Max Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 In perioada 24-27 aprilie 2009, http://www.maxoffroad.ro/eco/club.jpg va invita sa participati la o actiune de impadurire in Maramures, actiune cuprinsa in Campania de impadurire al companiei Johnson Romania Actiunea este sustinuta de SC Johnson si coordonata de Agentia de publicitate DRAFTFCB, Club CORB44 Bucuresti si Club4x4 Baia Mare Aveti mai jos invitatia cu detaliile actiunii. http://www.maxoffroad.ro/eco/invitatiemm_modif.jpg Zona vizata: http://www.maxoffroad.ro/eco/harta.jpg Coordonatori: Dan Lupsa (Max) - tel: 0764 104774 e-Mail: max@club4x4.ro Laura Pascu - tel: 0733 106667 e-Mail: laura@pridea.ro Valentin Dutu - tel: 0723 389503 e-Mail: office@corb44.com Avem nevoie de voluntari care sa ne ajute. Cei care doresc sa participe la aceasta actiune ii rugam sa ne contacteze pe email sau la numerele de mai sus. La sfarsitul actiunii, vom organiza o tura offroad cu participantii. Adunarea in fiecare zi la ora 9.00 in Centrul Vechi, in fata sediului Club4x4. Piata Libertatii nr.6 Multumim. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Felcitari pentru initiativa! Speram ca cei din Sibiu sa va calcam pe urme, cat de curand! :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. daca nu era mafia lemnului si a gaterelor ..... nu mai aveati voi azi sansa sa faceti pe ecologistii ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. daca nu era mafia lemnului si a gaterelor ..... nu mai aveati voi azi sansa sa faceti pe ecologistii ... :ha: Lipovene mai bine taceai! Iti planteaza astia copaci sa ai tu ce taia si pune pe foc cand faci gratar in padure! :uameni @Max - da mai multe detalii cu impadurirea in zona Calarasi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. daca nu era mafia lemnului si a gaterelor ..... nu mai aveati voi azi sansa sa faceti pe ecologistii ... :ha: Lipovene mai bine taceai! Iti planteaza astia copaci sa ai tu ce taia si pune pe foc cand faci gratar in padure! :uameni @Max - da mai multe detalii cu impadurirea in zona Calarasi! FELICITARI MAX !!! Off-topic: Yonutz, tu chiar crezi ca merge facut gratar cu lemne verzi? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Va propun sa nu denaturam! Multumesc Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Daca nu vor fi evenimente neprevazute pana atunci, poti conta pe mine si sotia mea. Poate reusim sa strangem mai multi sibieni. Zippo va trebui sa mergem, ca si noi vom avea nevoie de ajutoare! :grin: :1 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. :h5 Cu cea mai mare placere! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Primiti la Maramu' si din Bihor? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Primim cu mare placere pe oricine. O sa fie distractie. :banana :x Pana la urma o sa iasa ca o intalnire generala. Rezolvam si o cazare buna pentru cei venit din alte parti :W . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Felicitari pentru initiativa. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. E...si io!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Felicitari domnilor. @Max nu uita sa lasi si un drum prin noua padure sa vem si noi pe unde sa ne dam. :banana :banana You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Max din anunt eu am inteles ca in fiecare zi se va pleca din Baia Mare catre locul actiunii la ora 9 dimineata in zilele de 24-27 aprilie. Intrebare: daca vin cu cortul sau pregatit sa dorm in masina, nu pot sa ramin in zona de plantare? Nu va fi ceva logistica la fata locului? Va fi mai greu cu dusatul, dar pun mai mult parfum cu mine si ma scot :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Max din anunt eu am inteles ca in fiecare zi se va pleca din Baia Mare catre locul actiunii la ora 9 dimineata in zilele de 24-27 aprilie. Intrebare: daca vin cu cortul sau pregatit sa dorm in masina, nu pot sa ramin in zona de plantare? Nu va fi ceva logistica la fata locului? Va fi mai greu cu dusatul, dar pun mai mult parfum cu mine si ma scot :grin: Vei fi cam singur la fata locului in mijlocul padurii. Logistica care sa ramana acolo nu cred ca este. Trebuie sa iau legatura cu cei de la Romsilva. Oricum, ma interesez si o solutie pentru cazare si va anunt aici. Nu m-am gandit ca vor fi atatia interesati din alte parti. :grin: Revin cu detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Nu pot decit sa va transmit si eu decit toate cele bune si sa va felicit nu am fost prin maramu niciodata dar dupa ce terminati probabil o sa arate super IMI PARE RAU CA NU POT VENI dar distanta..... pana ajung eu se termina actiunea bafta multa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Max din anunt eu am inteles ca in fiecare zi se va pleca din Baia Mare catre locul actiunii la ora 9 dimineata in zilele de 24-27 aprilie. Intrebare: daca vin cu cortul sau pregatit sa dorm in masina, nu pot sa ramin in zona de plantare? Nu va fi ceva logistica la fata locului? Va fi mai greu cu dusatul, dar pun mai mult parfum cu mine si ma scot :grin: Vei fi cam singur la fata locului in mijlocul padurii. Logistica care sa ramana acolo nu cred ca este. Trebuie sa iau legatura cu cei de la Romsilva. Oricum, ma interesez si o solutie pentru cazare si va anunt aici. Nu m-am gandit ca vor fi atatia interesati din alte parti. :grin: Revin cu detalii. Pai, daca o sa vina mai multi din alte parti, poate facem un mic camping la fata locului. Cine stie? Poate ne apuca un midnight planting si creste suprafata impadurita. Baga o sopirla la romsilva, cum ca nebunii astia care vin sunt somnambuli si lucreaza mai bine noaptea :grin: Acuma serios, zi ce distanta e din oras pina la locul actiunii. Mie imi e sa nu se piarda timpul degeaba. Daca pleci la 9, de fapt va fi 9.30-10.00, pina ajungi, pina te apuci faci pauza de amiaza. Apoi, trebuie un pic de siesta, ca nu mere cu hirletul cu burta plina, si te pomenesti ca trebe sa o tai acasa ca incepe tinar si nelinistit ... Mie deaia mi se pare o idee buna sa campam in zona. Scularea, mincarea, cac.rea si saparea zi de primavara pina-n seara. Parerea mea. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Cam are dreptate Srevni cu treaba asta, ar fi o solutie deschiderea unui camp la fata locului. La urma urmei nu e nevoie decat de o permisie din parte Romsilva, de o vatra amenajata si de un eventual WC ecologic. In nrest sa curga vinul in pahare si harletul la spinare... :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Locurile de desfasurare a actiunii sunt la minim 30 de km de Baia Mare. Singura problema cu camparea acolo ar fi faptul ca ar fi foarte frig noaptea in zona. Eventual sa gasim o zona de campare mai jos inainte de a se termina "civilizatia" :grin: Locul de intalnire cu plecarea din Baia Mare a stabilit-o in special pentru eventualii voluntari care vin din oras, voluntari care pot fi diferite persoane care nu au posibilitatea de transport pana acolo. Perimiteti-mi sa ma interesez la posibile locatii de cazare in zona. Eventual, hai sa facem o statistica a celor interesati sa vina ca sa imi fac idee de numarul de persoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Singura problema cu camparea acolo ar fi faptul ca ar fi foarte frig noaptea in zona. Al meu sac de dormit, pe care cu dragalasenie l-am denumit "uterul" (cred ca de la mama din uter nu m-am mai simtit asa de bine bagat in ceva), stie sa aiba grija de mine la -15 direct in zapada. Asa ca, in cazul in care s-a topit zapada din zona, o sa ma urc mai sus sa-mi aduc cit pt. un culcus :grin: Ok. In masura timpului disponibil, vezi ce e prin zona. Din partea mea, si un pod cu fin este suficient. Statistic, pe mine cel putin 2 zile o sa ma vezi sapind gropi in zona. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. daca nu era mafia lemnului si a gaterelor ..... nu mai aveati voi azi sansa sa faceti pe ecologistii ... :ha: Lipovene mai bine taceai! Iti planteaza astia copaci sa ai tu ce taia si pune pe foc cand faci gratar in padure! :uameni @Max - da mai multe detalii cu impadurirea in zona Calarasi! Ionut, iata detaliile pentru Calarasi: -- perioada 06 - 12.04.2009 -- locatia Lehliu Gara jud.Calarasi Pentru mai multe informatii, poti sa iei legatura cu mine (PM sau tel.0740080008) sau cu Vali Dutu (ai nr de telefon in invitatia transmisa de Max). most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Ii rog pe cei din alte localitati, care doresc sa participe, sa ma contacteze si sa imi spuna exact numarul de persoane. E posibil sa rezolvam si cazare la tarife subventionate (posibil ceva de genul 25 de lei de persoana) dar pentru asta trebuie sa stiu exact pt cate persoane sa fac cererea. Se pare ca o sa fie si distractie pe langa munca. :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Deocamdata , personal am facut o mica promovare a evenimentului pe siteul Fundatiei. Nu stiu inca programul ce-l voi avea in perioada respectiva, dar daca reusesc sa ajung in Baia Mare, vin si eu.... Felicitari MAX ! :1 :cl http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Baimarenii cu masini de teren nu se baga nici unul? Ne facem de ras? Hmm... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dia Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. hei..laura pascu sunt, pe aici dia :) logistica va sta la pastravaria lostrita, unde vor fi cazati cei care vin din bucuresti, cu cortul...oare nu e cam frig acum? si ca sa vedeti cam cum va fi puteti intra pe www.prcafe.ro unde am facut jurnal de tabara cu plantarea de la calarasi, unde sunt deja de 4 zile :) si oricum, va astept pe toti si ii multumesc mult lui max ca ne ajuta loco :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate