zolameister Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: troliu manual - scripete oi oiiii ce v-ati pravalit la vale :-) Ma bucur ca se discuta intens despre acest subiect. Intre timp am sondat si eu piata, am vazut cam care este diferenta intre modelul amintit de mine de la magazinul cu S... si un model care este folosit de camionagii pentru fixarea incarcaturii. Cer si pamant. Plus ca alea pt camioane sunt mai ieftine!!! Inca nu am luat, dar probabil ca voi avea asa ceva in dotare impreuna cu un dispozitiv de care ati amintit cateva posturi mai in sus. Ele asa impreuna nu ocupa prea mult spatiu. Iar in momentele dificile ma voi ruga sa am un pom sau o piatra mare de care sa ma leg si nu doar firul ierbii. Repet: aceste dispozitive nu se intentioneaza a se folosi a tractari pe pereti verticali, zeci de metri din aceeasi miscare sau la scoaterea unor tancuri din mocirla sau de sub ape. Pentru asa ceva se gasesc alte metode. In momentul in care fac investitia, ma sa revin cu poze pe forumul dedicat veveritei mele. :banana vezi ca faci o confuzie intre produse.eu am vb de TROLIU manual nu de SUFA pentru prinderea incarcaturii NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: troliu manual - scripete vezi ca faci o confuzie intre produse.eu am vb de TROLIU manual nu de SUFA pentru prinderea incarcaturii Da stiu! Ambele au cam aceeasi intrebuintare dpdv offroad, doar ca unul trage aprox 50 cm dupa care trebuie sa-l desfaci si sa incepi din nou (sufa), iar celalalt in functie de model merge de la 50 cm pana la 3 metri (troliu manual). SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: troliu manual - scripete vezi ca faci o confuzie intre produse.eu am vb de TROLIU manual nu de SUFA pentru prinderea incarcaturii iar celalalt in functie de model merge de la 50 cm pana la 3 metri (troliu manual). Al meu are 10 m cablu de otel. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: troliu manual - scripete in orice caz daca functioneaza merita cei 130 ron :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: troliu manual - scripete sufa de ancorare a marfii este elastica, tot ce tragi pe clichet vine inapoi cand il desfaci, nu are nici o utilitate cand esti suspendat. Ideea cu troliul manual de remorci este buna daca cablul e rezistent si mai ales este ,,low cost '' pana ne luam troliu dedicat... :app Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete mai baieti, experienta isi spune cuvantul si se si vede cand o sa aveti masina pe buza vaii si in echilibru precar, sau cand o sa fie pusa pe o parte pe la ora 19 in padure, o sa va doriti sa fi avut la voi un lucru de calitatate si dedicat pentru recuperare nu sa o legati bine pana mergeti in sat dupa tractor dar, in functie de oergoliu, pentru unii e greu de acceptat ca sunt depasiti de situatie, ca experienta nu exista pentru a opina, si se gandesc ca daca merge in spatele blocului va merge si in padure va sfatuiesc, chiar daca stiu ca e degeaba, daca tot nu vreti sa investiti banii intr-un troliu electric bun, sa luati un hi lift si un despozitiv de tragere pentru el si multe sufe si ocheti macar ala e facut sa traga(ridice) 3,5 tone si are accesorii potrivite pentru o tragere de 1 m, apoi reajustare, si inca un m si tot asa va jucati cu masina voastra si cu viata voastra in definitiv forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete mai baieti, experienta isi spune cuvantul si se si vede cand o sa aveti masina pe buza vaii si in echilibru precar, sau cand o sa fie pusa pe o parte pe la ora 19 in padure, o sa va doriti sa fi avut la voi un lucru de calitatate si dedicat pentru recuperare nu sa o legati bine pana mergeti in sat dupa tractor dar, in functie de oergoliu, pentru unii e greu de acceptat ca sunt depasiti de situatie, ca experienta nu exista pentru a opina, si se gandesc ca daca merge in spatele blocului va merge si in padure va sfatuiesc, chiar daca stiu ca e degeaba, daca tot nu vreti sa investiti banii intr-un troliu electric bun, sa luati un hi lift si un despozitiv de tragere pentru el si multe sufe si ocheti macar ala e facut sa traga(ridice) 3,5 tone si are accesorii potrivite pentru o tragere de 1 m, apoi reajustare, si inca un m si tot asa va jucati cu masina voastra si cu viata voastra in definitiv :h5 Foarte bine zis .Cred ca tre sa lamuresc anumite lucruri,inainte sa fiu discreditat :ha: :ai FOARTE MARE DREPTATE cu privire la anumite situatii cand obligatoriu trebuie sa ai un echipament tehnic corespunzator in momentele cand te aventurezi... Eu am pe fiecare masina TROLIU ELECTRIC,doar... pe fata.Acest troliu manual l-am luat ca sa incerc pe samurai, ptr tractarile cu spatele in caz ca raman in noroi mare,zapada,buza de drum etc.NU SFATUIESC pe nimeni sa-l cumpere.Eu doar vreau sa-l incerc si sa impartasesc opinia pesonala :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete :h5 Foarte bine zis .Cred ca tre sa lamuresc anumite lucruri,inainte sa fiu discreditat :ha: :ai FOARTE MARE DREPTATE cu privire la anumite situatii cand obligatoriu trebuie sa ai un echipament tehnic corespunzator in momentele cand te aventurezi... Eu am pe fiecare masina TROLIU ELECTRIC,doar... pe fata.Acest troliu manual l-am luat ca sa incerc pe samurai, ptr tractarile cu spatele in caz ca raman in noroi mare,zapada,buza de drum etc.NU SFATUIESC pe nimeni sa-l cumpere.Eu doar vreau sa-l incerc si sa impartasesc opinia pesonala :h5 Poze tot n-ai pus :P in rest sunt perfect de acord cu antevorbitorul. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete Nu am vrut sa supun pe nimeni niciunui experiment.Am vrut doar sa punctez ca eu nu as avea incredere in acel dispozitiv si ca te sfatuiam si pe tine sa nu ai prea mare incredere in el,dar fiecare face ceea ce doreste cu banii , masina si viata lui.Azi am vazut la un magazin un palan manual de 1T care costa 100 ron,stau si ma intreb ca boul de ce dreak aia pe care ii folosesc eu costa 250 eur si ridica tot 1T?Si vine si raspunsul : pentru ca nu exista nici un risc daca stau sub greutatea de 1 T ridicata cu palanul care costa 250 eur,pentru ca viata mea si a celor din jurul meu nu poate fi pusa in cumpana pentru 1000 eur cat costa 4 palani de calitate.Cu alte cuvinte atunci cand voi pune troliu pe masina voi pune unul de calitate chiar daca acesta va dubla valoarea masinii :ha: .Pana atunci stau cuminte si nu ma avant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete slp Daca vrei sa te tragi cu o sufa de ancorat, e ca la Cooperativa Agricola Munca in Zadar, pt. ca asa cum spunea un coleg mai inainte, este elastica si tot ce obtii sint muschi. Dar daca chiar nu ai altceva merge, dar numai daca ai 2 (doua), mori incet dar merge (vorbesc din experienta). Le rulezi pe amindoua, desfaci una, stringi cu ea, apoi o desfaci pe a doua, sringi cu a doua, si tot asa... . Nu-ti imagina insa ca reusesti asta cind esti tare inpotmolit, (doar chestii usoare, de stabilizare, panta usoara, mic fagas). Cu un scripete dublezi forta (injumatatesti efortul), cu doi scripeti triplezi etc. ca la fizica. Bun atunci mi-am luat Hi-LIFT (3Tonne, 60 " ~ 150 cm) si m-am crezut CHUCK NORRIS. Ma dau putin din drum, asta vara la Sapinta, sa fac loc unui camion cu lemne si-mi aluneca spatele si-apoi toata masina ,pe lateral, in mlastina care nu se vedea de balarii. Uite-aici: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete La un moment dat trageam doi insi de pirghia LIFT-ului si n-o mai puteam misca un milimetru. Atit despre HI-LIFT si cum te scoate din KK. Liftu-i lift si trebuie sa lift-eze (ridice), si-o face perfect Atit. Reclamele de pe SITE-le de specialitate arata bine, le-am vazut in prostie, dar acolo, chiar daca masina-i in panta RULEAZA!!!! Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete Uite ce am eu, sunt convins ca face fata la orice situatie, e mai greoi de folosit, DAR si muuult mai ieftin si unde mai pui ca poti trolia fata/spate, ancora din lateral in caz ca e vreo inclinare periculoasa are un cablu de otel de 8-10 mm cel putin, poate il masor daca gasesc sublerul Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: troliu manual - scripete Da e Super; prefer insa pentru banii astia unul electric. :hi Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: troliu manual - scripete pai de banii pe care i-am date u pe asta manual nu iti iei nici macar placa de montat troliul ...hehehe..nu contyest ca cel electric e MULT mai bun DAR si asta este peste HI-Lift folosit pe post de troliu.. Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete pentru tine exista la AFN NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete Am impresia ca s-a cam luat-o pe langa subiect. ra vorba de ceva care sa te soata din "una alta" in situatii mai putin grele, adica, la genu ca ai alunecat sau ai inceercat sa faci ceva si te-ai implantat. Intradevar, troliu pus in botu la masina e sfant. Dar, de multe ori, sau nu iti permiti, sau banii respectivi ii folosesti la altceve, dar, itti trebuie un mic ajutor de natura asta incat sa te ajute sa iesi din cacat. Cred ca tuturor ne-ar place sa avem masinile facute sthoc (cred ca am scris bine, daca nu, imi cer scuze), dar, nu se poate chiar din prima. Dar, de multe ori, pt juma de metru sau 5 mertii, nu merita sa cauti un tractor. Mai bine ai la tine ceva care sa te ajute. (scuze daca am deranjat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete Am impresia ca s-a cam luat-o pe langa subiect. ra vorba de ceva care sa te soata din "una alta" in situatii mai putin grele, adica, la genu ca ai alunecat sau ai inceercat sa faci ceva si te-ai implantat. Intradevar, troliu pus in botu la masina e sfant. Dar, de multe ori, sau nu iti permiti, sau banii respectivi ii folosesti la altceve, dar, itti trebuie un mic ajutor de natura asta incat sa te ajute sa iesi din cacat. Cred ca tuturor ne-ar place sa avem masinile facute sthoc (cred ca am scris bine, daca nu, imi cer scuze), dar, nu se poate chiar din prima. Dar, de multe ori, pt juma de metru sau 5 mertii, nu merita sa cauti un tractor. Mai bine ai la tine ceva care sa te ajute. (scuze daca am deranjat) :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete mai oameni buni !!!...prin incursiunile mele din ultimi 15 ani am intalnit si am invatat din diverse situati !!! troliu manual sau ...tirfor...cum spune-am noi acu 20 de ani...sa nu credeti ca este inventie noua.... te ajuta in situati relativ simple...daca vrei sa faci iesiri soft este ok...dar daca vrei mai mult te lasi de fumat , de beut si alte vici...pui un banut deoparte si-ti iei un troliu mai performant sau unul cu rapot calitate pret mai bun !!!...restul sunt povesti nemuritoare ...cand esti ifipt intru-n metru de noroi si in urcare intr-o panta de 30 de grade si mai ai si un bustean pe sub utilaj troliu ala manual este o gluma ...nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este realitatea....cei care au patito si le-au plesnit cablurile de 10 mm la troliu incercand sa iasa din rahat stiu despre ce vorbesc !!! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete pai de banii pe care i-am date u pe asta manual nu iti iei nici macar placa de montat troliul ...hehehe..nu contyest ca cel electric e MULT mai bun DAR si asta este peste HI-Lift folosit pe post de troliu.. :hi ORICE este peste Hi-Lift. Si referitor la pretul sculei tale, eu ma refeream la pretul de magazin (nu second hand sau donatie) care asa cum am vazut pe Net, este intre 300 si 350€ pt. un T-MAX original (de vreo 3,6-4,3To. ma gindesc, daca spui ca (virgula) cablul e de 8mm), iar eu am platit pe troliu (4,3To. 40m cablu de 8,3mm, inklusiv scripete, dar fara placa de montaj) nou cu garantie 2ani 270€ + 40€ Transportul pina acasa. Culmea e ca firma de la care am cumparat e inmatriculata in Ungaria si are filiale, printre altele, in Germania si Romania. Curios e ca prospectul este in engleza, maghiara, romana dar nu si in germana. :jp1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete Daca vreti sa mergeti cu masina prin noroi, musai va trebuie un troliu in bot, fie el electric, hidraulic sau mecanic. Si asa, sunt multe situatii cand nu ai de ce sa agati carligul de la capatul cablului... :grin: ar tebui si o sapa de pamant... :P Decat sa dati banii pe prostii, mai bine cumparati-va un hi-lift, niste sufe, 2-3 ocheti... astea nu sunt foarte scumpe. Pana cand nu va puteti permite un troliu adevarat, iesiti cu prieteni care au troliu pe masina, si care cu siguranta va vor ajuta la nevoie. Toate "agregatele" despre care povestiti voi nu sunt facute pentru a recupera masini infipte in noroi, deci nu va puteti bizui pe ele. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: troliu manual - scripete Decat nimic , e bun si asta de pe trailer ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: troliu manual - scripete mai oameni buni !!!...prin incursiunile mele din ultimi 15 ani am intalnit si am invatat din diverse situati !!! troliu manual sau ...tirfor...cum spune-am noi acu 20 de ani...sa nu credeti ca este inventie noua.... te ajuta in situati relativ simple...daca vrei sa faci iesiri soft este ok...dar daca vrei mai mult te lasi de fumat , de beut si alte vici...pui un banut deoparte si-ti iei un troliu mai performant sau unul cu rapot calitate pret mai bun !!!...restul sunt povesti nemuritoare ...cand esti ifipt intru-n metru de noroi si in urcare intr-o panta de 30 de grade si mai ai si un bustean pe sub utilaj troliu ala manual este o gluma ...nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este realitatea....cei care au patito si le-au plesnit cablurile de 10 mm la troliu incercand sa iasa din rahat stiu despre ce vorbesc !!! cu respect kato :h5 iesirile tale m-au determinat sa am un respect deosebit pentru tine :h5 topicul trateaza tractiunea cu ajutorul troliului manual IN SPATE cand nici cel mai performant WARN nu poate sa te ajute in fata.Este vorba despre tractarea 3-5 m in directia inapoi.Aici as vrea sa-ti dai cu parerea.La ultima ta iesire,pe care am urmarit-o cu interes,crezi ca in momentele in care spatele masinii fuge pe buza haului E sau NU bine sa ai un manual sa-ti tragi spatele inapoi pe carare?binen-teles daca n-ai troliu electric si pe spate....Aici cred ca e foarte mare nevoie de ea :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: troliu manual - scripete mai oameni buni !!!...prin incursiunile mele din ultimi 15 ani am intalnit si am invatat din diverse situati !!! troliu manual sau ...tirfor...cum spune-am noi acu 20 de ani...sa nu credeti ca este inventie noua.... te ajuta in situati relativ simple...daca vrei sa faci iesiri soft este ok...dar daca vrei mai mult te lasi de fumat , de beut si alte vici...pui un banut deoparte si-ti iei un troliu mai performant sau unul cu rapot calitate pret mai bun !!!...restul sunt povesti nemuritoare ...cand esti ifipt intru-n metru de noroi si in urcare intr-o panta de 30 de grade si mai ai si un bustean pe sub utilaj troliu ala manual este o gluma ...nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este realitatea....cei care au patito si le-au plesnit cablurile de 10 mm la troliu incercand sa iasa din rahat stiu despre ce vorbesc !!! cu respect kato :h5 iesirile tale m-au determinat sa am un respect deosebit pentru tine :h5 topicul trateaza tractiunea cu ajutorul troliului manual IN SPATE cand nici cel mai performant WARN nu poate sa te ajute in fata.Este vorba despre tractarea 3-5 m in directia inapoi.Aici as vrea sa-ti dai cu parerea.La ultima ta iesire,pe care am urmarit-o cu interes,crezi ca in momentele in care spatele masinii fuge pe buza haului E sau NU bine sa ai un manual sa-ti tragi spatele inapoi pe carare?binen-teles daca n-ai troliu electric si pe spate....Aici cred ca e foarte mare nevoie de ea :h5 in acel caz era folositor dar mai era o solutie ..sa pun troliul prin scripete legat de un pom din lateral in unghi !!! :h5 ..intradevar si chiar am folosit cu succes o macara de piata care ridica 500 de kg sa pun un Nissan terano inapoi pe linia de mers fiind pe un poodet ingust si plin de gheata de pe care risca sa pice in rau !...se intampla acu 7-8 ani pe langa Baia de Arama :grin: a stat bietu om acolo 4-5 ore pana am ajuns din Timisoara ...noroc cu mobilul ca era in mijlocul pustietati :grin: mi-am dat cu parera deoarece in timp am incercat si eu tot felul de soluti.. mama ce munca si de cele mai multe ori fara succes... cel mai simplu a fost sa cumpar troliu ...si chiar am de gand sa pun unu-l si pe spate ...nu se compara cu nimic manual !!! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: troliu manual - scripete :ypu :ypu :ypu 'KATO'eu cred ca noi ne intelegem bine :h5 :h5 :h5 oricum maine o sa fac un test pe care il voi posta duminica seara: -in noroi pe masura -in lateralitate -in panta toate cu troliu manual STOCK de la hornbach NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: troliu manual - scripete Nu cred ca e o idee buna.Chinga aia tine 4 t dar clicketul ala nu poate trage 4 tone.Pe clicket se poate infasura putina chinga aproximativ 70 cm - maxim 1 m ,cu cat chinga e mai rezistenta si mai groasa cu atat mai putina intra pe tambur ceea ce inseamna ca dupa cativa cm de "troliere" trebuie sa desfaci si sa o iei de la inceput si nu se desfac chiar asa usor 50 cm de chinga de pe tamburul scripetelui. perfect de acord. Sunt constient ca nu va fi o distractie foarte simpla, insa nu intentionez sa troliez zeci de metri, ci doar 1-2, ca sa ies din "cacao". Vorbeam de 900 kile, hai 1000, nu 4 tone. Am vazut ca se poate folosi si hi-liftul pentru astfel de operatii, insa si ala e scump deocamdata pentru buzunarul meu. Ma bucur sa aud ca a mai folosit si altcineva asa ceva... inseamna ca totusi functioneaza cat de cat. eu am tras cu ea 3t si nu sughite e buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate