu in bulgaristan, ma costa 550e (<120 kw). la anu', inspectie, drum la vecini din nou, asigurari, etc. daca ma hotarasc sa o radiez din bulgaristan intre timp (adica bulgarul care o fi dansul sa mi-o vanda mie), cam care ar fi smecheria?? nu stiu daca am zis corect ce vreau... va prindeti voi:grin: si inca ceva: daca trece prin RAR odata, adica numere rosii, pot reveni pe la ei si pe la alte harle ''intr-o zi cu soare'' sa le-o dau la bot? (v-ati prins??) Bulgarul ti-o vinde inapoi din momentul inmatricularii. De aceea ai contract de vinzare -cumparare. DECI TU ESTI PROPIETAR SI POTI SA O INMATRICULEZI APOI UNDE VREA SUFLETUL TAU. Anual in medie asigurarea+ITP in BG este in jur de 150 euro,plus minus marja de cilindree. O fi mai safe inmatricularea pe firma TA din BG dar iti trebuie rezidenta(adica contract de munca si de chirie...care costa) apoi contabil +taxe catre statul BG....prin urmare nerentabil financiar.Dar fiecare este liber sa aleaga calea lui... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG O fi mai safe inmatricularea pe firma TA din BG dar iti trebuie rezidenta(adica contract de munca si de chirie...care costa) apoi contabil +taxe catre statul BG....prin urmare nerentabil financiar.Dar fiecare este liber sa aleaga calea lui... daca activitatea este suspendata trebuie sa vand masina?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @florum Va place tare mult sa va complicati ... Platiti-va TPI in Romania si nu mai poluati acest topic cu tot felul de aberatii ...Inmatricularea pe BG este o alternativa convenabila la cascaval fata de cea traditionala. Cand va vad ca veniti cu tz idei de te doare capul ... mai ca imi vine sa inchid iar acest topic. :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @yonut titlul topicului este "Cum sa-ti inscrii masina in BG"...nicidecum cat sa platesti lui X sau Y pentru inmatriculare. cumparatea unei societati in BG sau asocierea intr-o societate este tot o modalitate de inmatriculare... accepta ca mai sunt alte solutii de inmatriculare... ex: din auzite, un srl este undeva la 700 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Florume, Ia iati tu un srl din BG si pune aici oferta de inmatriculare mai buna decat cele existente! :h5Da,da ... ia pune osul la munca si vedem dupa aia daca mai ne vorbesti pe inalte! :old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salut,intrebare ca sa inscrii masina pe BG trebuie sa arate ca din fabrica sau se poate si modificata (kit inaltare ,troliu ,bara construita in curte,cauciucuri profil simex masina un y60 gr din 91 si daca se poate un pret fix la gata transport platforma ...(sa nu ma trezesc acolo ca sti mai tre sa dai 20euroi la x ,15euroi la y ... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Bogdane vb cu asfalttango ... El are si platforma! Teoretic si practic s-au inscris astfel de masini pe BG, conditia este sa ai actele si seriile in regula ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Multumesc Masina este inscrisa pe primarie (nr galben,si nu mai vreau sunt limitat)am fost la rar totul este ok am toate actele si nr de Germania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salut,intrebare ca sa inscrii masina pe BG trebuie sa arate ca din fabrica sau se poate si modificata (kit inaltare ,troliu ,bara construita in curte,cauciucuri profil simex masina un y60 gr din 91 si daca se poate un pret fix la gata transport platforma ...(sa nu ma trezesc acolo ca sti mai tre sa dai 20euroi la x ,15euroi la y ... :tk Seriile si actele sa fie ok. In rest e bine sa ai bacnote de 5 si 10 euro.Maxim adunate 50 euro in cazuri mai complicate. Citeste un pic in urma si uite-te la masina lui FORTE unde nu aveam unde sa punem numerele,cu roll-gage ,bari,anvelope,zgiriata,turtita,etc. Pe el l-a ajuns 50 euro in plus.Adica 550 inmatric+platforma+50 euro celelalte probleme.Acei 50 este posibil sa ii dai sau nu....depinde de ce inspector dai pe linie.Multi colegi au scapat de 10 euro suplimentar pentru folii sau inscriptionari pe masina. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Totul este ok incerc sa pun o poza am facut una larezolutie mai mica poate merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG asa mai merge:banana:banana:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salut, merge inscrisa, eu am mers pe varianta recomandata de Yonutz cu un mitsubishi mk 2 dupa "impotmoliada", aveam planetara rupta in puntea spate, capat de bara indoit(stateau rotile de zici ca facea plugul), troliu, bari fata - spate modificate, simex 31, rezervorul in portbagaj, dar foarte important faruri de europa!!! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Totul este ok incerc sa pun o poza am facut una larezolutie mai mica poate merge Daca actele si seriile sunt ok nu vad absolut nici o problema:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salut baieti,credeti ca masina asta cu numere de America se poate inmatricula in bulgaria? Masina este adusa din California de vreo cateva luni.Nu prezinta rugina si dupa cum spune titlul - este intr-o stare exceptionala,total functionala: -4x4,reductor -3.0 V6 150CP -Aer conditionat automat -Pilot automat -4 geamuri electrice -centralizata -alarma -sistem audio(impresionant) -anvelope noi(Kelly Safari Trax) Are 160 mii mile(facturi cu tot ce s-a schimbat la viata ei,-ultima in valoare de 3200 $ cuprinzand tot ce tine de suspensie,motor,curele,garnituri) Acte valabile pana in 08 2010. (exista toate actele posibile ale masinii) Asa spune baiatul care o vinde la noi pe forum. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG A mai auzit cineva de ce lege se pregateste pentru "eradicarea" masinilor inmatriculate in BG? Am inteles ca politia face o baza de date cu proprietarii masinilor (desi nu inteleg la ce le va folosi...) si cu cei care au procura sa circule . "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ar fi ceva aiurea si greu de realizat tinand cont ca toti proprietarii sunt in Bulgaria si legat de procura, nu cred ca esti obligat sa arati procura organelor de control ci doar actele si le este al naibii de greu sa descifreze. Procura o folosesti cand vrei sa vinzi masina, sa faci un contract de comodat etc.. Sper sa nu gresec :banana ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir Joker Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon ... am de inmatriculat cateva masini ...si miam pierdut pers de legatura si caut pe altcineva... astept rasp ... ms anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate