Max Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Intreb si eu ca prostu" Exista saptamana viitoare ceva concurs de offroad in Maramures? Am auzit ceva foarte vag cum ca ar fi. Dar nu stiu nimic. E cineva care ne poate lumina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? :P :1 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? Se pare ca erau doar zvonuri aiurea. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? apoi daca tu nu stii, sigur nu-i :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? Este concurs in data de 29.06.12 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? Mai exact'28:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? Cred ca topicul trebuie mutat la Bancuri, din moment ce este deschis in 2009 si de-abia acuma se posteaza un raspuns concret......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 (editat) Re: Concurs de offroad in Baia Mare? Asta imi aduce aminte de o intrebare mai veche. Mai sunt locuri? :ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40031-se-mai-fac-inscrieri Editat Iunie 17, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Concurs de offroad in Baia Mare? Vand bilete business class la masina timpului ...grabiti-va sa cumparati sa prindeti totusi concursul... PS ...LA GEAM ...cu spatele la locomotiva! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate