Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

21 Martie Ploiesti Cheia

cristi 1

Postări Recomandate

Re: 21 Martie Ploiesti Cheia

...

Nu trebuie sa-i incurajati asa:"Ai cohones du-te si rupeti gatul!" De unul singur in teren este foarte greu ...Gandeste-te ce se poate intampla daca de exemplu cade Doamne fereste cu masina intr-o rapa si ramane imobilizat in masina sau se raneste si nu se poate misca...cine ii da primul ajutor, vulpea din padure? Chiar daca acest sport este periculos si il practicam din diverse motive ...trebuie sa va luati niste conditii minime de siguranta! De obicei marile accidente in teren se intampla la cei cu "cohones"! E pacat sa pleci la distractie si sa ajungi in final la spital intr-o stare critica. sau mai grav sa nu poti ajunge la spital...! :rules slp

:g :g :g

Subscriu la ce a spus Yonutz 100%!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

legat de ceea ce au spus si ceilalti menbrii intradevar nu este bine ca ai fost singur. dar sa recunoastem cu totii ca este un traseu frumos :1 daca se organizeaza ceva duminica aceasta sau sambata ma inscriu si eu.

Link spre comentariu

:bravo super traseu , vreau si eu o iesire pe acolo . :h5 te sfatuiesc sa nu m-ai iesi singur ,,cel putin 2 masini,, si cat de cat echipate (troliu , cauciucuti cel putin ) . Asa ca da un tignal cand ai chef . :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

frumos traseu , imi poti spune te rog mai exact de unde intri pe acest drum din ploiesti ? ms

Nu intru pe acest drum chiar din Ploiesti dar foarte aproape adica din satul Harsa . Daca te intereseaza , sambata am organizat o iesire unde s-au anuntat multi participanti. viewtopic.php?f=38&t=7695

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare