imacri Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Pe scurt lucrurile au stat cam asa: Plecam vineri la 6.40 dimineata. Dupa 3 ore de zbor efectiv, pe la 12 ora locala, punem piciorul in Africa Pe la ora 10 seara, dupa un drum lejer cu un Renault Clio inchiriat , ajungem intr-o oaza superba in mijlocul desertului. Sambata si duminica ne dam prin desert, pe dune, cu niste prieteni veniti cu masinile din Germania. 2 toyote vechi si un G sunt masinile, bine preparate, mai ales la nivel de bagaje :-) Luni pe seara eram din nou in Bucuresti. poze aici http://picasaweb.google.com/macristudio ... directlink Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa ... dupa un drum lejer cu un Renault Clio inchiriat , ajungem intr-o oaza superba in mijlocul desertului.... poze aici http://picasaweb.google.com/macristudio ... directlink come ooooonnnnnnn.........!!!!!!! ...e plin netul de poze.... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Care esti tu in poza asta ? :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa 2 toyote vechi si un G sunt masinile, bine preparate, mai ales la nivel de bagaje :-) Aia alba e ca si Toyotele mele. :grin: http://lh4.ggpht.com/_vpU35g_EfXw/SbgevUA6GLI/AAAAAAAAAD8/vZWw5Bao0WQ/s912/MCRI2925.JPG Tu in care masina ai fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa cu 60-ul am mers. Ti-ar fi placut, era restaurata nemteste. O sa iti arat maine niste poze cu un 60 T3, model preparat pt dakar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Foarte tare! Sa iti fie de bine! :x NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Imaginile sunt superbe! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Merci. Cu asta ma ocup :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Bravo Ionut! Se vede mana de profesionist in fotografii! Super! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Super tari-s pozele! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Ce frumos..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa superbe poze! :hi :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Fotografie... nu photoshop. Frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa daca astea pentru public sunt asa de faine, sunt curios cum ti-or iesit alea "profi" :1 foarte faine poze, foarte faina microvacanta. :bravo Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Alea profi sunt aici http://www.macristudio.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa site-ul il stiu. mai arunc un ochi din cand in cand, poate se lipeste ceva si de mine :ha: desi cum nici dormitu cu cartea sub perna n-a ajutat... :P Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Ai pozat-o pe Raduleasca !!!!! :shock: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa In primul rand, felicitari ptr photo! Profi! De wknd nu mai vorbim, se pare ca a fost ....super! La cat mai multe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Superbe poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Super foto.....de curiozitate,unde ai-ti fost?Am facut poze in vara in Sahara,tot un raid de 3 zile,dar nici una si am cam 2000,nu arata asa.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa dupa parerea mea pozele sunt din tunisia ... (asta judecand dupa casele cu alb si albastru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Daca sunt din Tunisia nu recunosc nimik din zona turistica si am stat 14 zile,tocmai de aia am intrebat...am vizitat tot ce se putea...dar alea cu alb albastru nu sunt linga desert,sunt la Sidi-Bou-Said, si asta este in nord de tot la granita cu mediterana,linga capitala Tunis,desertul incepe la ~400-500 km de acolo,i-ti ia cel putin 1/2 zi numai drumul...... Am vazut in poze niste locuinte sapate in pamint intradevar astea sunt inainte sa intri in desert,in desertul de piatra,niste dealuri bolovanoase si cu mare priza la public....dar oaza si camilele nu sunt din zona turistica comuna aia nu cara nimik acolo cu camila...doar plimba turistii :grin: cel mai apropiat oras de desert,care incepea din strada principala :P este Douz,si are 2 hoteluri de campane,folosite ca baza pt orice expeditie in desert de cam toata lumea...nu recunosc nimik din din toate astea...... Inseamna ca au intrat adinc in desert dar nici asta nu prea se practica pt turistii fara auto propriu.....noi am stat o zi dupa autorizatii si am mers insotiti de politie ca era in zona de granita cu Algeria si nu ne-au lasat singuri......calauze si militeni ca fraierii.....BGP.....masina cu sofer......Toyota....nu m-a last ala s-o conduc cu toate ca balea la 50E ai mei fluturati prin fata nasului......pt 20 minute.....nimik..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa in Tunisia sunt, alea cu albastru sunt din Kairouan. Pozele din desert sunt mai la sud de Douz, pina in zona militara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa Aha....deci aveam dreptate,Kairouan este intradevar in traseul cel mai rapid spre Sahara :grin: si oaza este aia cu apa termala :P am studiat inca o data pozele...alimenteaza o plantatie de smochini...super frumos ca locatie,ai ce sa vezi daca nu te sperii de saracie/mizerie de la marginea oraselor si de spagute :grin: Tunisia a fost prima tara in care am vazut capre care pasc gunoaie si pungi de plastic.....are doua fete,una turistica super si una africana.....si am avut un ghid local la un momentdat care spunea ca in Tunisia se traieste foarte bine in comparatie cu tarile vecine......chiar si la tara..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Iesire de week-end in Africa m-am uitat la pozele de pe site-ul tau si am ramas cu gura cascata mai rau ca taranii aia din jungla de-au prins masina in capcana!!! felicitari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate