evgheny Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Domnule moderator, Cei care ma cunosc, stiu foarte bine ca nu am simpatii cu end-userul dankrp, dar expunerea lui era una pertinenta si constructiva, iar reactia dvs a fost una ceva de genul (ba a matii) fara nici o atingere la cineva anume. NU poti ca moderator sa spui ia-ti jucariile si pleaca la topicul tau, ptr ca daca ma uit bine discutia era axata pe niste piese nicidecum pe o marca de masina , si daca chiar voiati sa sanctionati pe cineva,mai uitati-la posturi si vedeti cine foloseste un limbaj mai agresiv si jigneste in lipsa de argumente( e mai usor sa jignesti decat sa argumentezi ceea ce afirmi). Pe de alta parte mie personal imi place razboiul asta dintre samsari si clientii lor ptr ca poti sa vezi la cine poti apela la o adica dar daca va deranjeaza unele afirmatii sau argumente....asta nu poate sa ajute pe cei care ii aparati, ba dimpotriva. sper ca n-am ofensat pe cineva iar daca totusi se simte cineva atacat inseamna ca dan are dreptate...pai nu? cu respect ptr toata lumea Eugen Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Domnule Luigi, Punand pumnul in gura, chiar si unuia ca dankrp ( ptr. care cei care ma cunosc ... nu mai zic continuarea) nu o sa reusesti niciodata sa moderezi aceasta discutie si mai mult decat atat, sa atragi simpatia userilor care poate vreodata iti vor calca pragul si iti vor cere sa le faci ceva la masinile lor! Acest mod de abordare a potentialilor clienti sigur nu o sa dea bine in perspectiva afacerii pe care o administrezi! Imi pare rau sa spun, dar de data asta dankrp ARE DREPTATE (asa cum recunoaste si domnul Tudor)! Alternative intotdeauna vor exista, important este sa stii sa le cauti sau sa stii sa le ceri! In ceea ce priveste replica D-lui Tudor, acida si ea, putin mai moderata ca exprimare am o intrebare simpla ...Un potential client iti bate la usa, ce faci, ii deschizi macar sa stati de vb. sau zici din spatele usii "nu e nimeni acasa!"??? Amandoi (D-nii Luigi & Tudor) faceti lucruri minunate cu multa pasiune si e pacat sa va murdariti intr-un dialog ca asta unde inevitabil, vor aparea mai devreme sau mai tarziu discutii! Nu este cazul sa va inflamati daca exista oameni care va vor trage anumite semnale de alarma sau vor face observatii in ceea ce priveste serviciile sau produsele care le vindeti! Ganditi constructiv si veti vedea ca fiecare parere pana la urma conteaza chiar daca e buna sau proasta in ceea ce va priveste! In ceea ce priveste offroadul sau tunningul ptr offroad eu unul sunt ZERO BARAT si nu mi-e rusine sa recunosc! Dar in ceea ce priveste latura umana a lucrurilor insa, este prea mult evident modul in care l-ati pus la colt pe dankrp, d-aia am intervenit! Mai presus de orice activitate sau rivalitate pe forum sau in teren, multi dintre noi suntem fosti colegi, actuali colegi, prieteni buni sau foarte buni si nu ne putem permite sa ajungem sa ne mintim in fata unii pe altii! Ganditi-va cu totii la asta, stati stramb si judecati drept! Cu stima ptr toti, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? @evgheny 1. Chiar nu as defini un dealer Taubenreuther ca fiind ........SAMSAR. 2. Stiu eu? Poate calitatea de a-l cunoaste pe dankrp de ceva ani imi da viteza sa-l expediez cu o discutie fara de sfarsit si fara de concluzie la alta rubricutza . "Fapta" face si victime colaterale, astazi sunteti dvs 3. Cred sincer ca balacareala va face placere! Din nefericire orgasmul dvs pe sectiunea Nissan va fi limitat . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? @dankrp Maestre :hi vezi ca deja ai luat-o pe campii! Esti foarte OFFTOPIC! Aveti ceva conturi de reglat? Prin PM-uri se rezolva! Acolo poti sa si injuri ca nu te vede nimeni! Numai lasa discutia asta curata! Multumim! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Din nefericire orgasmul dvs pe sectiunea Nissan va fi limitat . Veti incerca sa fiti putin mai explicit? :) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? 1. Dan e un baiat extraordinar, il cam ia valul in fatza tastaturii dar e super ok sa iesi in teren cu el. In plus e foarte simpatik atunci cand recunoaste ca a gresit. :ha: :ha: 2. Eu personal cred ca este ff talentat la mecanica , tinichigerie, vopsitorie si ......pescuit (ultima data cand i-am desfacut motorul am gasit un crap de 2kg la cilindrul 3! i-am facut o oferta de angajare, pe care mi-o mentin. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Comanda pe net: ce contine kitul de +5 de la OME? Domnule moderator, Cei care ma cunosc, stiu foarte bine ca nu am simpatii cu end-userul dankrp, dar expunerea lui era una pertinenta si constructiva, i Eugen Eugen, expunerea lui Dankrp ar fi constructiva daca solutia lui ar fi ceva permanent si oficial. Iti spun si eu care ani de zile am tot cumparat piese din diverse surse, interne si externe. Diferente substantiale de pret pentru acelasi produs nu prea exista. Numai daca se aduc neoficial, nu se plateste TVA etc... Sau daca piesa vanduta include si montaj sau alte chestii de genul asta. Cand se face o compoaratie, trebuiesc comparate mere cu mere si pere cu pere. Multi spun foarte lejer "imi cumpar din state". Va spun eu ca nu e mare castig pentru ca apar multe costuri peste valoarea initiala: Comision de trimitere a banilor. Transport in state de la vanzator pana la locul in care se expediaza catre Romania. Transport+asigurare spre Romania. Taxe vamale si TVA (daca e vorba de un colet serios, nu cred ca scapa cineva de ele) Timp, telefoane, riscuri. Eu chiar am luat o teapa cu niste rapoarte de Toyota pe care le-am platit dar americanul nu le-a mai trimis si nici nu raspunde. Daca aduni toate astea, o sa vezi ca ajungi la preturile de aici. Avantaje daca cumperi piese de aici: 1. Ai pe cine sa tragi la raspundere in cazul in care exista probeme (defecte, nepotriviri, etc...). Ai garantie. 2. Primesti o factura pe care daca o bagi in firma , bagi suma la cheltuieli plus ca iti recuperezi TVA 3. factorul subiectiv: Ajuti o firma din Romania sa castige un ban asa cum firma ta din Romania este ajutata la randul ei de catre clientii care apeleaza la serviciile ei. Asta e chestia nasoala la multi dintre noi. Tot timpul incercam sa "sarim" intermediarul, dar noua nu ne convine cand incearca cineva ca sa ne sara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate