suzuker Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Am comis-o si de data asta. Plecare simbata din bucuresti pe la prinz, traseu scurt dar foarte frumos si cu unele portiuni destul de dificile. In total am fost 7 masini (sper ca nu ma insel), toate vazindu-se in poze. asadar, sa-i dam drumul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 super iesirea! :B patrolu ala rosu sa vandut? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 dupa ce am dat de 3 busteni cazuti peste drum, citiva au vrut sa-si arate maiestria in ale taiatului cu drujba :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 gata, astea au fost toate, cu incheierea de rigoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 super iesirea! :B patrolu ala rosu sa vandut? inca odata super :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 frumos :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 multumim. patrolul a ramas unde trebuie :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Bravo... vreme faina, meleagurile la fel, frumos! La noi azi a plouat mai toata ziua. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 super iesirea.bravo. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 iesirea a fost super :dr2 ...pe statii s-a cazut de acord ca a fost si botezul lui calinvas, cu toyota :D iar geppe a fost vedeta zilei, cu cel mai serios damage report, dar va zice el :D ..eu cred ca oboseala a fost de vina :P . Per total, a fost suuuupeeeeer, multumiri gazdei noastre Adi (AT59) si prietenului sau care a alergat ca o caprioara :grin: prin toata padurea, pentru a gasi traseul optim..bravo meseriasilor cu drujbele :dr3 ... cei mai nefericiti au fost susuker si andi cu niva, ca ei incapeau peste tot :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 5, 2007 Autor Partajează Postat August 5, 2007 traseul de pe gps. A avut 18km, durata 4h30min, viteza medie 3,78km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 deci despre asta era vorba suzuker.mi-a spus nevasta-mea ca m-ai cautat pe mes.din pAcate nu prea am timp acuma vara,agrricultura e pe felie.oricum cred ca a fost misto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 :B :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Felicitari pentru iesire ... tineti-o tot asa !!!!! :B :tr :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 In seara asta m-am intalnit pe DN1 cu Adrian (AT59) care mi-a zis ceva de o iesire cu baietii ... hmm, deci asta ati facut voi sambata ... super pozele, cred ca a fost extrem de misto ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 salut Sal gashca, Chiar acu' m-am intors dintr-o alta tura, de alt gen un off-road pe 2 picioare, traseul care incepe de la telescaunul din marginimea Brasovului (Bunloc) si urca pana sus in creasta si apoi de acolo traseu banda albastra 4-41/2 ore pana la Cabana Piatra Mare. Ne-a prins ploaia si nu am apucat sa-l facem pe tot :cry: Cum arata trei fraieri uzi?? Referitor la traseul de sambata MAAARFFFAAA!!! AT-ule felicitari pentru alegerea lui a avut de toate si putin noroi si cate o gropita cate un bradut dragut cazut cate o ingustare de drum. Suzuker ca de obicei a dorit sa ne arate ca e mai cu motz si s-a catarat acolo unde nimeni nu a ajuns. Marfa man, si cand te gandesti ca ma pregateam sa scot troliul la inaintare :grin: Oricum distractia fost la cota maxima, sper ca proaspat initiatul calinvas sa fie placut impresionat si sa mai vina si cu alta ocazie. De fapt initierea s-a produs cu 2 sapt in urma la o urcare spre Talea. Inca o data scuze ca la Secaria v-am parasit asa abrupt dar a trebuit sa-mi vad niste neamuri, ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 damage report Atentie : cand mergeti pe munte ochii la drum si ureche la statie ca daca nu adio praguri . eu ma uitam frumos la crestele muntilor ,aud in statie atentie groapa pe dreapta ,ignor cu nonsalanta avertismentul si drept cu roata fata in ea . avand in vederea ca plecarea a fost cam intempestiva ,aveam si doar 4 ore de somn la activ ,in porbagaj nimic din dotarea de OFF, asa ca am dezvirginat sufa lui andy68, fabian si-a incordat motorul ,si scoseram nissanu din groapa . culmea toate masinile mai grele erau hat in fata dat Opelu si-a facut datoria La coborare pe un sleau mai ingust deact masina ce era ? o teava care mi-a sfartecat o paratoare de noroi . oricum nu mai aveam decat doua .acum mai am una :wink: In rest super misto PS am reusit sa duc rusoaica (LUAZ-ul) la doctor sa-i faca motorul care scoate fum de zici ca e in doi timpi .asa ca va vedea si tanara muntele cat de curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Frumos, frumos, bravo baieti. :dr1 :ap MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 ma bucur ca va placut! 8) am bajbaito cu traseul :? dar promit revansa!!! :grin: Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 8) Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate