Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

Postări Recomandate

Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

Petrica, nu ai putea cumva sa duci povestea asta pe "sticla", cum ar fi la la emisiunea "Romania, te iubesc" ?

Tocmai au dat la stiri, la Protv, masacrul din Parang facut de braconieri :

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/masacrul-comis-intr-o-zona-de-o-frumusete-uluitoare-niciun-braconier-nu-a-fost-prins-pana-acum.html

Iar daca dati pe Google, "braconieri", o sa va ingroziti de amploarea fenomenului.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 260
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

de ce te mira Max?

si pe aici noii grofi isi fac de cap...concesioneaza domenii de vanatoare en gros...de maine poimaine nici ghiocei nu mai poti culege

astia ar trebui omorati acolo unde-i gasesti...indiferent de partidul de care apartin....le-ar trebui incendiate cabanele de vanatoare....casele...tot...sa nu mai ramana nici amintirea de ei

e mai iefrin un chibrit si o sticla cu benzina...decat un AK-47:grin:

Link spre comentariu

Alta poveste Astral.Vanatorii se lauda ca vaneaza legal si ca anual uneori nu apuca sau nu pot sa vaneze cat li se da voie probabil asta doar pe hartie dar uneori si in realitate.Particularii mai au grija de vanat scopul este sa aiba exemplare multe si frumoase pentru care se plateste mult.Sunt cazuri bune in care mai si ramane cate ceva in urma.Cunosc un singur vanator care anul trecut a avut autorizatie pe un singur mistret pe care nu a reusit sa-l impuste deci a dat banul dar a ramas cu ..... Sa nu se inteleaga ca sunt pro vanatoare.

Cu braconierii este alta treaba aia trebuiesc impuscati pe loc direct in cap.Ei nu impusca ei pun laturi, capcane si alte cacaturi ca nah o pusca este scumpa si nu orice chior este in stare sa nimereasca ceva.

Dar a lua terenurile si casele oamenilor pentru a-si face ei teren de distractie este deja cam de nesuportat.Avand in vedere ca se vehiculeaza un nume destul de auzit in manevrele care se fac in tara asta nu stiu daca se poate rezolva ceva.Am ajuns mai rau ca in Sicilia.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Ma refeream doar la faptul ca atat asa-zisa "vanatoare sportiva", cat si braconajul au devenit de neoprit si practic animalele alea sunt supuse din toate partile unui masacru !

Deci, din punctul meu de vedere, este acelasi lucru !

Iar daca acuma s-a ajuns sa fie izgoniti oameni din casele lor doar ca sa poata fi ucise animalele din zona respectiva nu mai conteaza daca sunt braconieri sau "vanatori sportivi" !!!

De ce oare asa-zisii "vanatori sportivi" nu protesteaza, nu ii vaneaza la propriu pe braconierii aia ?!??

Pentru ca in mod normal ei ar trebui sa fie primii afectati ca isi pierd "trofeele", nu ?

Link spre comentariu

Un topic despre OAMENII acestor locuri, acum asupriti si goniti din casele lor de ucigasii de suflete si de animale, gasiti si mai jos.......

Link spre comentariu

Poate se repeta actiunea...acum ca are si Petre masina:grin: As spune prezent...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Da Astrale, daca ne strangem mai multi sustinatori ai localnicilor, sa vada lumea ca nu sunt singuri, si daca venim si cu televiziunea dupa noi (asiguram noi transportul echipelor TV) crezi ca nu ar avea impact? Aici bateam, in putine vorbe.

• Like 1

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca,

Noi nu suntem in stare sa ne sustinem propria cauza ... :ha: ...crezi ca am fi in stare sa o sustinem pe a altora? Pe bune ...

Episodul "Ursici" e unul pe care il pastrez mereu viu in sufletul meu in locul unde tin lucrurile bune care le-am facut in viata asta. Oricand s-ar initia asa ceva cu drag as participa ...:h5:cl

LE ...am citit acum si eu atentionarea lui Petrica.

Bun, lasand la o parte toate scenariile razboinice si fanteziile ...CONCRET SI LEGAL, ce s-ar putea face ptr ca acei oameni sa-si poata vedea de viata lor linistiti in continuare?

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu voi incerca sa fac publica chestia asta. De la mine din ziar spre s-o ia macar Realitatea. Am trimis doi reporteri acolo, unul a filmat si cu cam. ascunsa cum procedeaza "vanatorii" ca sa aiba permanent autorizatie. Nu vreau sa va incarc cu detalii, dar...n o sa va vina sa credeti: vaneaza in ambele locatii "Sarmisegetusa".

Presedintele CJ, un liberal pe nume Molot, un om de afaceri si fratele lui Videanu au constituit...8-9 fonduri de vanatoare! Si le muta in functie de vanat. Cert este ca tot ce stiti despre dealurile si muntii aia...e istorie. Nu stiu exact daca se mai poate ajunge la Ursici pt ca ar trebui sa calci pe terenul LOR de vanatoare si risti sa iei scoabe in roti. Izolarea satelor a facut parte din strategia lor. Nu ai cum sa ajungi acolo...pleci! Numai ciobanii mai au acces, dar cu mari riscuri. Poate Pinti sa faca un drum acolo pt ca din toamna nu a mai ajuns nimeni cunoscut de-al meu.

Link spre comentariu

Asta este ce am aflat eu si care s zonele de vanatoare

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/sarmizegetusa-pentru-porci-cetatile-din-sistemul-defensiv-al-fostei-capitale-dacice-au-fost-incluse-in-fonduri-de-vanatoare-91152

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Citind acest articol mi-am amintit de topicul asta.

http://zhd.ro/premiera-in-romania-ursici-primul-sat-iluminat-cu-panouri-solare-vezi-ce-reactie-au-avut-oamenii-cand-au-vazut-lumina-in-casa/

Cine sunt Free Miorita?

Bravo lor.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare