cristi 1 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Traseu soft spre mediu(pt masina stock cu anvelope relativ uzate)Plecare la ora 11 din benzinaria Rompetrol Blejoi prin Scaieni, Pleasa sat, Harsa, Podenii Vechi, coborare spre Baltesti, urcare spre Pacureti, urcare spre Loparna , urcare in continuare prin padure , coborare spre Drajna de Jos, continuare pe asfalt pana la Cerasu, de la Cerasu pe drum forestier spre Obarsia. Timp parcurs 3 ore 45 min. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Am vazut la Loparna o biserica foarte frumoasa construita din lemn si placata toata numai cu siita. Este un loc aproape uitat de lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia O panta abrupta cu cativa bolovani erau cat pe ce sa ma intoarca inapoi. Nu am crezut ca pot trece acea portiune , am lovit usor cu grupul fata intr-un bolovan , doar usor .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Spre Cheia ....zapada......noroi, mult noroi....( mult prea mult pt anvelopele mele..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Iar zapada si iar noroi... Pana la urma n-am mai ajuns la Cheia, mai aveam ceva de mers dar se innopta, asa ca am hotarat sa ne intoarcem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Frumos traseu dar, pe viitor, sa nu mai mergi cu o singura masina ca poti sa o patesti. Mai ales ca masini nici nu are troliu si alte preparari necesare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Prima regula si cea mai importanta in offroad: NU IESI NICIODATA SINGUR! Consecintel pot fi usturatoare! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia poti pune traseul pe o harta... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Frumos traseu dar, pe viitor, sa nu mai mergi cu o singura masina ca poti sa o patesti. Mai ales ca masini nici nu are troliu si alte preparari necesare. Prima regula si cea mai importanta in offroad: NU IESI NICIODATA SINGUR! Consecintel pot fi usturatoare! Intradevar, cunosc aceasta regula si am mai patit-o, asa usor, uneori, dar pana la urma totul s-a terminat cu bine. Daca ar fi fost noroi de la o ploaie recenta nici nu m-as fi incumetat pentru ca au fost niste pante foarte abrupte pe care cu siguranta nu reuseam sa le urc. Am mai avut un prieten cu mine care m-a dirijat in vre-o doua locuri ceva mai periculoase. Iar daca ramaneam intepenit, ochisem deja niste exploatari unde erau niste taf-uri. Oricum, acest traseu devine catastrofal daca te prinde ploaia sau daca incerci sa-l parcurgi in urma unei ploi mai serioase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia poti pune traseul pe o harta... Imi pare rau ca nu l-am marcat pe GPS . Nu stiu daca pot realiza o harta dar deocamdata tin minte traseul. Daca vrei si mai sunt si altii interesati poate ne intalnim si il facem impreuna. Asa o sa stau si eu mai relaxat ca nu o sa mai fiu singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Clar ne intalnim sa-l facem impreuna. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia am sa ma inscriu si eu pe lista in eventuala intregiri unei echipe de aventurosi mai la clasa hoby. pare intredevar un traseu interesant si dragut. sunt locuri si pentru un gratar ceva????? :bannana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia :bravo :h5 dar data viitoare sa nu mergi singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Mie mi-a placut ca intr-una din poze se vede ca a verificat cu piciorul traseul pe care vroia sa-l parcurga cu masina ! :bravo REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Buna regula cu "nu mergi singur", dar ce te faci daca alternativa e sa nu mergi deloc? Adevarul e ca in poze apar cateva locuri cu potential ridicat de "lipire". Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Frumos traseu! Vreau sa-l fac si eu! Cand iesi pe el, anunta-ma! (nu mai pleca singur!!!!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Adevarul e ca subscriu la ce spun colegii mai sus :rules , insa din cand in cand daca ai ceva cojones si mai si cunosti bine traseul, just do it , dar soft :h5 :1 pt iesire :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia sa faci un traseu de munte singur iti trebuie o doza de" nebunie"! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia faina iesire ....am umblat ani de zile singur din lipsa de parteneri de joaca cu peripeti aferente dar pana la urma a iesit bine sau binisor :grin: este nasol cand ramai cu caruta in drum si pe o raza de 20-30 de km nu este tipenie de om ...sa vezi atunci distractie :banana :1 pentru iesire ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Cateva filmulete: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Foarte frumos :bravo Ai mult tupeu sa mergi singur pe asemenea locuri. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia vreau si eu. poate organizam duminica 29 martie o iesire pe acest traseu. mult noroi sub roti :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia frumos .pacat ca numa singur,dar se comporta foarte bine jeep-u la ce gume ai avut. :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Felicitari, mult sange sa mergi singur pe acolo, parca n-am vazut nici troliu, asa-i? :1 Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia ... Nu trebuie sa-i incurajati asa:"Ai cohones du-te si rupeti gatul!" De unul singur in teren este foarte greu ...Gandeste-te ce se poate intampla daca de exemplu cade Doamne fereste cu masina intr-o rapa si ramane imobilizat in masina sau se raneste si nu se poate misca...cine ii da primul ajutor, vulpea din padure? Chiar daca acest sport este periculos si il practicam din diverse motive ...trebuie sa va luati niste conditii minime de siguranta! De obicei marile accidente in teren se intampla la cei cu "cohones"! E pacat sa pleci la distractie si sa ajungi in final la spital intr-o stare critica. sau mai grav sa nu poti ajunge la spital...! :rules slp consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate