Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum sa iti inscrii masina pe BG

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG

Stie cineva vreo adresa pt ITP la RUSe?

Bdul Lipnik, chiar pe strada de unde incepe RAR'u/KAT'u si unu pe str/ulita Potsdam, str/ulita paralela cu Bdul Lipnik dupa RAR/KAT inainte, dreapta prin parcarea mollului, iesi din parcare si faci dreapta ... este o hala

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 929
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si in Romania nu te beleste ala pe care-l accidentezi (sa zicem...), pentru ca tu ai asigurare la EuroIns? Stiu ca pe aici e jale mare cu aia, pentru ca nu platesc daunele... De fapt, vreau sa stiu daca exista si alta varianta de asigurare pentru o masina inmatriculata in Bulgaria, in afara de EuroIns.

Astra e mai praf decat Euroins ...

Ca si la noi, si acolo sunt o gramada de firme. Eu de ex., mi-am facut la LevIns unde aveam si Casco. E exact acelasi sistem ca la noi ... iti introduc datele si iti apare lista cu preturi la diverse firme si tu iti alegi la care vrei.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Stie cineva vreo adresa pt ITP la RUSe?

Eu am facut pe Ulita Potsdam,

45 grade 51' 23,84" N

25 grade 59' 49,16" E

Si au si program sambata (cel putin asa era anul trecut :grin: )

Mai e o statie ITP chiar la giratoriul ala mare la intrare in Ruse ...

Link spre comentariu

Cat mai este un ITP la Ruse ? In Mai trebuie sa-l reinnoiesc la Mercedes si nu am fost niciodata.

Multumesc anticipat.

Depinde de negociere. Eu am plătit 25 EUR

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Multumesc de informatie,ca idee cat ti-a cerut initial!? Asta ca sa imi dau seama de marja de negociere si sa stiu daca se arunca la plesneala gen 50 sau 60 Euro.

Multumesc inca odata.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Multumesc de informatie,ca idee cat ti-a cerut initial!? Asta ca sa imi dau seama de marja de negociere si sa stiu daca se arunca la plesneala gen 50 sau 60 Euro.

Multumesc inca odata.

40 euro

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

cine mai stie cat costa o inmatriculare la o masina cu motor 2500 cmc (cu o asigurare cu corespondent serios)?

mai exista cineva de incredere pe aici :D?

Editat de BoZo

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu

Daca vrei iti recomand eu. IN noiembrie am fost cu patrolul. 480 euro a costat taota distractia + drumul. Omul e din bucuresti. De dim pana la amiaza se rezovla in general.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Am explicat mai sus procedura de la ITP-ul bulgaresc ...procedura la care am asistat live de mai multe ori. Mai mult ...cred ca aceasta procedura poate fi confirmata de mai multi...

Nu stiu cum naiba putem sa credem noi asemenea tampenii ...

"Inca se mai pot face ITP-uri prin corespondenta. ~80eur."

Adica ...Logic:

ITP = inspectia tehnica periodica. Adica o autoritate verifica fizic daca masina mai corespunde tehnic sa mai circule pe drumurile publice. Cum se poate face asta LEGAL prin corespondenta? Se trimit mostre de tabla sau eprubete cu fum la plic? Haideti oameni buni ... chiar si cei care avem enorm de multe pene pe spate si exagerat de multa ciunga in par ...cred ca ne-am prinde ...ca nu orice zburatoare vopsita frumos ...poate fi porumbel ....

ITP-ul in statie costa 30-35 leva, e vandut cu aproximativ 25-30 euro de catre aia care inmatriculeaza ...DAR cu masina prezenta in statie. Rezonabil as spune eu.

Cel care se vinde cu 80 sau 100 de euro pe langa faptul ca e mult mai scump ...mai e si ...ilegal (fals).

As vrea sa pastram acest topic ...ca fiind unul folositor. Adica cum poti sa-ti inmatriculezi, faci ITP-ul, platesti asigurarea, platesti impozitul la o masina in BG LEGAL .

Restul "posibilitatilor si facilitatilor" pe langa lege sincer, nu cred ca vor fi de folos celorlalti colegi.

@petit

As aprecia daca interventiile tale aici ar fi ontopic si nu in ultimul rand ... mai putin "pro-business"! Multumesc.

Se poate face ITP si prin corespondenta dar costa 60 de euro ( miercuri a dat actele si ieri le lua) iar inmatricularea unui BMW X5 din 2002 se face tot prin "posta" fara sa fie prezenta masina, dar costa 600 de euro (stiu pe cineva care a facut).

ITP-ul si asigurarea sunt valabile.

BMW-ul era din Cluj si a trimis omul actele prin cineva si si-a inmatriculat masina legal in Bulgaria.

Nu exista asa ceva! Poti face ITP-ul in orice oras conditia este sa ai impozitul achitat si chitanta aferenta.

Eu am fost cu cineva si nu ne-a cerut nicio chitanta cu impozitul platit la zi.

Eu mi-am reinoit ieri ITP-ul si asigurarea la Ruse si nu m-a intrebat nimeni de impozit......

Nici pe noi nu ne-a intrebat nimeni la Vidin.

Editat de romania inedit
Link spre comentariu

Se poate face ITP si prin corespondenta dar costa 60 de euro ( miercuri a dat actele si ieri le lua) iar inmatricularea unui BMW X5 din 2002 se face tot prin "posta" fara sa fie prezenta masina, dar costa 600 de euro (stiu pe cineva care a facut).

BMW-ul era din Cluj si a trimis omul actele prin cineva si si-a inmatriculat masina legal in Bulgaria.

Asa este, se poate circula si detine un autoturism cu acte false. Acum fiecaruia cum ii place

Link spre comentariu

Asa este, se poate circula si detine un autoturism cu acte false. Acum fiecaruia cum ii place

Are acte valabile.

La inmatricularea in Bulgaria s-au dus tot cu un BMW X5 negru si au rezolvat problema.

Il costa 500 daca se ducea cu masina, plus drumul si timpul pierdut, iar masina avea numerele si ITP-ul valabil, dar avea expirata asigurarea si costa 600 de euro pentru un an de zile, ca era asigurare cu franciza, altfel platea dublu sau chiar mai mult.

Avea scoase toate cele trei randuri de numere rosii si nu mai putea sa o aduca decat pe platforma.

Sunt multe masini inmatriculate asa si nu au niciun fel de problema, pentru ca sunt inmatriculate legal, chiar daca sigiliul nu e chiar cel original.

Eu dedei doar un exemplu, pentru ca eu am fost personal cu o masina in Bulgaria ca s-o inmatriculez, dar mai sunt si cazuri din astea.

Editat de romania inedit
Link spre comentariu

"....pentru ca sunt inmatriculate legal, chiar daca sigiliul nu e chiar cel original..."

:ha:

in fata organului un singur sigiliu e valabil ...cel orignal.

amu ce sa mai zic...daca dupa atatea informatii de pe forum legat de inmatricularea unui acaret in BG, unii inca mai cred in povesti...asta e.pe piata exista acte de tot felul...si la noi a fost o perioada in care putea sa-ti faci ITP-ul la birt...unii aveau abtibilde cu sigla RAR-ului cu sutele de bucati...si ti-l ofereau la juma de pret si-ti rezolvai ITP-ul rapid fara sa mai pierzi pretioasa vreme.in general aveau trecere in fata organului, dar daca dadea beleaua peste tine si ajungeai sa te verifice mai profund...brusc viata nu mai eara atat de roz si realizai ca ITP-ul de fapt te va costa o mica avera si-ti va lua o gramada de timp ca sa ti-l rezolvi...

amu fiecare stie ce-i cel mai bine pt el insusi.

Editat de dragoslav
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Wow ...

Cum sa inmatriculezi masina prin corespondenta si sa ai pretentia ca ai facut totul LEGAL? :ha:

E la mintea cocosului ...ca e ceva putred in Alaska... Trebuie sa fi inconstient ca din comoditate sa recurgi la asemenea cale...

Pe nr de inmatriculare din spate ...exista un NIT (sigiliu) ...si pe asta tot prin corespondenta ti-l trimit?

Asa este, acum e mare aglomeratie la Ruse... Ptr ca a luat militia cu duba mai multi lucratori de la "RAR"-ul bulgaresc care facilitau tot felul de combinatii de genul celei de mai sus. Acum...verifica la sange tot, si lucrurile se intampla firesc.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu stiu de ce am asa, un feeling, ca daca romanii se vor mai deda la astfel de matrapazlacuri, cat de curand, guvernul RO isi va vedea implinit visul sa scape de "masinile bulgaresti", nu printr-o ordonanta de kkt sau o lege asijderea data de ei, ci pur si simplu ca o sa ne inchida usa-n nas tocmai bulgarii care se vor fi saturat de noi si kkturile compatriotilor nostri decerebrati......:uameni

Sa nu uitati ca tot raul, in toata istoria noastra, de la NOI a plecat, nu de la romani, nu de la turci, nu de la rusi, nu de la UE.....ci NOI, noi ne-am facut-o mereu cu mana noastra !

Link spre comentariu

Wow ...

Cum sa inmatriculezi masina prin corespondenta si sa ai pretentia ca ai facut totul LEGAL? :ha:

E la mintea cocosului ...ca e ceva putred in Alaska... Trebuie sa fi inconstient ca din comoditate sa recurgi la asemenea cale...

Pe nr de inmatriculare din spate ...exista un NIT (sigiliu) ...si pe asta tot prin corespondenta ti-l trimit?

Asa este, acum e mare aglomeratie la Ruse... Ptr ca a luat militia cu duba mai multi lucratori de la "RAR"-ul bulgaresc care facilitau tot felul de combinatii de genul celei de mai sus. Acum...verifica la sange tot, si lucrurile se intampla firesc.

Imi cer scuze ca am dezinformat, dar azi aflai ca BMW ala din Cluj a fost dat la schimbul altui BMW la fel ca el, dar deja inmatriculat cu o zi mai inainte si cu cateva mii de kilometrii in plus, nu este acelasi BMW, dar omul vine prima data cu povesti de genul inmatricularii "prin corespondenta" si dupa aia spune ca nu se mai poate, ca sunt controale ca sa prinda clientul.

ITP-ul si asigurarea se pot face in continuare prin corespondenta, ca astea merg.

Anul trecut se putea face inmatricularea "prin corespondenta" , dar au fost prea multe cazuri si a rasuflat treaba.

Link spre comentariu

Ca asigurarea se poate face prin corespondenta ... nimic nou, dar as vrea sa vad si eu cand da STOP la un ITP, ce mama dracului verifica aia de la KAT? corespondenta? :ha:

Ca unii vor sa se imbete cu apa rece si sa creada ca actele lor prin corespondenta sunt valabile/legale ... problema lor, dar culmea e ca incearca sa ne convinga si pe noi de asta :ha:

Editat de stelea
Link spre comentariu

@romania inedit :

Roaga-i pe amicii tai care-si fac asigurarea si ITP-up prin corespondenta sa si le verifice pe site-urile de mai jos.

ITP-ul aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82582-VERIFICARE-ITP-BULGARIA

Asigurarea aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75742-Verificarea-asigurarilor-masinilor-inmatriculate-in-BG

Link spre comentariu

@romania inedit :

Roaga-i pe amicii tai care-si fac asigurarea si ITP-up prin corespondenta sa si le verifice pe site-urile de mai jos.

ITP-ul aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82582-VERIFICARE-ITP-BULGARIA

Asigurarea aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75742-Verificarea-asigurarilor-masinilor-inmatriculate-in-BG

Multumesc pentru pontul cu ITP-ul, ca asigurarea stiam.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare