Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

Postări Recomandate

Re: De Paste umanitara si offroad la Ursici! plecare 10 aprilie

:h5 dau si eu cu parerea, nu mai bine incepem cu strangerea banilor ,doneaza fiecare cat poate, apoi vedem ce solutii gasim , generatoare , eoliene, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 260
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sunt de acord! Puneti ce si cat puteti da de la voi...Si atentie: chiar daca nu se strange banu' gros...tot mergem acolo sa vedeti si voi cam cum e o noapte printre lupi! :grin: In sensul ca masinile voastre vor fi "the ultimate state of the art" fata de ce e pe acolo! :ha:

Link spre comentariu

Bullbar, pai io am inteles de la oameni ca este semnal intr-un anume loc pe deal, ceea ce inseamna ca eventuala existenta a unei antene exterioare ar rezolva problema.

Probabil Max ar putea sa ne lumineze daca exista asa ceva. Ceva antena ca si pt hands free-ul auto... (whay not, poate chiar cu un amplificator)

Nea' Max ?! :)

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

petre stiu ca ai planuri mai mari la care ma inscriu cu placere dar un lucru e sigur samuraiul meu este mic dar duce ceva dulciuri daca nu ai nimic inpotriva

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

cine se ocupa de strangerea banilor? un cont ceva sa viram banii? hai ca reusim sa strangem de un generator doua daca punem fiecare . acum bag 100 ron atat am in buzunar :ypu

Link spre comentariu

Bullbar, pai io am inteles de la oameni ca este semnal intr-un anume loc pe deal, ceea ce inseamna ca eventuala existenta a unei antene exterioare ar rezolva problema.

Probabil Max ar putea sa ne lumineze daca exista asa ceva. Ceva antena ca si pt hands free-ul auto... (whay not, poate chiar cu un amplificator)

Nea' Max ?! :)

Am chiar pe doua dealuri...numai ca...pe cel de al doialea nu se poate ajunge iarna. Deci care e solutia?

petre stiu ca ai planuri mai mari la care ma inscriu cu placere dar un lucru e sigur samuraiul meu este mic dar duce ceva dulciuri daca nu ai nimic inpotriva

Ce sa am impotriva??

Cat despre cont...cum se face? Se deschide unul sau cum? Nu ma pricep, v-am zis! Poate Yonutz stie ceva si vrea sa se implice? Worldscape?? Laure strangi tu banii?

Link spre comentariu

de ce vrei tu sa strici frumusetze de sat ...???

de ce vrei sa le strici traiul lor de zi cu zi , trai care l-au mostenit de la strabuni cu sute de ani in urma...poate ...

cate ar fi de spus ..... cate imi trec prin minte .....

le duci generatorul acum si altele..si urmatoarea iesire ce vei gasi ...???

.... un radiocasetofon .... pe prispa de unde , gajait, se aud niste manele ....

o sa mananci branza facuta cu mixerul .....????

... si neveste batute mar !!! ( cand o aprinde lumina .....taranu , noaptea , si si-o vedea consoarta . ... si-o aminti cu cine a stat atatia ani ..)

....uitandu-se la telenuvele ( digi-tv se prinde prin satelit oriunde )... or sa uite sa mai dea de mancare si la animale ..

or sa uite sa mulga oile si vaca de o sa faca piatra la tzatze ...

mi-asi fi dorit sa vad si eu satul , acum ...asa cum l-ai descris in postarile anterioare .... dupa.... nu va mai prezenta niici un interes ...

P.S. stii cate sate electrificate, cu o mica scoala, sef de post si biserica sunt in Romania ..???? zeci de mii .... ca Ursici au mai ramas cateva ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Doar ca sa ramana niste sate ca odinioara, oamenii nu trebuie sa traiasca rupti de lume. Un curent , un telefon e un minim necesar supravietuirii.

Unde-i lista cu bani, sa sar si eu?

1.Eoliana nu consuma combustibil.

2. Daca sunt 25 oameni 2500 EURO inseamna 100 euro, daca sunt 50 inseamna 50 euro.

Voi sunteti de mai mult timp pe forum, va cunoasteti mai bine. 50 euro nu-i suma pentru nimeni.

Putem sa facem o chestie ca lumea, (dar cu efort si timp) sau putem sa dam fiecare ce putem, la gramada si la viteza, si iese ceva.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Luciene,

In teorie esti foarte bun! Cu practica insa stai ceva mai rau! Fara a fi rautacios imi permit sa fac urmatoarea remarca: nu ti-ai anuntat intentia (chiar si in privat) de ai ajuta pe acei oameni cu ceva! De ce esti impotriva faptului ca o mana de oameni si-au manifestat dorinta de a face acest lucru?

De ce sa-i lasam pe acei oameni sa traiasca la fel ca si pana acum, rau ...si sa nu incercam sa-i ajutam daca avem aceasta posibilitate? Nu zice nimeni sa le "urbanizam" asezarea dar un sac de porumb si unul de faina cred ca o sa fie binevenit! In mod cert nu va insemna mare lucru, nu le vom schimba viata cu asta ...dar stii Luciene cum vine asta: Izolati de lume si in acelasi timp uitati de lume ...poate prin aceste lucruri le vom readuce in suflet sa speranta ca nu sunt "singuri pe lume" si cineva se gandeste la ei!

Mi-as dori un lucru ..."sa te aliniezi la start" alaturi de cei care merg acolo ... si dupa consumarea evenimentului sa stam de vorba ...sa vedem daca atunci o sa gandesti tot asa ...

PS - Hai la Ursici si poate o sa gasim pe drumul de intoarcere, undeva incotopenit in zapada, si blocantul ala al tau!

Cu respect,

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@Lucian, singurul motiv pentru care incerc sa pun acolo telecomunicatii este cel medical. Despre curent...ce sa zic?! Ai dreptate sa pastram mediul antropic. Dar...daca nu pui curent se va depopula. Ceea ce vor si autoritatile. Pentru ca mai apoi sa cumpere si sa defriseze zona. In fine...sunt multe de spus...poate gresesc ca ma implic, dar eu incerc sa ajut punctual.

Donatiile nu se afiseaza aici. Imi dati pe prv! Ca sa nu existe discutii de genul: "eu dau mai mult din banii de tigari" Respectati aceasta regula sau nu am nevoie de banii aia. Nu vreau sa apara animozitati de la bani.

Aici vom posta doar lista celor care merg. Contributiile fiecaruia raman ANONIME pt marele "public"!!! :rules

Link spre comentariu

Dupa cum i-am spus si lui bullbar inainte sa deschida acest topic, puteti conta si pe Tractozaur :grin: ..., ca vorba aia: "Tractozauru` la nevoie se cunoaste!" :h5

Sa auzim numai de bine, restul e..., Dust in the Wind!" :wink:

Link spre comentariu

Fratii OFF ROAD RUNNERS TEAM hai sa ne unim , pentru o viata m-ai buna celor neajutorati :h5 :rsp :rsp

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Frati de off-road :op , AM FACUT O "GRESEALA DE EROARE" :p :grin: :sr , dar acum mi-am dat seama (de fapt noroc cu nevasta-mea ca mi-a atras atentia :hw :hm :ha: :h5 ), verificand calendarul organizatiei pe care o conduc, ca data coincide cu un stagiu de pe 11 si 12 si care il are ca antrenor principal pe subsemnatu` :bx :F http://www.ninbukan.com/continut/omote_ ... lendar.htm

Ce pot sa mai spun..., ca de obicei mi-ar fi facut mare placere sa merg alaturi de bullbaru` :h5 si pe langa umanitara, sa facem si o caterinca mica cu sicanelile de rigoare... :ha: :bannana :grin:

Donatia in bani pe care am anuntat-o pe PM lui bullbar ramane valabila si felicitari :1 :bravo inca odata pentru initiativa inimosului :n1 meu prieten, BULLBAR!

Link spre comentariu

Yonutz cunosc un servis unde tepara reneratoare , am reparat unul la ei si e ok . vb. maine cand mergem la electrician .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Bullbar, astept si eu sa confirmati un cont sau sa va hotarati cine strange banutu': vine si mandea cu o o cotributie! Daca intre timp reusesc sa repar generatorul HONDA 5.5KW (3 prize 220, o priza 380) il voi dona ptr acei oameni! Chiar daca nu reusesc sa fac in timp util asta, cand va fi reparat va fi donat celor de la Ursici! Reparatia o voi suporta eu integral!

De asemenea am discutat ieri cu niste baieti de la Orange! Vor studia problema oamenilor de la Ursici (va rog sa-mi aduceti poze si materiale filmate cat mai multe si cat mai explicite ptr a putea redacta un mic filmulet) si vor vedea cum vor putea sa ne ajute in demersul montarii unei antene GSM de mare putere in zona respectiva! Sansele sunt mici (dupa cum spun ei) ca nu exista interes "la lovele" in zona respectiva ...dar m-au asigurat ca vor face totul ptr a ne ajuta! :h5 Oficial saptamana viitoare voi depune in acest sens o cerere la Orange!

Link spre comentariu

Bullbar, astept si eu sa confirmati un cont sau sa va hotarati cine strange banutu': vine si mandea cu o o cotributie! Daca intre timp reusesc sa repar generatorul HONDA 5.5KW (3 prize 220, o priza 380) il voi dona ptr acei oameni! Chiar daca nu reusesc sa fac in timp util asta, cand va fi reparat va fi donat celor de la Ursici! Reparatia o voi suporta eu integral!

De asemenea am discutat ieri cu niste baieti de la Orange! Vor studia problema oamenilor de la Ursici (va rog sa-mi aduceti poze si materiale filmate cat mai multe si cat mai explicite ptr a putea redacta un mic filmulet) si vor vedea cum vor putea sa ne ajute in demersul montarii unei antene GSM de mare putere in zona respectiva! Sansele sunt mici (dupa cum spun ei) ca nu exista interes "la lovele" in zona respectiva ...dar m-au asigurat ca vor face totul ptr a ne ajuta! :h5 Oficial saptamana viitoare voi depune in acest sens o cerere la Orange!

bravo fratele meu esti un om mare ,ai suflet nu gluma ,apropo REBECA acum se simte mai bine a avut mari dureri si-ti multumeste pentru papusica o cheama FIFI,si daca REBE e OK va insotesc su cea mai mare placere :hi

:cl
Link spre comentariu

@mitran hary ma bucur nespus ca Rebeca se simte mai bine si te rog sa ma ierti ca nu am putut sa vin sa va vad, dar programul meu este absolut ucigator in cursul saptamanii

@ yonutz daca nu vii, nu are sens sa donezi bani. Daca insa poti repara acel utilaj, ar fi minunat.

In ceea ce priveste contul in care sa se adune banii, acesta va fi deschis doar in masura in care sunt participanti destui. Deocamdata in afara de mine, nu a anuntat nimeni ca merge, asa ca nu am sa deschid un cont doar pt mine!

Link spre comentariu

In ceea ce priveste contul in care sa se adune banii, acesta va fi deschis doar in masura in care sunt participanti destui. Deocamdata in afara de mine, nu a anuntat nimeni ca merge, asa ca nu am sa deschid un cont doar pt mine!

De ce o iei asa? Eu nu pot sa vin in perioada aia, dar as vrea sa particip cu o suma de bani. Cred ca sunt multi in situatia mea.

Cred ca orice suma poate face ceva pentru ei.

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

pina la urma cine vine ca eu as vrea sa mergem

dispun si de remorca pentru eventualitate

@bullbar ce mai intrebi TU ORGANIZEZI aceasta umanitara asa ca te rog ocupate serios

pentru inceput deschide un cont unde sa punem bani si in functie de cit se stringe vei hotari,pentru ca tu stii mai bine ce au nevoie acei oameni

multa bafta la actiune si atentie...timpul este limitat :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

De ce o iei asa? Eu nu pot sa vin in perioada aia, dar as vrea sa particip cu o suma de bani. Cred ca sunt multi in situatia mea.

@Naui, important este ca lumea sa vina acolo. In afara de lumina si apa, oamenii au de mancare. Ce sa fac daca se aduna 50 de milioane? Sa cumpar de mancare pt ei? Sicer, eu nu am fost de acord sa duc mustar, piper etc la Ursici. Apa si lumina! Si o solutie de la artificieri pentru largirea unui drum pe care masinile de teren abia se strecoara, drum marginit de prapastie. In rest...Dumnezeu are grija de ei!

Ca sa nu mai lungim discutia, luni o sa deschid contul daca se aduna macar 4 masini pt expeditie. Pana suntem doi: eu si miron sorin!

Link spre comentariu

@Bullbar Bah piticule, nu trebuie sa deschizi neaparat un cont ptr a strange acei bani! Dar sunt mai multi oameni cu suflet care vor sa ajute acei oameni si nu e cazul sa-i refuzi! Din punctul meu de vedere te voi ajuta cu pre-organizarea! Nu voi veni din mai multe motive (alea le vom discuta personal, nu pe forum) Dar asta nu inseamna ca voi sta indiferent pe margine in conditiile in care tu te zbati sa faci ceva ptr acei oameni! Imi esti foarte simpatic si in plus ai o inima mare. Asa cum am avut, avem si o sa mai avem placerea sa fim in teren alaturi de tine asa iti vom fi alaturi si de aceasta data, din pacate mai putin cu prezenta! Te vom ajuta (si aici suntem mai multi) cu absolut orice este posibil sa-ti duci misiunea pana la capat si sa realizezi ceea ce ti-ai propus!

Un singur lucru iti cer: esti ziarist profesionist, adu-mi de la fata locului poze si filmulete ptr a putea concretiza un mic scurtmetraj ptr a putea demara in viitor actiuni de acest gen unde atat implicarea materiala cat si cea emotionala sa fie maxima!

In ceea ce priveste persoana mea si pozitia in aceasta actiune, pot accepta sa va strang eu banii, sa va fac cumparaturi, sa vi le depozitez pana la plecare, sa vi le ambalez, sa va fac planul de bataie, sa va rezerv camere la motel-hotel ptr odihna, ... trebuie sa doar strigati ...AICI SUNT!

Link spre comentariu

@Naui, important este ca lumea sa vina acolo. In afara de lumina si apa, oamenii au de mancare. Ce sa fac daca se aduna 50 de milioane? Sa cumpar de mancare pt ei? Sicer, eu nu am fost de acord sa duc mustar, piper etc la Ursici. Apa si lumina! Si o solutie de la artificieri pentru largirea unui drum pe care masinile de teren abia se strecoara, drum marginit de prapastie. In rest...Dumnezeu are grija de ei!

Ca sa nu mai lungim discutia, luni o sa deschid contul daca se aduna macar 4 masini pt expeditie. Pana suntem doi: eu si miron sorin!

Daca chiar nu se aduna mai mult de 5.000 ron,cred ca trebuie sa vorbesti cu ei, sigur au nevoie si de lucruri marunte,ex: medicamente, sare, faina, ulei, etc.

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare