Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

Postări Recomandate

• Răspunsuri 260
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni"

-atingerea a cel putin un scop "luminos" ptr care ne-am unit [rezolvat]

.....

-inventarul tuturor participantilor in vederea eliberarii certificatului de participare si al cardului bonus personalizat de achizitie piese

-constiuirea mijlocului de promovare si managementul gestionarii ulterioare in scop informativ, a informatiilor culese din traseu

!

bre, mata esti om serios??...ce-i cu limbajul asta? :grin:

in alta ordine de idei, incerc sa ajung si eu la intalnire, poate identific o modalitate de sprijini aceasta actiune. ca na, sunt holtei sarac si salaru de bugetar e inghitit, in general, de "cazane"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nikule ...cand eram mic voiam sa ma fac "ghiseist de Udriste" ... :ha: Aseara tarziu, cand am postat imi pierdusem vocabularul de cuvinte normale ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

e ok!

cine ajunge mai devreme, rezerva mesele / sla noastra.... comada cafele si bere fara alchool, si sa aduca o agenda sa faca ordinea de zi :ha: :ha: :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Donatiile s-au incheiat! Multumim! Plecam in aceasta seara in jur de ora 1 noaptea din Bucuresti. Ajungem dimineata in Deva. Vorbim pe telefoane....Vom face un filmulet cu tot ce s-a dat si, sper, cu aprindere luminii in scoala. Au fost adunate pachete de Paste, medicamente, sistemul complet de "lumina", vaccinuri pentru animale. Lista completa a sponsorilor o vom afisa dupa intoarcere. Multumesc Max pentru pozitionarea acestui post intr-un loc vizibil. Precizez ca nicio firma, societate, grup sau club NU A PARTICIPAT cu bani sau ajutoare. Toate au fost stranse de persoane fizice private, fara sprijinul vreunei persoane juridice, deci de la OAMENI catre OAMENI! Este ceea ce mi-am dorit si va multumesc pentru gestul umanitar.

P.S. Plecarea din Bucuresti este de pe Calea Victoriei, langa sediul B1tv sau de la Petromul aflat inaintea iesirii din Bucuresti spre Pitesti! Multumesc, inca o data, tuturor pentru bunavointa si darurile voastre!

Link spre comentariu

Va doresc drum bun si izbanda la ceea ce v-ati propus sa faceti.

:bravo

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Dumnezeu sa va calauzeasca rotile si sa va lumineze calea spre acei oameni! Si sa ne auzim/vedem sanatosi! Christos a Inviat! :rsp

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru ca ati crezut in planul meu si...m-ati ajutat. Adica fara voi nu le-as fi dus nimic, doar mergeam p'acolo sa le zic "Paste fericit", dar asa....sunt fericit!!! Chiar daca pe ultima suta de metri, un tip pe care mereu l-am considerat prieten mi-a tras o palma cum nu am crezut vreodata ca am sa primesc de la vreun om din aceasta comunitate care m-a privit in ochi si mi-a strans mana! Dar..deh..TOT SUNT FERICIT si am sa va arat si FERICIREA LOR!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Drum bun baieti !

Sa va intoarceti acasa teferi, cu masinile intregi, si fara nici un eveniment neplacut !

Va tinem pumnii stransi, sa izbanditi ! ... faceti o treaba grea, sa dea Domnul sa va iasa totul ca la carte !

koala si restu' lumii "de dincolo" :hi

Link spre comentariu

Sa aveti drum bun si fara evenimente neplacute, sa va intoarceti acasa cu bine, cu bucuria in suflet ca ati ajutat niste oameni necajiti ! Succes ! :cl

4x4
Link spre comentariu

Stingheri prin Praktiker Deva, inainte de a lua muntele sub picioare... :h5 :rsp

Link spre comentariu

Calde ...

Stati pe aproape: urmeaza cel mai important moment, de cand particip eu la umanitare ... am editat de 100 de ori ...sunt emotionat la maxim!

Link spre comentariu

RESPECT RESPECT SI INCA O DATA RESPECT in momentul in care voi avea si eu buburuza mai pregatita i-mi doresc din tot sufletul sa ma alatur voua :1 :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo

Link spre comentariu

Ce poate fi mai frumos decat aceste poze ...

Nu pun nici un coment ca nici un coment nu se poate ridica la inaltimea acestor poze ...

Toate pozele mi-au fost trimise de Petre si Sorin prin SMS fiindca au vrut ca noi toti cei care au ramas acasa, sa ne bucuram si sa traim alaturi de ei aceste momente UNICE!

Toata povestea cap-coada va fi depanata de cei 2 protagonisti care au trait live acele momente, cu toate amanuntele Bullbar si Miron Sorin (CINSTE LOR!) la intoarcere... Sa veniti cu bine acasa!

...la ultima convorbire telefonica, Bullbar avea lacrimi in ochi ...fiindca LA URSICI ACUM ESTE LUMINA!

later edit - de fapt au fost ceva mai multi de doi ... dar asta va vor spune ei la intoarcere ... :grin:

Link spre comentariu

Gura mare bullbar asta, cateodata...dar la suflet...cred ca e mare tot timpul!!! Ce pot sa mai spun...felicitari, bravo...e prea putin pentru ce se intampla acolo...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare