Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aro vs patrol

manolo

Postări Recomandate

Re: aro vs patrol

:))

nu m-am basicat. dar de venit e MUSAI sa venim sa spalam rusinea, nu?

PS omul ala chiar nu mai fusese cu masina intr-o panta? ca ne da cu virgula cum nu a putut sa urce pe panta aia, adrenta era, un pic de jar se putea da. in fine :)

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Manolooo, vezi ca in sectiunea nissan nu ai postat nimic. Doar la "iesiri la sf. de saptamina" si la "aro si ims". Eventual poti sa-l mai pui si la "modificari" avind in vedere istoria "aro-ului" si la "youtube and ... stuff". Sau mai bine, poti sa rogi un moderator sa-l faca "sticky" si asa nu-l rateaza nici un membru activ :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Manolooo, vezi ca in sectiunea nissan nu ai postat nimic. Doar la "iesiri la sf. de saptamina" si la "aro si ims". Eventual poti sa-l mai pui si la "modificari" avind in vedere istoria "aro-ului" si la "youtube and ... stuff". Sau mai bine, poti sa rogi un moderator sa-l faca "sticky" si asa nu-l rateaza nici un membru activ :grin:

multumesc de idee ! am sa ma conformez :hi

Link spre comentariu

no offence.

buturuga mea e mai mica. (suzuki samurai.) unde i-ai dat atata blana. cred ca ies linistit pana in 2000 ture.

``buturuga cea mai mica rastoarna carul mare.``

nu cred ca este suficient 2000 ture.inca o data ma repet ,din filmare nu iti dai seama de inclinare,sau crezi ca eu nu-mi dau seama de unghiul pantei, chiar ma crezi novice ?.... sau laudaros !:sr

Link spre comentariu

pt hary

sti ce hary am ajuns la concluzia ca numai cu cine te asemeni trebuie sa l lasi sa fie in preajma ta

iar faptul ca el face comparatia asta vizavi de un prieten de al nostru eu nu sunt de acord,insasi titlul este o

ofensa celor cu patrol omul se crede intr o competitie continua cu toti prietenii lui asta am simtit o pe pielea mea

cind mi a sarit un furtun de aerisire de la diferentialul de fata iar in timp ce lucram la montarea lui el a plecat cu toti

ceilalti lasind ma singur acolo.concluzia o trage fiecare.

o zi frumoasa Hary si cheama ma la urmatoarea iesire a voastra.

Link spre comentariu

pt hary

sti ce hary am ajuns la concluzia ca numai cu cine te asemeni trebuie sa l lasi sa fie in preajma ta

iar faptul ca el face comparatia asta vizavi de un prieten de al nostru eu nu sunt de acord,insasi titlul este o

ofensa celor cu patrol omul se crede intr o competitie continua cu toti prietenii lui asta am simtit o pe pielea mea

cind mi a sarit un furtun de aerisire de la diferentialul de fata iar in timp ce lucram la montarea lui el a plecat cu toti

ceilalti lasind ma singur acolo.concluzia o trage fiecare.

o zi frumoasa Hary si cheama ma la urmatoarea iesire a voastra.

bai Poteca, nu credeam ca ai un asa caracter, la iesirea asta nu ai fost cu noi si nu ai de unde stii ce am vb eu cu mircea, iar daca tot te-ai apucat sa povestesti pe forum...de ce nu ai povestit tot, iar faza cu plecatul...nu am plecat eu primul si normal k am urmat grupul, tu te-ai rupt de noi, ar trebui sa mai povestesti cum folosesti tu troliul si spune pe forum versiunea ta ca de aici ne-am luat. Cand o sa tai motzul la troliu si o sa-l ridici la grinda sa ne chemi... :P

uite dovada mea :

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare