watcher Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Citind fittment guide ul de la ARB pentru kit ul de inaltare de 2" am adunat pe site pretul pentru: -4 arcuri + 4 amortizoare (2fata / 2 spate) - amortizor directie -trim packer (4 buc) -bucse caster -bucse pt bara stabilizatoare si mi-a iesit 962 USD, pret care imi lasa MULT pentru transport ca sa ajung la ce preturi am auzit eu pe la noi. De aceea ma intreb: mai trebuia sa pun ceva in cos?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? 2 sticle de "uischi" sa le uzi !!!! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Citind fittment guide ul de la ARB pentru kit ul de inaltare de 2" am adunat pe site pretul pentru: -4 arcuri + 4 amortizoare (2fata / 2 spate) - amortizor directie -trim packer (4 buc) -bucse caster -bucse pt bara stabilizatoare si mi-a iesit 962 USD, pret care imi lasa MULT pentru transport ca sa ajung la ce preturi am auzit eu pe la noi. De aceea ma intreb: mai trebuia sa pun ceva in cos?? Ai adunat tot? Transport, comision de transfer de bani, etc... Tare ma tem ca nu iesi cu mult mai ieftin decat daca le iei de aici unde ai factura, garantie, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? + riscul de a-ti lua o tzeapa de la vreun ebayer rus ...sau chinez ... este f mare ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? + riscul de a-ti lua o tzeapa de la vreun ebayer rus ...sau chinez ... este f mare ... Bineinteles. Eu tocmai ce am luat teapa de la un american pe Ebay. Piese platite care nu mai in in veci. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? De la mama lor, din Australia, de ex kitul de suspensie Ironman costa aprox. 950 dolar (australieni). Am vb. cu reprezentatntul lor de vanzari de acolo si mi-a spus omu' sincer - transportul pana la noi mai costa tot in jur de 1000 dolari, tot australieni. Deci poti sa te astepti si tu la surprize de genul asta :-( In europa am gasit kitul la 1000 epuroi plus 65 transport (tot epuroi)... deci cam tot acolo ajungi - asta daca nu calculezi si posibilitatea de a lua tzeapa! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Vezi cum poti aduce ome ! w ww.motorrad.it / auto. ammortizzatori asp? cat=2 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Nu vreau sa iau de pe ebay, ci de pe oldmanemu.com . Taxa trasnfer bancar e vreo 60 USD. Transportul inca nu m-am lamurit, dar o sa aflu curand. Ideea era sa ii intreb de transport la momentul cand am cosul 'plin' :-) Pentru orientare, in RO am auzit cotatia 1550 EURO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Dragule e doar o cotatie ...cine vrea intradevar sa si ia banii pe kit vinde la alt pret! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Nu vreau sa iau de pe ebay, ci de pe oldmanemu.com . Taxa trasnfer bancar e vreo 60 USD. Transportul inca nu m-am lamurit, dar o sa aflu curand. Ideea era sa ii intreb de transport la momentul cand am cosul 'plin' :-) Pentru orientare, in RO am auzit cotatia 1550 EURO. dragule, formula e simpla tre sa-ti iasa adus aici cutot cu comision de transfer, transport, vama, TVA in vama si comisioane comisionari vamali la o paritate de 1.6 - 1.8 fata de pretul de acolo, atunci l-ai adus bine.... daca vrei vb ca eu tocmai pregatesc un transport mai mare de kituri, asa ca ev vorbim Duminica daca iesi. dar pana una alta ai facut si tu calculele bine. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? de ce nu iei tu de la dealeri ... plus ca daca cumperi de la ei ai montajul asigurat ... totul la paket iesi mai bine .... ia prezinte-te tu la un service cu paketul in mana ... e alt pretz .... montajul lor ... ...se pot cumpara multe de pe net... dar nu tot ... i-ti recomand sa mergi la dealerii nostrii ptr operatiunea asta ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Cine sunt dealerii nostri si ce servicii ofera? :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? @ dankrp ... adu-mi si mie 2 bblokante ptr masina mea... RD24 si RD107 ..de la arb ... cum spui tu ..si mie mi-au cerut toti 1000 .... ofer 700 cu placere ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grinch Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? @ lipoveanu iti dau eu cu 936 euro bucata.... Just 4 Fun!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grinch Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? @ watcher iti mai trebuie daca e vorba de patrol y61 un Fitting kit FK24 Rear Sway Bar Extension Bracket Kit Just 4 Fun!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Haideti sa nu fim rai! Sunt oameni printre noi care traiesc din asta! Si trebuie sa-i respectam ptr ceea ce fac si de asemenea trebuie sa-i respectam DACA sunt oameni! Intotdeauna am fost de acord cu ceea ce fac in conditiile in care ei vor "manca" din businessul asta si nu se vor imbogati speculand acest hobby si cerand pe un lucru triplul valorii lui! Intotdeauna exista insa loc de mai bine, asta e clar. Modul simplist "cautare pe google" expus de dankrp este practic doar ca sa fi la curent cu preturile prestate pe extern! Trebuie luate in calcul si celelalte aspecte: termen de livrare, cost transport, riscul tranzactiei! Dar mai trebuie luat in calcul un lucru: daca gasesti in tara ceea ce cauti si trebuie sa platesti un pret de bun simt, trebuie sa accepti acea oferta! Va spuneam acum ceva timp cate ceva despre "transparenta" si despre share-ul informatiei! Cati dintre voi au aplicat aceasta transparenta? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? 1000 de vorbe nu fac nici 2 parale .... deci blokante cu 1000 gasesc peste tot .... adu-mi tu cu 700 ... banii ai tai sunt ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? 3 la 10.000 am ... alea cu 700 s-au terminat Luciene, s-au dat pe sub mana ...! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? propun sa se faca liste .. si sa se dea cate o bucata ... !!!!! sa ajunga la toata lumea .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? http://www.taubenreuther.de/ intrati la "online shop" si vedeti preturile... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? taubenreuther este o solutie invechita - ei au fost printre primii insa si-au pastrat preturile alea nesimtite nu, nu "invechita" ci cea mai veche, cea mai sigura si cea care a rezistat cel mai mult timpului datorita experientei si profesionalismului.( apa trece , pietrele raman) EXACT ce se intampla din pacate si cu o mare parte a pietei after market din Romania. eu unu am facut rost de produse aduse in tara - PRET FINAL - cam cu 30 % mai mici decat ce publica astia pe site-ul lor intotdeauna vor exista cai pentru eludarea taxelor impuse de statul roman ( de ex TVA-ul pe care banuiesc ca nu l-ai platit este "doar" 20%)inclusiv exprimarea "am facut rost" exprima totul si da, cred ca esti exceptia care confirma regula deci se poate domnilor, totul este de un pic de vointa din partea noastra, a cumparatorilor. nu cred ca e vorba doar de vointa...( am mai zis asta) mai e vorba de multe altele... bag de seama ca solutiile alternative sunt in ultima perioada din ce in ce mai practicate - asta e un semn bun romanism dus la extrem . incercati sa-i spuneti ( sa-i explicati) unui neamt chestia asta ( aveti grija sa nu fie de origine turca) in momentul cand aceasta miscare va fi suficient de ampla - atunci actualii rechini vor avea 2 alternative: sa se alinieze sau sa dispara. nu ma refer la limbaj, ma refer doar la "disparitie" , cum ziceam... "apa trece..." eu sper ca toata lumea sa inteleaga ca era marjelor nesimtite este pe sfarsite. chiar cred ca nu stii despre ce vorbesti ... sau, nu stiu eu... si atunci cei mai multi dintre noi vor avea de castigat, vom cumpara piese mai bune la preturi corecte nu, nu a fost niciodata la taubenreuther cel mai ieftin. dar cel mai ieftin, nu poate exista nici macar in aceeasi fraza cu cel mai bun va urez succes in intreprinderile fiecaruia! se semneaza: "un dealer taubenreuther" care dupa 10 ani de "solutii alternative" , "de vointa" , "de facut rost" , etc., a ales drumul batut de altii cu si mai multa experienta( pardon, drumul e batatorit, drept si sigur sau chiar "invechit") sper sa nu va ia si voua tot atat! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? @ dankrp ... frate ... nu tot ce zboara se mananca ..!! ( 0 veche zicala chinezeasca spune : .... tot ce zboara si nu e avion , e bun de mancat .... tot ce e pe pamant si nu e bicicleta , ... e bun de mancat !!!!!!!!!! ) :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Dane, printre altele, masina ta este echipata de Taubenreuther, cu ce a ajuns la tine cel putin. da si mie ceva link cu alternativa. Eu oricum, am pus linku pt a avea oamenii un termen de referinta ca pret. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? apreciez stoicismul lui tudor si faptul ca si-a petrecut 10 minute din viata obosindu-se sa-mi raspunda, cand le putea petrece cautand un furnizor mai ieftin. sa-ti spun ceva tudor draga. am fost la tine prin noiembrie cautand un snorkel safari ai cautat pe prima pagina de net care ti-a iesit in cale si mi-ai dat un pret bomba: 500 EUR + montaj!!!, termen de livrare cam 2 saptamani a doua zi l-am facut rost din tara: 325 eur acelasi safari snorkel, sigilat, ORIGINAL. credeti ca masina mea stie daca l-am luat de la tudor sau de la altul? Cred ca subiectul nu are de a face cu marca Nissan, asa ca domnu' DAN te rog carabaneste-te cu galagia la tine la topicul cotetze Toyota PS Nu simtzi in aer un miros intzepator ca de ambreiaj ? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? apreciez stoicismul lui tudor si faptul ca si-a petrecut 10 minute din viata obosindu-se sa-mi raspunda, cand le putea petrece cautand un furnizor mai ieftin. sa-ti spun ceva tudor draga. am fost la tine prin noiembrie cautand un snorkel safari ai cautat pe prima pagina de net care ti-a iesit in cale si mi-ai dat un pret bomba: 500 EUR + montaj!!!, termen de livrare cam 2 saptamani a doua zi l-am facut rost din tara: 325 eur acelasi safari snorkel, sigilat, ORIGINAL. credeti ca masina mea stie daca l-am luat de la tudor sau de la altul? eu zic ca nu. insusi faptul in sine ca stati sa despici firul in patru in loc sa cauti sa fii mai "prietenos" cu preturile pe care le oferi potentialilor clienti spune multe. am luat de la concurenta pentru 1 singur motiv care momentan tie iti scapa: este ceea ce se numeste "results focused" nu cred ca este cazul sa traduc, dar pentru un end-user ( asta as fi eu) nu conteaza decat pretul final, cu toate cele incluse ( zambetul in coltul gurii poate veni sau nu la pachet, insa intotdeauna va fi pe planul secund) cine intelege asta, vinde, cine nu, ramane sa piarda timpul cu explicatii lungi pe diverse forumuri. iti urez succesuri nebanuite! p.s: nu am spus nimic cu rautate, doar vreau sa intelegi ca in momentul cand vei fi competitiv pot deveni clientul tau imediat. cu plecaciuni, dan shefule, n-ai inteles nimic,eu spun ca mi-am pierdut 10 ani si am ajuns la site-ul ala si tu vorbesti de 10 minute.... ps ce e ala end-luser ???(adica tu???) pps vad ca tu ma cunosti, dar eu nu mi-aduc aminte !!!scuze Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate