Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O mica saritura ca de inceput! :)

wyy

Postări Recomandate

Vizitator dawiana

Re: O mica saritura ca de inceput! :)

Foarte frumos baieti ! asta da distractie numa sa nu coste mai incolo !!!

Felicitari :g

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai faci trei d'astea si ai terminat amortizoarele! Parerea mea este sa eviti astfel de sarituri, mai ales cand malul este in felul ala...Stiu ca o sa zici: "bine, ma, dar tu in avatar ai o astfel de situatie"....e drept, dar nu am vrut sa sar, ci trecerea obstacolului m-a obligat sa inalt un pic botul masinii. A fost doar un sfat, sper sa nu te ofenseze! :h5

Link spre comentariu

Sincer sa fiu nici eu nu am vrut sa sar chiar in halul ala... :grin: dar era malul foarte abrupt si m-am enervat ca am ramas suspendat pe praguri ( nu am inaltat-o inca ) si daia i-am dat asa...

Have No Fear . . .
Link spre comentariu

sincer eu personal cautam alta urcare...daca cumva prindeai piatra sub rotile din spate sau scapai picioru in blana...etc...oricum e de efect saltul ...eu iti urez la cat mai putine. :h5

Link spre comentariu

@gnok - erau multe alte optiuni, dar pe acolo am vrut eu ca nu trecuse nimeni :grin:

Perfect! Ai tot ceea ce este necesar pt un offroader de succes! Asa gandesc si eu! Problema vine cand bagi mana in buzunar, atunci sper sa nu devii campion la cheltuieli cu mecanicii! :hi

Link spre comentariu

@gnok - erau multe alte optiuni, dar pe acolo am vrut eu ca nu trecuse nimeni :grin:

Perfect! Ai tot ceea ce este necesar pt un offroader de succes! Asa gandesc si eu! Problema vine cand bagi mana in buzunar, atunci sper sa nu devii campion la cheltuieli cu mecanicii! :hi

:g ...cam aici bateam si eu...da 1% ma gandeam la o blana pe spate...

Link spre comentariu

Daca placerea este maxima..... nu conteaza ca dupa, stai pe la mecanici si cauti tot maruntisul de prin buzunare sau iei din banii de lapte ai copilului. Si eu tot asa o saritura faceam daca puteam. Nu vreau sa zic ca cei care ti-au dat alte sfaturi nu au dreptate, dar .... face fiecare cum si ce poate ( asta-i si cazul meu ) pana ne facem adevarati offroad-eri.

Toate bune si la cat mai multe iesiri! :hi

Mercedes G350

Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde

Toyota Land Cruiser 120

Toyota HDJ 80

Link spre comentariu

Daca nu trece prin citeva senzatii tari atunci de ce mai iese cu masina. Eu eram sa ma rastorn acum trei ani mergind pe munte singur si fara sa cunosc cei aia off road.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

La o asemenea saritura nu are ce sa sa intample, daca nu tii piciorul pe acceleratie.....altfel poti sparge grupul sau planetare. In rest nimic grav...tinand cont ca totusi e o Toyota....

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

:bravo :1 si ca sa vezi ca nu esti singurul "dilimache" :grin: din aceasta zona, iti pun cateva filmulete cu cativa membri Off-Road Runners Team facand cateva "prostioare" d-astea! :ha: :h5

[youtube:2bo4ee97]

[/youtube:2bo4ee97]

Link spre comentariu

arata spectaculos !!!....dar sigur va costa salturile astea indiferent de marca masini ...am vazut punti strambe de patrol de la astfel de sarituri de a trebuit taiata puntea cu autogenul pentru a scoate planetara plus suporti de motor rupti si multe altele care nu se vad la prima vedere !!!...dar fiecare face ce vrea cu utilajul din dotare !!!

succes in continuare !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare