Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Primele lectii de off road

Vizitator Leda

Postări Recomandate

Vizitator Leda

Duminica , 15.03.09 , am iesit pentru prima data in teren cu propria masina( Isuzu Trooper),dar nu inainte de a face cateva schimbari la el...Sambata am strans echipa si am inceput transformarea..schimbat jante, schimbat cauciucuri,reparat MRL- uri,dat jos over fendere si praguri de inox care sincer erau cam nasoale :grin: au mai fost si anumite detalii la care s-a lucrat...In sfarsit...dupa atata munca realizata cu atata spor (binenteles dorinta ardea de a iesi in teren :twisted: ) , duminica dimineata am iesit cu Kato in teren, undeva la Timis pe langa Sag...

Cateva poze cu mica iesire! :ypu :ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Primele lectii de off road

La mai mare !

Nu-i Isuzu ala care era la vinzari?......Cadoul......? :grin: Sa-l stapinesti si trancanesti fara probleme!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Vizitator Leda

Da,acela e, cu mici modificari.In timp vom face mai multe.Multumesc mult. Drumuri bune tuturor :hi

Link spre comentariu

Mi-amintesc de emisiunea aia de pe Discovery in care 2 tipi luau masini de pe internet si le reparau apoi le vindeau; morala era "nu conteaza ca am cistigat putin , dar important este ca am re-pus pe sosea o alta masina clasica care va cutreiera in continuare drumurile...etc".

Ma bucur ca cineva a avut incredere si a salvat masina aia de o posibila dezmembrare(desi cred ca proprietarul nu ar fi facut asta).

Sa va poarte sanatosi si sint sigur ca orice iubitor de masini apreciaza curajul vostru!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Vizitator Leda

Clar....doar el e profesorul pe cinste de care vorbeam... :grin: cu cat invat mai multe cu atat imi doresc mai mult....deci multe noroaie :ca si consider ca acest sport se face doar in echipa....cu cat echipa e mai mare cu atat mai bine,nu? :h5

Link spre comentariu

Stiu asta Leda....vroiam doar sa-l necajesc un pic pe Kato.... :grin:

hai sa te necajesc si eu !!! :ha: ..in programul meu de iesiri pe anul asta esti si tu trecut....sa te vad atunci :x

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

[youtube:2makbq62]

[/youtube:2makbq62]

primele noroaie :grin: si entuziasm cat casa !!!...dar asa am fost toti la inceput !!

[youtube:2makbq62]

[/youtube:2makbq62]

a mai fost si o alunecare laterala ...pacat ca nu am filmat-o ...pana se invata sa nu mai calce frana mai trebuie antrenament !!! :grin:

per ansamblu pentru prima lectie a fost destul de bine :1

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Leda, din tot ce ai facut ieri cea mai frumoasa poza e prima: tu si tatal tau, fiecare cu acaretul lui, pe dealuri. Va fi, cred, cea mai apropiata de suflet amintire a ta despre offroad. Si a tatalui tau! Daca vei iubi acest sport, ai sa vezi ca atunci cand iti vor obosi planetarele, poza aia te va unge la inima. A...sa nu-i crezi pe batranii carcotasi cum ca pasiunea asta este despre masini, fiare, punti sau noroaie sau dealuri sau ravene. Este numai despre spirit si caracter si te asigur ca ti le va modela daca vei sta mult offroad! Sunteti niste norocosi! Respectele mele, Leda!

Link spre comentariu

:W Leda.

Ma bucur atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Sper sa fi gasit, tu si tatal tau, inca un liant pentru a trece mai usor de greutatile vietii. La cat mai multe astfel de iesiri.

Felicitari si pentru masina, cred sa te bucuri cat mai mult de ea.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Vizitator Leda

Mi- a placut lumea asta de cand eram mica...Imi aduc aminte si acum de vremea cand tatal meu avea service de masini ,si eu....in loc sa ma joc cu papusile,sa ma machiez sau lucruri de genu pe care le fac fetele de 14-15 ani,preferam sa stau cu el..am ajuns sa si stiu cate ceva despre mecanica...la un moment dat faceam directii de masini,asta binenteles sub indrumarea lui...era frumos si chiar imi placea...uneori tind sa cred ca in viata asta trebuia sa fiu baiat...dar na...pe mine oricum nu ma opreste asta :grin: ...imi place sportul asta si sper sa ajung sa l practic cu intensitate maxima...Cu siguranta voi asculta sfaturile celor care stiu mai multe decat mine. slp

Dar totul are un inceput..zic eu :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare