Levo Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Intalnirea la ora 11:00 la Restaurant Silva din Faget. Haideti cat mai multi!! Sa nu va fie frica de dificultate ca acum :grin: nu vrem sa spargem nimica. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie :bravo Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Robi tu cand vii la o iesire in Cluj? Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Sa va fie rusine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Intalnirea la ora 11:00 la Restaurant Silva din Faget. Haideti cat mai multi!! Sa nu va fie frica de dificultate ca acum :grin: nu vrem sa spargem nimica. Levo, tu vorbesti serios sau e doar pentru "derutarea adversarului" ... Nu de alta, dar am veni si noi, numa' ca la sfarsitul zilei mai tre' sa facem :dr2 150km pe roti pana acasa... Deci? Chiar nu vreti sa spargeti nimica ? :ang :ha: :ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie pai in acest caz, ce vrem nu are nici o relevanta :ha: Vom vedea dimineata cine se strange si hotaram atunci despre dificultatea traseului ca baietii cunosc foarte bine zona. Daca vii, poti sa ma suni la tel 0749 542608. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie :grin: din aia aspiranti la microb si fara masina primiti??? poate mai tre tras de un cablu, de impins... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie ma horatiu, asta chiar nu pot sa-ti zic. Eu neavand masina sunt fix in situatia ta. Tre sa vorbesti cu cineva inainte sa-ti ai locul asigurat ca altfel nimic nu-i sigur. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie OK, no pbm! O sa ma pregatesc tura viitoare mai din timp, ca abia incepe sezonul :))! Merci oricum!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Daaaa Razvi,K-catul asta de 180 de KM e extraordinar de mult,dar ca in SatuMare inafara de Gabor Csoka(cand eventual vine acasa) nu ai cu cine,aceasta e partea a doua!Eu tot timpul am fost invidios pt.tot ce faceti!!!!Si eu nu peste mult timp ,o sa devin off-road -ist de forum!!!!Asta EEEEEEE!!!!!!! :happy Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie No buna seara la toata lumea! Am ajuns cu bine acasa, cu daune minore - un far spart si suportu'-spate de numar. A fost fain, vreme minunata, ne-am distrat de minune, chiar daca noi am fost mai tot timpul cei care trebuiau recuperati. Multumiri tuturor care ne-au ajutat! Ne-am retras mai devreme , dar mai trebuia sa ajungem si la Oradea... Poze nu prea am, copilotu' era ocupat cu sufele si ochetii, dar am sa pun totusi cateva cat de curand. @ Patroler - si noi am facut 150km pana la Cluj, dar zic ca a meritat. Si nu-ti fa griji, nu esti singurul, nici pe la Oradea nu-i forfota prea mare la iesiri. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Pozele Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie poze Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie daunele au fost chiar minore-- o oglinda de Range Rover, nu se pune, un diferential de Discovery-nu se pune, un ambreiaj de G....asta se pune Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie daunele au fost chiar minore-- o oglinda de Range Rover, nu se pune, un diferential de Discovery-nu se pune, un ambreiaj de G....asta se pune Cum v-am lasat singuri, cum va-ti facut de cap :ha: :ha: :ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Asteptam totalul iesiri: motorina sau benzina + accesorii auto lasate in padure + diferentiale + ambreaje + alte cheltuile(bere,mancare,seminte,tigari etc) PS: Bine ca nu am putut sa vin .... adevarul ii ca nu aveam nici o sansa sa ajung la final intreg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie super frumos baieti. :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Felicitari echipei din Oradea pentru participare pacat pentru retragerea mai rapida dar nu ai pierdut nimic ... dupa ce au plecat au incepu sa cedeze masinile... bineinteles englezoaicele primele iar apoi si nemtoaica...japoneza fara avarii s-a comprtat excelent! De data asta... sa NE fie de bine :x Numai bine si sa ne vedem cat de rapid in noroi... :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Pacat ca in Oradea lumea nu prea iese cu masinile mai serios zone ar fi cacalau... :P Inca o data felicitari lui bigdaddy si echipa va asteptam sa reveniti :banana :x NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie vrem mai multe poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Sa va fie de bine, sa va reparati masinile cat mai ieftin si sa iesiti din nou. :bravo 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie La cat mai multe in continuare. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Mai pun cateva poze, ca pana vine Levo de la Sibiu inapoi....mai dureaza Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie Na sa pun si eu cateva. Alb negru daca tot a fost mai demult. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Cluj, duminica, 22 martie :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate