Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

29 martie iesire la Calugareni

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Hai sa facem pe 29 un drum pana la Calugareni ...ca tot am bagat si eu statie pe acaret ...

Prefer ceva mai soft ..dar daca se baga si �tatici � no problem , chiar ar fi mai bine .

Astept inscrieri sa vedem cati saci de carbuni luam pentru gratar :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 29 martie iesire la Calugareni

Vecine te mananca tabla de la Terrano? :grin: Sau ai auzit ca tabla tratata la Calugareniughiol nu rugineste? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu stiu daca voi putea veni, duminca sunt invitat undeva! Dar cu sfaturi si relatii te pot ajuta (rasp la telefon!)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La Calugareni se trateaza si partea mecanica, ce cedeaza inseamna ca trebuia schimbat :grin:

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

DA stiu daca mai sunt instare pe 29 martie , pt mi-am propus ca pe 28 martie sa plec la ploiesti . :rsp :rsp Asi veni pe 29 sau se ziceti mergem la ploiesti pe 28 ? :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

DA stiu daca mai sunt instare pe 29 martie , pt mi-am propus ca pe 28 martie sa plec la ploiesti . :rsp :rsp Asi veni pe 29 sau se ziceti mergem la ploiesti pe 28 ? :h5

As merge pe 28 , ai idee care e traseul la Ploiesti ? Daca ne hotaram pe 28 , ne odihnim Duminica :cort

Link spre comentariu

As merge pe 28 , ai idee care e traseul la Ploiesti ? Daca ne hotaram pe 28 , ne odihnim Duminica :cort

Traseul Ploiesti Cheia este unul cam jumatate soft si jumatate mediu in conditiile in care nu mai sunt precipitatii pana sambata si se pare ca nu vor mai fi. Traseul arata cam asa: viewtopic.php?f=38&t=7605

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare