Miron Sorin Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Domnilor sunteti MARI :h5 Felicitarile mele pentru acesta actiune :h5 Mi-au placut si ravenele :grin: si mie dar m-am incapatinat sa nu ma troliez pe prima ravena in prima seara promitindu-mi ca voi merge data viitoare ci mitsu care va fi mai pregatit decit navara.....unul din motivele nereusitei fiind volumul mare de frunze care ajungea lejer pina la genunchi... Petre nu este cazul sa-mi multumesti...eu am fost doar o veriga din marele lant pe care l-ai organizat cu atita insufletire la rindul meu multumesc si eu celor care si-au dat concursul pentru a ajuta acest vis sa fie un fapt implinit si care au vrut sa-si pastreze anonimatul- va respect si respect si decizia voastra nu trebuie uitata si contributia lui Catsomania care a reusit sa stringa destule carti si rechizite pentru copii, vaccinuri pentru animale si pentru ajutorul fizic depus la efectuarea bransamentului - bransament la care am participat cu totii multumiri lui f_zoltan care cu miinile lui dibace nu a mai fost nevoie de repetitie la aprinderea luminii :grin: lui Iulian, night bird, Pinti-ochi vinat zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Misto ca ati imbinat utilul cu placutul :grin: Abia astept sa-mi fac si eu masina sa bag ceva ravene. Inca o data felicitari pentru actiune :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" A...si mi-am adus aminte...cu "saraciile" mele de mingii in arcuri, a facut fratili vostru medie de 40km/h in padure! Pe dealuri am ajuns si la 80km/h! Proasta rau ideea! Saru'mana boier Nike pt sfat! :h5 :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" A...si mi-am adus aminte...cu "saraciile" mele de mingii in arcuri, a facut fratili vostru medie de 40km/h in padure! Pe dealuri am ajuns si la 80km/h! Proasta rau ideea! Saru'mana boier Nike pt sfat! :h5 :ypu nu vrei sa ma ajuti sa-mi pun si eu pe navara..... :uameni zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Lucrez acum sa pun pozele pe forum. Prin bunavointa in primul rand a fiului meu am strans cate ceva. E ceva de lucru, si sincer am fost prins de alte cele, dar pana sa apuc sa le plantez, am una speciala care trebuie vazuta neaparat. Petre Bullbaru' zice ca a fost fericit. Daca s-a indoit vreunul, iata o fata de om fericit: http://i237.photobucket.com/albums/ff39/f_zoltan/20090410Ursici/DSC_0026.jpg Apropo de mainile dibace, inainte de a da drumul la generator sa facem proba finala, ne impartisem sarcinilie: Petre statea pe faza sa filmeze, Miron si ... Pinti, parca, se dusesera sa dea drumul la generator, iar mie mi-a ramas greul: sa stau si sa admir scanteile :) Dar am facut treaba buna, toti cei care am mishunat pe acolo, asa ca nu s-a lasat cu scantei. Bullbar nu aminteste un mic detaliu, ca 2/3 din cablu l-a pozat el cu manutele lui doua. La un moment dat si Catsomania era sus pe scara si poza cablul unui corp de iluminat. Multumiri speciale mesei pe care la un moment dat ne catarasem Miron si cu mine(simultan), masa care s-a indurat sa nu se darame sub noi. Nu-i nimic, a cedat nervos mai tarziu, cand eram singur sus, moment in care Miron m-a salvat de la o tranta spectaculoasa. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" zoli, daca o pui p'aia beat, cu blana de oaie si toiagul...precis apar in cancan :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Care, frate? Asta? http://i237.photobucket.com/albums/ff39/f_zoltan/20090410Ursici/DSC_0046.jpg Ooo, pai asta e emblema iesirii ... Dacul liber Bullbarus din neamul lui Scorilo :ha Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" A...deci asta e tradare!!! :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" :bravo :1 Sunteti adevarati eroi , pentru lumina adusa in URSICI ! Sunt bucuros , v-am asteptat cu nerabdare pozele si realizarile voastre . :h5 SUNTETI MARI! :1 :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" va felicit cu cele mai calduroase :1 ..am gasit un articol..cred ca mai vechi..... http://www.formula-as.ro/2008/826/socie ... rsici-9855 ......nu se mai pregateste sa moara....din contra,din cauza voastra,A RENASCUT!!!!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Felicitari domnilor !! :1 Si un enorm respect pentru ceea ce ati realizat. :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" daca ceva mi-a ramas in minte si nu voi uita niciodata vor fi ochii oamenilor aceia. va multumesc ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Pinti, filmarati si fotografiarati o multime. Se poate sa vedem si noi? :pl Promit ca azi pun si eu tot ce am pregatit deja in mare parte. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" ajung in 30 minute acasa si ma apuc sa pun filmele si apoi sa vad unde urc pozele pe vreun site ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Petre esti mare mah omule! :h5 Si ai mai avut si super echipa in spate :Gr :gr1 Ce as mai putea sa-ti mai spun si eu dupa cate s-au scris... Decat ca mi-a placut tare rau urmatoarea fotografie :P :ha: :ha: :ha: :ypu :bravo :1 RESTU` E CANCAN`! :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Felicitari si NUMAI RESPECT! Sper ca data viitoare sa pot sa particip si eu acolo sus cu voi. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" o sa trebuiasca sa mai ducem benzina :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Ducem Ducem :grin: Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" filmele se incarca greu pe you tube dar pozele sunt gata ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" si ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" cuvintele sunt de prisos imaginile vorbesc mai mult ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" momentul culminant ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" Adica tot eu sunt vinovat, nu? slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" da esti vinovat pentru cele mai frumoase zile de vineri si sambata de anul acesta si sper sa fie doar inceputul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: 10 aprilie umanitara la Ursici! Deviza: "Si ei sunt oameni" ceva filmulete cu ravena si cele spe mii de frunze care m-au terorizat [youtube:3j57glla] [/youtube:3j57glla] [youtube:3j57glla] [/youtube:3j57glla] [youtube:3j57glla] [/youtube:3j57glla] si groapa [youtube:3j57glla] [/youtube:3j57glla] [youtube:3j57glla] [/youtube:3j57glla] ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate