Sorin_HOT Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Plecare: Duminica ora 5.00 Intoarcere: Duminica seara Traseu: Bucuresti-Targoviste-Campululg apoi Muntii Iezer cat vom putea... :h5 Momentan suntem 4 masini : Aro powered by Toyota, Mitshubishi Pajero, Toyota Land Cruiser, posibil un IMS powered by tractor si se mai anunta un ATV... Toate autoturismele sunt echipate cu cauciucuri de "scandal", sufe lungi rau si cateva trolii. Daca vrea cineva sa ni se alature, 0722 321 302 sau 0765 44 10 35...il asteptam Poze cu masinile cand om avea la rezolutie mica...momentan numai 2068x1024 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) De ce nu va lipiti si voi la iesirea facuta de Offroad runners Team? :grin: ...sau preferati aerul tare de munte? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) ideea e ca daca veniti cu Off Road Runners Team nu o sa va placa... pentru ca se va lasa cu gratare, fripturi, mici, bere... chestii d-astea. Dar daca vreti sa va plictisiti cu noi va asteptam Duminica dimineata la ora 8:00 in parcarea din fata de la IMGB. Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Nu avem momentan nici o treaba cu Off Road Runners Team se prefera traseele de munte cu zapada urcari prin padure etc...nu stam sa alergam masinile cu 60 km/h pe camp (asta fac aproape zilnic)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) E frumos la Iezer...am fost cu m-ul...dar intr-o zi??? cam din scurt!!! O sa cam dati zor... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Clubul4x4Mania Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Ar fi loc pt un Dodge de 7m lungime? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Nu avem momentan nici o treaba cu Off Road Runners Team se prefera traseele de munte cu zapada urcari prin padure etc...nu stam sa alergam masinile cu 60 km/h pe camp (asta fac aproape zilnic)... Sorin, nu vreau sa ma bag ca musca in lapte, dar ati inteles gresit, nu DOAR o sa alergam, o sa avem parte si de noroaie din belsug, paduri, ravene, un circuit de motocross si grataru` de la sfarsit..., oricum nu are nici o importanta... Acuma ca tu..., alergi pe camp cu 60 km/h pe camp APROAPE ZILNIC :ha: , NO COMMENT! :grin: Mergeti la munte, simtiti-va bine si Off-Road Runners Team va ureaza succes! :grin: :h5 Apropo, mai incolo cand or sa va cunoasca baietii mai bine, adica dupa mai multe iesiri cu ei, sigur or sa va insoteasca, pana atunci... :no1 :wink: Succes si la mai mare! Asteptam pozele! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Distractie placuta si la voi sa fie! Am fi mers si noi cu voi insa am planuit-o de 10 zile iar eu d-abia alalteieri am vazut ca si voi iesiti in aceeasi zi... :P asta este, este prea tarziu ca sa mai putem modifica planurile, voi accesa mai des aceasta sectiune pe viitor... Voi face ceva poze la rezolutie minima pt a putea fi postate aici. Ideea de baza a fost de la inceput sa nu fim foarte multi pt a nu aparea discutii si divergente cum ar fi: alegerea traseului, viteza de deplasare, gradul de dificultate, pauzele, gratarul, ora de plecare, ora de sosire, etc ... si alte nimicuri care pt unii ar creea probabil anumite inconveniente... Momentan suntem 6 echipe, e posibil unii sa renunte altii sa se alature orice ar fi 3 echipe vom ramane 200% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) pai nu ar trebui sa fie nici o problema... tu nu faci decit sa prezinti traseul si gradul de echipare al masinii in rest cine nu vrea nu vine multa bafta in traseu iar daca nu aveam ceva de facut miine sigur veneam si eu zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Puneti si voi niste poze...... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Asteptam si noi pozele , cum v-ati distrat :x tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) da,da poze... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Va place sa ne tineti in suspans ?? :P Tz tz tz ... nu e frumos... da mai asteptam ca deh , suntem baieti (si fete) de comitet :wink: :wink: :h5 hai cu pozele :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Eu din pacate nu am reusit sa fac poze decat in timpul gratarului...astept pe cei care au filmat/fotografiat sa-mi trimita si apoi sa vad daca reusesc sa postez aici... Cateva poze la rezolutie minima facute de mine in pauza de gratar: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Duminica 15 martie mini caravana Bucuresti Campulung (AG) Mai multe poze sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate