redrat400 Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei Super plimbarea! Da-l dreq de furtun. Peste 10 ani o sa va aduceti aminte de plimbare tocmai datorita furtunului. E unii (ca e mai ptini de 50) care stateau dumunica sub duba :P si se gandeau cat de mult se poate inalta un transporter syncro. Dupa ce am stat si pe net vreo 3 ore am aflat de rezultetul dezamagitor ... 8cm. :p Felicitari oricum. P.S. Poate ma luati si pe mine data viitoare. Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei Acu am picat si eu de pe drumurile tarii. Pot sa spun ca mie mi s-a parut o iesire pe care SIGUR nu ar trebui sa o uitam. Nu atat iesirea ci concluziile ei!!! 1. Nu mai plecam niciodata in teren cu zapada nepregatiti. (lanturi) 2. Testeaza innainte participantii (se merge in coloana, nu pe delaturi) 3. Nu te baga unde nu esti Absolut sigur ca faci fata!! 4. Cand un nebun e deasupra pe deal, da-te la o parte ca e posibil sa vina peste tine!!! (@marius) 5. Fii cu ochii pe ceasurile de pe bord (@vali) Acestea fiind spuse urmeaza si exemplificarile foto!!! Legat de punctele 2 si 3... dupa ce incerci sa il scoti pe meserias, si se infunda si masina ta.... stii nu ce trebuie sa faci ? Sa o lasi pana la vara acolo. Parca asa a fost, nu Mircea ? Acum te-am vazut, pai asa se face ? Eu ma chinuiam sa intind troliul sa te scot si tu ce faci ? Tu "te tragi" in poze :) bravo, lasa ca data viitoare, eu stau la poza si tu tragi de mine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei @redrat....cum sa-l dau dracu de furtun...cum vedea masina dealul...se golea carburatorul...daca urcam cu spatele....nu era nici un bai....mergea fara probleme de aici marii si multii mei nervi.....data viitoare sper sa vi cu noi....nu sa ne incrucisam prin benzinarii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei VIN !!! Cu PET cu tot !!! :ha: Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei sa fie cu tuica PET ul :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei Ca si concluzie personala si un pic rautacioasa am constatat ca 2.5 u de pe mitshu e mai bun decat 2.8 u :p :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: iesire in zona Trei Brazi......Cheile Rasnoavei eu unul cred ca 2.5 e cel mai bun..... :ha: :ha: :ha: :ha:doar sa fie de la mitsubishi... :twisted: :twisted: :twisted: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate