Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire nistoresti-comarnic

suzuker

Postări Recomandate

Am comis-o si de data asta. Plecare simbata din bucuresti pe la prinz, traseu scurt dar foarte frumos si cu unele portiuni destul de dificile. In total am fost 7 masini (sper ca nu ma insel), toate vazindu-se in poze.

asadar, sa-i dam drumul:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iesirea a fost super :dr2 ...pe statii s-a cazut de acord ca a fost si botezul lui calinvas, cu toyota :D iar geppe a fost vedeta zilei, cu cel mai serios damage report, dar va zice el :D ..eu cred ca oboseala a fost de vina :P .

Per total, a fost suuuupeeeeer, multumiri gazdei noastre Adi (AT59) si prietenului sau care a alergat ca o caprioara :grin: prin toata padurea, pentru a gasi traseul optim..bravo meseriasilor cu drujbele :dr3 ...

cei mai nefericiti au fost susuker si andi cu niva, ca ei incapeau peste tot :P

Link spre comentariu

Vizitator koala
In seara asta m-am intalnit pe DN1 cu Adrian (AT59) care mi-a zis ceva de o iesire cu baietii ... hmm, deci asta ati facut voi sambata ... super pozele, cred ca a fost extrem de misto ! ...
Link spre comentariu

salut

Sal gashca,

Chiar acu' m-am intors dintr-o alta tura, de alt gen un off-road pe 2 picioare, traseul care incepe de la telescaunul din marginimea Brasovului (Bunloc) si urca pana sus in creasta si apoi de acolo traseu banda albastra 4-41/2 ore pana la Cabana Piatra Mare. Ne-a prins ploaia si nu am apucat sa-l facem pe tot :cry: Cum arata trei fraieri uzi??

Referitor la traseul de sambata MAAARFFFAAA!!!

AT-ule felicitari pentru alegerea lui a avut de toate si putin noroi si cate o gropita cate un bradut dragut cazut cate o ingustare de drum.

Suzuker ca de obicei a dorit sa ne arate ca e mai cu motz si s-a catarat acolo unde nimeni nu a ajuns. Marfa man, si cand te gandesti ca ma pregateam sa scot troliul la inaintare :grin:

Oricum distractia fost la cota maxima, sper ca proaspat initiatul calinvas sa fie placut impresionat si sa mai vina si cu alta ocazie. De fapt initierea s-a produs cu 2 sapt in urma la o urcare spre Talea.

Inca o data scuze ca la Secaria v-am parasit asa abrupt dar a trebuit

sa-mi vad niste neamuri,

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

damage report

Atentie :

cand mergeti pe munte ochii la drum si ureche la statie ca daca nu adio praguri .

eu ma uitam frumos la crestele muntilor ,aud in statie atentie groapa pe dreapta ,ignor cu nonsalanta avertismentul si drept cu roata fata in ea .

avand in vederea ca plecarea a fost cam intempestiva ,aveam si doar 4 ore de somn la activ ,in porbagaj nimic din dotarea de OFF, asa ca am dezvirginat sufa lui andy68, fabian si-a incordat motorul ,si scoseram nissanu din groapa .

culmea toate masinile mai grele erau hat in fata dat Opelu si-a facut datoria

La coborare pe un sleau mai ingust deact masina ce era ? o teava care mi-a sfartecat o paratoare de noroi . oricum nu mai aveam decat doua .acum mai am una :wink:

In rest super misto

PS am reusit sa duc rusoaica (LUAZ-ul) la doctor sa-i faca motorul care scoate fum de zici ca e in doi timpi .asa ca va vedea si tanara muntele cat de curand

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare