Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum sa iti inscrii masina pe BG

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG

@Atar:Este greu de schimbat numarul dreptunghiular cu unul patrat(si invers).

Sunt facute la seturi de la inceput.Ma interesez daca se poate face ceva...dar stiu ca este foarte dificil chiar si in cazul pierderii(se lasa cu comisie).

Sub nici o forma nu umblati la nitul de la numarul din spate!

Am un client al carui copil a lipit peste semnul BG de pe numar un stiker RO si omul nu a vazut....si a venit la plaja la Nisipuri...a avut o surpriza urita cu catuse si pistoale.La acest capitol bulgarii sunt "cefe late".

@Doctoru &Nasu :Ma bucur ca e vremea buna(am vazut de dimineata:y).Ma bucur ca ati fost multumiti si sper sa fie o surpriza placuta si cosmetizarea lu ala micu:h5

In privinta RCA-ului si Cartii verzi ....depinde la ce societate ai asigurarea...Eu fac numai la INTERAMERICAN si UNIQUA....care nu au probleme...si apoi mai exista posibilitatea repararii masinii in Bulgaria(si e adevarat ca iese la jumatate valoarea devizului de reparatie...)

@Miron....Blondele...3 la numar...ofera o priveliste placuta....Nasu Cristi .

Pentru orice alte informatii va stau cu placere la dispozitie.Ramine doar sa gasiti calea sa comunicati cu mine.:y

Am gasit si calea de continuare a subiectului:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53823&highlight=inmatriculare+bulgaria

Cu respect,

Asfalttango:h5

Editat de asfalttango
Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 929
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

-ce parere aveti ?

-avem vreo sansa sa ne verificam masinile daca mai sunt inmatriculate, inaintea politistilor nostri ?

- eu personal sunt 95% sigur ca masina mea mai apare inmatriculata la politia din BG. Deci 5% emotii + risc :)

http://stirileprotv.ro/video/actele-la-control-soferii-cu-masini-neinmatriculate-vor-fi-verificati/60430701

Link spre comentariu

Daca inca ai asigurarea si verificarea tehnica valabile, poti sta linistit 100%. Problemele pot aparea, daca nu le reinnoiesti dupa ce expira. Practic, e la fel ca si la noi in tara. Ai verificare si asigurare, esti ok. Nu ai, esti bun de plata.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Am vazut azi la stiri un reportaj legat de faptul ca politia a luat in vizor masinile inmatriculate in Bulgaria.

Ei spun ca sunt ilegale pt ca multe din ele sunt de fapt radiate din Bulgaria iar romanii circula cu ele.

Stiam eu ca va veni momentul cand cineva va fi deranjat de inmatricularile in alte tari decat Romania. :uameni

Link spre comentariu

Vizitator mertan

ma gandesc ca si in cazul masinilor din RO, nu poti radia fara acele masinii, adica certificat si cartea masinii, care sunt la tine. deci cred ca sunt baliverne.

Link spre comentariu

http://stirileprotv.ro/bin/tv/?media_id=60430701

Acum, pregatesc razii impreuna cu politistii din vecini, care spun ca multe din masinile radiate la ei s-au mutat la noi.

Distractia se incheie pe 1 iulie. De la aceasta data, politistii vor verifica actele celor care circula in masini cu numere straine. Acestea au ajuns pe alocuri sa para chiar mai multe decat cele romanesti, mai ales in orasele de pe malul stang al Dunarii.

Nu doar numerele bulgaresti au atras atentia politiei. Cele britanice, italienesti sau spaniole ridica si ele suspiciuni. Multe au fost radiate din oficiu in tarile de provenienta dupa ce proprietarii au uitat sa le mai plateasca asigurarea, impozitul ori sa le innoiasca inspectiile tehnice periodice.

Tocmai aceasta este problema. Masinile Euro 3 sau mai vechi de sase-opt ani au in general taxe de prima inmatriculare de peste doua mii de euro, care le dubleaza practic costul de achizitie.

In ciuda controalelor politiei, sa conduci o masina inmatriculata in Bulgaria ramane o afacere nu doar rentabila, ci si legala cu o singura conditie: sa te asiguri ca actele sunt valabile si sa platesti taxele si impozitele in fiecare an.

Din cate am inteles din chestia asta tinta principala va fi: Multe au fost radiate din oficiu in tarile de provenienta dupa ce proprietarii au uitat sa le mai plateasca asigurarea, impozitul ori sa le innoiasca inspectiile tehnice periodice. Ceea ce e si normal in perspectiva mea. Cat timp o persoana are actele bulgaresti, italienesti sau spaniole in regula nu vad de ce si-ar face probleme.
Link spre comentariu

Rovigneta este obligariu sa ai, sigur ti se va cere la controale in trafic!

RCA-ul si ITP-ul se reinnoiesc anual, daca nu o faci ... este riscul tau!

Impozitul pe masina ... nu se stie daca este platit, dar nici nu cred ca patesti ceva daca nu-l platesti! Problema este doar a bulgarului care este dator vandut la statul bulgar!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Vizitator mertan

de unde stiu ei ca alea 6000 de autovehicule inmatriculate acolo sunt pe teritoriul lor si nu pe al nostru, sau in alta tara. pe politistii bulgari cred ca ii doare undeva. asteapta sa faca spaguta cand opreste o masina dinaia. basescu iti dorim sa te transam cu :dr3

Link spre comentariu

Vizitator mertan

am si eu o intrebare la voi... poate stiti mai multe. m-am uitat pe mobile.bg, si am zarit 2-3 masinute. si sunt inmatriculate acolo. poate proprietaru de acolo sa imi faca actele? adica procura alea alea? adica ii fac o cinste etc etc. ce spuneti? va dau un link sa va faceti o idee.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11274697187808013&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11275488999602769&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11276615417295549&f1=details

Link spre comentariu

Campaniea de dezinformare continua....

Ai nostri nu sunt in stare sa faca o lege sa ne incurajeze sa le inmatriculam in Romania.Dar....ciclic arunca prin presa tot felul de intoxicari in toate domeniile iar asa zis "ziaristii" in lipsa de alte subiecte care sa le aduca audienta si din lene de a redacta un material cu ajutorul materiei cenusii din dotare,inghit pe nemestecate si promoveaza fara analiza toate ineptiile debitate de comerciatii autohtoni de automobile.

Repet ce spun si pe acest thread cu citeva pagini inainte:

NU se poate radia o masina din BG decit in urmatoarele conditii:

Exista o cerere a posesorului in acest sens si acesta preda in original talonul,cartea si numerele masinii.

Problema impozitului masinii NU IL INTERESEAZA PE STATUL ROMAN.

Stiu ca STATUL ROMAN ar fi in stare sa impoziteze si masinile inmatriculate in alte state ...dar NU POATE:ha:

Link spre comentariu

Bai frate.. a innebunit lupul!! In Onesti e plin ochi de politie, filtre la toate iesirile din oras.. de zici au mai disparut niste arme.

Ce inseamna manipularea si prostirea populatiei, pacat ca politisti trebuie sa stea in ploaie ca sa execute ordinele unor incompetenti.

Traiasca fratii nostri de la sud :x

Pana una alta mi-am pus pe lunete parerea mea despre.....

Link spre comentariu

Foarte tare Doctore! :ha:

Masinile bulgaresti da conduse de romani in Romanica se pisa pe TPI! Cat de adevarata este pictograma aia ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:grin:Daaaa,foarte tare colantul Doctore,merge in loc de ,,taxa auto'' si ,,guvernul romaniei'', ,,statul roman'' etc. o sa-mi pun si eu unul pe masina

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

Unde gasesc si eu un autocolant :ha: ca sa ma pot exprima ?

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

domnilor, cine vrea sa comande gasiti aici, la colegul nostru: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52575 cu jetul pe stanga sau pe dreapta, cum doriti :ha:. Ar fi frumos sa fim mai multi si sa reprezinte un protest tacut, un fel de greva japoneza :y

Link spre comentariu

Ce latime are numarul patratos de Texas ? Oare intra aici ? Sa nu-mi sluteasca astia masina cu numere indoite si alte tiganii ...

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Vizitator mertan

Ce latime are numarul patratos de Texas ? Oare intra aici ? Sa nu-mi sluteasca astia masina cu numere indoite si alte tiganii ...

cam asa estimez eu :D

http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/stikere/TEXAS.jpg

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Din pacate ai gresit o cifra :ha: :hw ... meriti o :2dr

Esti varul Mamei Omida ?

Link spre comentariu

In functie si de putere se iau taxele dar o inmatriculare nu ar trebui sa depaseasca 1000 euro.

Am inmatriculat camion de 5500cm3 si 5,5tone si a fost undeva la 850 euro totul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare