kamikz Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Salut & buna dimineata Ma gandeam eu cam ce se poate face cu niste arcuri (atit spiralate cat si lamelare) care au fost pe la fierar la "antrenament"? Nu as vrea sa le las asa, as dori sa le vopsesc. Insa cred ca vopseaua obisnuita va sari de pe ele. Idei? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: vopsea pentru arcuri! Vopseste-le electrostatic si tragele in plastic ... vezi ca Lucian (Lipoveanu) stie ce si cum ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 Re: vopsea pentru arcuri! se poate inchide SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Re: vopsea pentru arcuri! de ce se poate inchide ? ai aflat cum sa le vopsesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Re: vopsea pentru arcuri! am aflat si nu prea. metodele descrise mai sus nu le cunosc, eu am aplicat pe arcul care a venit de la fierar un strat de izolator de caroserii (mastic0 diluat cu diluant. nu arta f bine insa nicirugina nu a aparut dupa 6 luni de folosire. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shreck Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Re: vopsea pentru arcuri! am aflat si nu prea. metodele descrise mai sus nu le cunosc, eu am aplicat pe arcul care a venit de la fierar un strat de izolator de caroserii (mastic0 diluat cu diluant. nu arta f bine insa nicirugina nu a aparut dupa 6 luni de folosire. pune si tu o poza sa vedem si noi ce si cum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackufo Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Re: vopsea pentru arcuri! ati vazut inscriptionarile de pe stalpii de inalta si joasa tensine , vopsea rosie,spray , cu din asta am vopsit arcurile la negruta si am avut cate-va iesiri.... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 Re: vopsea pentru arcuri! pune si tu o poza sa vedem si noi ce si cum... poza nu mai am cum sa pun pt ca masina nu mai e la mine... era vb oricum de arcuri spirala si nu lamelare... SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axel_ro81 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Re: vopsea pentru arcuri! la intrebarea asta chear nu are nimeni nici o idee sau nu e curioasa lumea de asa ceva??? si pe mine ma intereseaza o varianta care sa si arete cumva dar mai ales sa tina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axel_ro81 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Re: vopsea pentru arcuri! apropo..la mine e vorba de foi de arc. Cineva scria de vopsit electrostatic si tras in plastic. cred ca e o idee buna pentru arcurile elicoidale, dar la arcurile lamelare...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Re: vopsea pentru arcuri! Salutare, eu as zice ca cel mai la indemana ar fi sa le cureti bine cu periamde sarma(asta daca nu ai chef sa desfaci foile si sa le pregatesti si vopsesti fiecare in parte) si apoi sa le vopsesti cu vopsea 3 in 1(contine vopsea, grund si imhibator de rugina). Gasesti mai multe culori disponibile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascu_b Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Re: vopsea pentru arcuri! o pereche de arcuri Ironman, sablate si apoi vopsite electrostatic... acum sa vedem cat vor rezista in timp ca de aratat, sunt mortale Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrVr Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 salut am citit despre protectia arcurilor prin tragere in plastic. Ma puteti ajuta cu informatii suplimentare? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts