Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

Postări Recomandate

Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

pentru cei ce nu au vazut topicul pus de Kato cu iesirea de la URSICI din weekendul asta: viewtopic.php?f=38&t=7815&p=106909#p106909 ca sa se stie cam care sunt conditiile de drum (poteci).

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 260
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@victorr

Ai mare dreptate cu ce spui dar cred ca este putin realizabil planul tau din urmatoarele motive:

1.Transportul utilajului la Ursici e aproape imposibil (vezi traseul, deabia ajungi cu un 4x4)

2.Casele sunt intinse pe 12km am inteles ...deci racordarea la retea ar impune o gramada de cheltuieli

3.Consumul lui ar fi asa 7litri/h = 24.5RON/h ...Cine ar fi pregatit sa acope costul acestor cheltuieli?

4.Toate fonduri de finantare vin din surse private limitate (statul nu se implica) si ar trebui ca fiecare banut sa se cheltuie cu cap

Sunt multi oameni cu idei (unele chiar binevenite). Trebuie insa sa fim realisti si sa ne bazam pe ce avem si pe ceea ce putem face nu pe ceea ce am dori sa facem si pe ceea ce am dori sa avem! As vrea sa constat, la sfarsitul "operatiunii Ursici", ca macar 10% din cei care dau din gura se vor implica si fizic!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Va rog sa-mi spuneti daca vreunul dintre cei care doriti sa mergeti se pricepe la electrica. In sensul sa conectam scoala la curent cu ce aducem acolo. Cabluri avem! Neoane avem! Stechere avem! Prelungitoare avem! Un generator sper sa avem! Cine face lumina?? Daca ma lasati pe mine, precis ma sinucid! Sunt antitalent si mi-e si frica de curent! :P Deci...este cineva care merge cu noi si se pricepe sa aprinda lumina?

Link spre comentariu

am terminat politehnica dar asta nu inseamna ca si stiu sa aduc lumina ca asta nu face decat preotul dar sa leg niste fire ma descurc

poate nu ar stica niste sigurante

petre nu m-a cautat iulian pentru medicamentele

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Vineri sunt in deva si discutam tot! te sun dupa amiaza. Nu vin cu Nissanul ca nu am bani de Animal. Ci cu Cielo, asa ca...daca urcam pana la Ursici sa le ducem medicamentele de la Iulian, eu merg copilot la tine! Poate ma omori ca sa vezi ce te bat! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

oameni buni !!!....oameni aia se bucura cand va vede si fara sa le duca nimeni nica !!!..mergeti cu incredere si veti vedea...nu duc multe lipsuri si risc sa ma repet cu chiestia asta ...doar lumina si asta se poate rezolva cu ceva generatoare ieftine si accesibile (faceti ce puteti ...nu cea ce ati vrea sa faceti...un sfat...restu-l discutilor sunt de prisos) despre drumuri si scoala ...astfel de lucruri se pot rezolva ..dar in timp si cu rabdare !!!

cu respect

kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Va rog sa-mi spuneti daca vreunul dintre cei care doriti sa mergeti se pricepe la electrica. In sensul sa conectam scoala la curent cu ce aducem acolo. Cabluri avem! Neoane avem! Stechere avem! Prelungitoare avem! Un generator sper sa avem!

decat prelungitoare mai degraba cabluri CYY cu stechere schuko. tras prin tub de protectie (zapada/apa, calcat, rozatoare, etc)

siguranta generala nu cred ca e nevoie, ca are generatorul (sau ar trebui). oricum, trebuie o siguranta de 10A pe circuitul de iluminat si de 16A pe cel de prize.

Mitsubishi Pajero 3.2 AT
Link spre comentariu

cine se pricepe, daca vreti sa le si montam, ar fi bine de luat (cine are) si un pistol de lipit....

cablurile lungi sunt multifilare sau solide (cupru).... ar fi bine pt cablurile lungi sa fie CU de 0.75 - 1mm minim

Link spre comentariu

stie cineva cam cat e traseul de lung (de la locul unde se monteaza generatorul pana la consumatori? o schita macar (unde e scoala, cum sunt camerele impartite, distante, unde se vor pune neoane, unde trebuie priza) sa pot face un necesar de cablu. tx.

Mitsubishi Pajero 3.2 AT
Link spre comentariu

stie cineva cam cat e traseul de lung (de la locul unde se monteaza generatorul pana la consumatori? o schita macar (unde e scoala, cum sunt camerele impartite, distante, unde se vor pune neoane, unde trebuie priza) sa pot face un necesar de cablu. tx.

cablul e perfect....

am inteles ca va fi un generator de casa...(scoala)... deci nu va fi o problema mare sa facem schitele ad-hoc

scoala e aia din poze o cabanuta de lemn cu 2 camere...una e sala de clasa si una dormitorul profesoarei ( sau fostei )

ce va fi nevoie, de niste prize aplicate, niste tub de PVC te trasat firele unde ai pereti de lemn.... si multi sunt asa.... si banuiesc ca cuie din alea cu plastic pt prindere si pozat.

PS: ai cablul la role de 100 ?

Link spre comentariu

nu am eu cablul (eu ma ocup doar de pasive de curenti slabi) dar vorbesc cu un partener care are. functie de necesar vedem daca primim si cat.

schita o faci adhoc cand ai loc sa te misti repede sa aduci o suplinire de materiale. nu e cazul aici. daca nu e prea greu prefer sa fac calculele de aici si apoi sa fac rost de cablu si eventualele materiale necesare. o sa incerc sa fac o aproximatie dupa poze. cate neoane si cate prize?

Mitsubishi Pajero 3.2 AT
Link spre comentariu

Nu vreau sa supar pe nimeni dar bunicul (Dumnezeu sa-l odihneasca) spunea o poveste:

Vine unul odata intr-o piata de munca daia stil "rent4day", curtea plina ochi!

Zice: "Am nevoie de cineva care sa-mi explice cum se face lucrul X!" O mie de oameni s-au repezit spre el zicand: "eu, eu, ba eu ca am si studii ... daca vreti va arat si diploma!" Omu nostru ii asculta pe toti, plateste serviciul, ba chiar il premiaza pe fericitul castigator ...zambeste si zice: "E, acum am nevoie si de cineva care sa faca efectiv ceea ce mi-ati explicat!" La care se asterne o liniste de mormant ...Unul din spate ridica mana si zice:"Ceva asa numai de gandire nu aveti nimic sefu' pe ziua de azi?" :grin:

Concluzia: suntem un popor de intelectuali, de medaliati, de doctori honoris causa ...dar nu ne place munca, fugim de responsabilitate si mai ales cand facem ceva din inima (gratuit) ptr altcineva, cazuri foarte rare si izolate ... :sr !

Problema asta cu trasul cablurilor (prin ce si pe unde) este una minora ...TOT NU PRICEPETI? Scopul acestei umanitara este sa ducem lumina (sursa e importanta), cat mai multa lumina (mai exact cat mai multe generatoare)! :P

Link spre comentariu

asa ma gandeam si eu.....

so... @guerilla, i-a si tu in clacul cate 100 metrii, 4 prize si vreo 4-6 neoane de casa...... asta ar fi cam minim parerea mea.... restul le vedem la fata locului

oricum sunt baieti care merg daca nu saptamanal acolo, la 2 saptamani tot ajung, asa ca nu ar fi o mare problema sa ajunga si restul de mat de care ar mai fi nevoie data viitoare..... macar vb lui Yonutz.... sa le ducem lumina si sa le dam drumul la instalatii.... baza e de "baza" adica generatoarele.

Link spre comentariu

Yonutz, n-am intrebat de cabluri ca sa ma aflu in treaba. daca am cablurile le si instalez, nu fac lucrurile pe juma de masura. gasesc eu o masina in care sa incape si fundu meu pana sus in deal (masina mea nu e echipata sa mearga pe acolo). si daca e de diploma, am si eu una, in domeniu care trebe :p

plus ca worldscape poa sa dea si el o mana de ajutor, ca e in acelasi domeniu ca si mine. impreuna am face legaturile ce trebuiesc facute.

scuze pentru comentarii. am crezut ca orice mic ajutor e bun si ca ati rezolvat problema generatoarelor.

Mitsubishi Pajero 3.2 AT
Link spre comentariu

Yonutz, n-am intrebat de cabluri ca sa ma aflu in treaba. daca am cablurile le si instalez, nu fac lucrurile pe juma de masura. gasesc eu o masina in care sa incape si fundu meu pana sus in deal (masina mea nu e echipata sa mearga pe acolo). si daca e de diploma, am si eu una, in domeniu care trebe :p

plus ca worldscape poa sa dea si el o mana de ajutor, ca e in acelasi domeniu ca si mine. impreuna am face legaturile ce trebuiesc facute.

scuze pentru comentarii. am crezut ca orice mic ajutor e bun si ca ati rezolvat problema generatoarelor.

daca e de carat va ajut cu mare placere, caci o sa instalez pe masina Expedition Rack-ul, asa ca nu o sa fie o problema.

Link spre comentariu

EJ un nou model de jeep [ecologic jeep] :ha: !

Mah Laure sa nu te superi pe noi ...asa e lumea asta, INVIDIOASA SI REA! :P

Link spre comentariu

Lasand la o parte discutiile offtopic haideti sa pregatim umanitara care ne bate la usa!

Drept ptr care va rog ca toti cei care participa activ sau pasiv sa ne intalnim miercuri 08.04.2009 dupa ora 19.00 sa finalizam detaliile logistice al acestei umanitare! Locatia rog sa o aleaga unul din organizatorii in teren si sa o faca publica in cursul zilei de maine!

Ca ordine de zi v-as propune:

-inventar sumar al lucrurilor adunate si distribuirea in vederea transportului pe masinile care pot participa 100%

-atingerea a cel putin un scop "luminos" ptr care ne-am unit [rezolvat] ...ramane prb. transportului

-inventar sumar al alimentelor si si distribuirea in vederea transportului pe masinile care pot participa 100% [rezolvat]

-programul respectivei umanitare plecare Bucuresti, desfasurare in traseu, scop, intoarcere la Bucuresti

-preorganizarea in teren a participantilor activi la aceasta actiune umanitara

-inventarul tuturor participantilor in vederea eliberarii certificatului de participare si al cardului bonus personalizat de achizitie piese

-constiuirea mijlocului de promovare si managementul gestionarii ulterioare in scop informativ, a informatiilor culese din traseu

Ora de intalnire si locul intalnirii sa fie stabilit de unul dintre organizatorii activi [liderii din traseu, sefii de haita] in functie de participanti!

Multumesc,

Astept un semn!

Link spre comentariu

imi dau si eu cu parerea, nu ar fi OK tot in Dreamers, ca macar toti stim drumu ?!

Link spre comentariu

sa-i vedem si pe restul...

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare