Max Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. hei..laura pascu sunt, pe aici dia :) logistica va sta la pastravaria lostrita, unde vor fi cazati cei care vin din bucuresti, cu cortul...oare nu e cam frig acum? si ca sa vedeti cam cum va fi puteti intra pe http://www.prcafe.ro unde am facut jurnal de tabara cu plantarea de la calarasi, unde sunt deja de 4 zile :) si oricum, va astept pe toti si ii multumesc mult lui max ca ne ajuta loco :) Buna Laura. Au mai intrebat si un grup de studenti daca pot sa vina cu corstul dar le-am spus ca e totusi prea frig pt asa ceva. Acolo sus la munte. Pana la urma , daca chiar vor sa vina unii cu cortul, pot sa vina la mine acasa. :grin: Am loc destul in curte. Pot sa manance o mancare calda, au baie etc... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. hei..laura pascu sunt, pe aici dia :) logistica va sta la pastravaria lostrita, unde vor fi cazati cei care vin din bucuresti, cu cortul...oare nu e cam frig acum? si ca sa vedeti cam cum va fi puteti intra pe http://www.prcafe.ro unde am facut jurnal de tabara cu plantarea de la calarasi, unde sunt deja de 4 zile :) si oricum, va astept pe toti si ii multumesc mult lui max ca ne ajuta loco :) Buna Laura. Au mai intrebat si un grup de studenti daca pot sa vina cu corstul dar le-am spus ca e totusi prea frig pt asa ceva. Acolo sus la munte. Pana la urma , daca chiar vor sa vina unii cu cortul, pot sa vina la mine acasa. :grin: Am loc destul in curte. Pot sa manance o mancare calda, au baie etc... :grin: Max. Om mare , suflet mare. "au mai intrebat si un grup de studenti..." Dar daca mai intreaba si un grup de studente ? Tot acasa mai ai baia ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. hei..laura pascu sunt, pe aici dia :) logistica va sta la pastravaria lostrita, unde vor fi cazati cei care vin din bucuresti, cu cortul...oare nu e cam frig acum? si ca sa vedeti cam cum va fi puteti intra pe http://www.prcafe.ro unde am facut jurnal de tabara cu plantarea de la calarasi, unde sunt deja de 4 zile :) si oricum, va astept pe toti si ii multumesc mult lui max ca ne ajuta loco :) Buna Laura. Au mai intrebat si un grup de studenti daca pot sa vina cu corstul dar le-am spus ca e totusi prea frig pt asa ceva. Acolo sus la munte. Pana la urma , daca chiar vor sa vina unii cu cortul, pot sa vina la mine acasa. :grin: Am loc destul in curte. Pot sa manance o mancare calda, au baie etc... :grin: Max. Om mare , suflet mare. "au mai intrebat si un grup de studenti..." Dar daca mai intreaba si un grup de studente ? Tot acasa mai ai baia ? Ei si tu...bineinteles ca schimbam "baia". :ha: :ha: :ha: :ha: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Maine, sambata 11 aprilie, vom avea o sedinta cu voluntarii din Baia Mare si imprejurimi care doresc sa participe la aceasta actiune. In principiu va fi o sedinta de informare pentru studentii din Baia Mare care s-au oferit ca si voluntari. Locul de intalnire va fi in centrul Vechi, in fata restaurantului Millenium. Ora: 19.00 Pentru cei care nu pot sa vina, voi mai face o sedinta in cursul saptamanii viitoare, probabil marti sau miercuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. hei..laura pascu sunt, pe aici dia :) logistica va sta la pastravaria lostrita, unde vor fi cazati cei care vin din bucuresti, cu cortul...oare nu e cam frig acum? si ca sa vedeti cam cum va fi puteti intra pe http://www.prcafe.ro unde am facut jurnal de tabara cu plantarea de la calarasi, unde sunt deja de 4 zile :) si oricum, va astept pe toti si ii multumesc mult lui max ca ne ajuta loco :) Buna Laura. Au mai intrebat si un grup de studenti daca pot sa vina cu corstul dar le-am spus ca e totusi prea frig pt asa ceva. Acolo sus la munte. Pana la urma , daca chiar vor sa vina unii cu cortul, pot sa vina la mine acasa. :grin: Am loc destul in curte. Pot sa manance o mancare calda, au baie etc... :grin: Max. Om mare , suflet mare. "au mai intrebat si un grup de studenti..." Dar daca mai intreaba si un grup de studente ? Tot acasa mai ai baia ? Iti spun eu cum facem..... Le trimitem pe toate in "Baia Mare". :grin: :grin: :grin: :grin: :ha: :ha: :ha: :ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. @cornelia :g :less Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Avem deja 19 studenti din Baia Mare si din Cluj Napoca, care s-au inscris ca si voluntari la actiunea de impadurire. :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dia Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. super tare... :) avem si noi 20 de oameni care vin din Bucuresti :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Cine vrea sa dea din hirlet? Eu plec spre Baia Mare Vineri dimineata 24.04.2009 in jurul orei 6.00 din Cluj-N., cu intoarcere in seara aceleiasi zi. Am doar inca un loc in masina (la nefumatori), asa ca nu va imbulziti :grin: ps: Max, daca crezi de cuviinta, muta, te rog, anuntul in alta parte. Merci. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Cine vrea sa dea din hirlet? Eu plec spre Baia Mare Vineri dimineata 24.04.2009 in jurul orei 6.00 din Cluj-N., cu intoarcere in seara aceleiasi zi. Am doar inca un loc in masina (la nefumatori), asa ca nu va imbulziti :grin: ps: Max, daca crezi de cuviinta, muta, te rog, anuntul in alta parte. Merci. ....s-a ales praful de "camping" si "midnight planting" :ha: .... vai, vai domnu'... va tot suciti invers :P O sa sufere "uterul" de singuratate acuma ca-l lasati nefolosit.... :grin: PS1. Da' sambata va intoarceti invers....pardon .... inapoi? ... ca ne gandeam si noi sa vedem cum arata Maramuresul week-endul asta si chiar ne bucuram sa stim ca avem si consateni ...aaa....clujeni cu noi :hi PS2. Max ...scuze de offtopic . Promit sa sap cu doua gropi mai mult :p :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. sop ti-am bagat PM (sa nu parazitam topicul). I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Maine, 23 aprilie vom tine o ultima sedinta cu voluntarii din Baia Mare care doresc sa participe la aceasta actiune. Locul de intalnire va fi la sediul Club4x4 din Centrul Vechi, Piata revolutiei nr.6 (langa cele 3 cabine telefonice) Ora 19.00 Pe cei care nu pot sa vina la aceasta sedinta, dar vor sa participe la actiune, ii rugam sa vina Vineri dimineata la ora 8.30 maxim, la aceeasi locatie de unde vor fi transportati catre tabara de la Lostrita. Pentru cei care vin din alte localitati, daca nu ajungeti in timp util dimineata (indiferent de ziua in care ajungeti) , va recomand sa mergeti direct la: Complex Lostrita, str. Blidari, nr. 13 B Coordonate GPS PS WGS 84 LAT. 47º 46.440’ - LONG. E 023º 36.739’ - ALT.432m De acolo veti fi indrumati catre zona unde se petrece impadurirea. In functie de dorinte si situatie, cazarea voastra se poate fac e ori la acest motel www.complexlostrita.ro , ori la Pensiunea Rustic din Baia Sprie www.rusticpensiune.ro Va stau la dispozitie pentru orice informatie, la orice ora, la numarul de telefon 0764 104 774. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Cine vrea sa dea din hirlet? Eu plec spre Baia Mare Vineri dimineata 24.04.2009 in jurul orei 6.00 din Cluj-N., cu intoarcere in seara aceleiasi zi. Am doar inca un loc in masina (la nefumatori), asa ca nu va imbulziti :grin: Ioi, ma. Nu va imbulziti asa ca-mi rupeti usa la masina ... Ultima strigare: VINE CINEVA??? ps: daca problema e ca nu se fumeaza in masina, fac o concesie si va las sa mincati guma. Da, deaia topitoare, ca sa nu scuipati si sa se lipeasca de scaune. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. In seara aceasta am avut sedinta cu voluntarii la actiune. Am ramas placut surprins de numarul celor care si-au exprimat dorinta de a participa. Grupuri de studenti si elevi, Asociatii de tineri. Toti foarte hotarati si entuziasti. Se pare ca vom fi in total vreo 60 de persoane. Avem probleme cu transportul lor dar se pare ca vom rezolva dimineata si problema asta. Programul actiunii: Vineri, Sambata, Duminica, Luni Plecare din Centrul Vechi, dimineata la ora 8.00 La ora 9.00 incepem lucrul efectiv. Pauza de masa la pranz. Inca o tura de lucru pana la orele 16.00-17.00 Duminica , lucrul se termina cu masa de pranz, care va consta in gratare facute la fata locului. Dupa masa, vom face o tura de offroad turistic in zona. Voluntarii vor primi cate un tricou, o sapca, si daca e cazul cizme de cauciuc si pelerine de ploaie. Si, bineinteles, unelte de lucru. :grin: Daca , dintre baimareni, mai doreste cineva sa ne ajute macar cu transportul voluntarilor pana in locatie de impadurire si inapoi, ii rog sa vina maine dimineata in Centrul Vechi la ora 8.00 Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Va doresc mult succes si .... asteptam poze... multe poze..... :h5 :bravo http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Cu ocazia asta, mi-am mai spalat niste pacate :grin: Poze I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. qwerty I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Locuri in care, din fericire, mina omului inca nu a pus piciorul ... inca I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. qwer I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Actiunea care trebuia sa se deruleze in 4 zile, datorita harniciei voluntarilor, s-a terminat in 2 zile. :1 A fost excelent, incluziv traseul de pana la terenul de azi. S-a lasat cu offroad ca lumea. Masini indoite, trolii defecte, dejantari, tot tacamul. :grin: Voi reveni cu detalii si poze despre desfasurarea ei. Acum mergem la gratar iar maine vom merge intr-o tura turistica.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. felicitari asteptam poze :h5 :1 :1 :1 :1 :1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. Am aici cateva poze facute de mine in momente de pauza dar o sa adun poze de la tota lumea si voi face un site cu toata actiunea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Actiune de impadurire in Maramures. :bravo :bravo :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate