Tractozaur Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia ... Nu trebuie sa-i incurajati asa:"Ai cohones du-te si rupeti gatul!" De unul singur in teren este foarte greu ...Gandeste-te ce se poate intampla daca de exemplu cade Doamne fereste cu masina intr-o rapa si ramane imobilizat in masina sau se raneste si nu se poate misca...cine ii da primul ajutor, vulpea din padure? Chiar daca acest sport este periculos si il practicam din diverse motive ...trebuie sa va luati niste conditii minime de siguranta! De obicei marile accidente in teren se intampla la cei cu "cohones"! E pacat sa pleci la distractie si sa ajungi in final la spital intr-o stare critica. sau mai grav sa nu poti ajunge la spital...! :rules slp :g :g :g Subscriu la ce a spus Yonutz 100%!!! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia legat de ceea ce au spus si ceilalti menbrii intradevar nu este bine ca ai fost singur. dar sa recunoastem cu totii ca este un traseu frumos :1 daca se organizeaza ceva duminica aceasta sau sambata ma inscriu si eu. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia Si ca sa inchei intr`o maniera draguta , nu pot sa zic decat ca " totul e bine cand se termina cu bine " si pe deasupra e si distractie :x :bravo :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia :bravo super traseu , vreau si eu o iesire pe acolo . :h5 te sfatuiesc sa nu m-ai iesi singur ,,cel putin 2 masini,, si cat de cat echipate (troliu , cauciucuti cel putin ) . Asa ca da un tignal cand ai chef . :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia poti organiza o iesire si sa vedem ce amatori sunt? pt sfarsitul saptamanii? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia frumos traseu , imi poti spune te rog mai exact de unde intri pe acest drum din ploiesti ? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: 21 Martie Ploiesti Cheia frumos traseu , imi poti spune te rog mai exact de unde intri pe acest drum din ploiesti ? ms Nu intru pe acest drum chiar din Ploiesti dar foarte aproape adica din satul Harsa . Daca te intereseaza , sambata am organizat o iesire unde s-au anuntat multi participanti. viewtopic.php?f=38&t=7695 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate