Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune de impadurire in Maramures aprilie 2009.

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Actiune de impadurire in Maramures.

Vreau sa multumesc celor care au participat la aceasta actiune.

Din cate nu pot sa o fac nominal aici pentru ca au fost multi si nu ii cunosc pe toti.

Grupul de tineri de la Asociatia Tineri pentru Tineri TNT Baia Mare.( Cosmina este coordonatoarea lor)

Studenti ai Universitatii de Nord Baia Mare

Elevi si profesori ai diferitelor licee din Baia Mare si din alte orase.

Tineri de la INDECOSOFT Baia Mare

Angajati ai Ocolului Silvic Baia Mare

Florin de la Pensiunea Rustic

Tuky si prietenii lui din Cluj Napoca

Mihnea cu sotia Ioana si fiul Alexandru din Brasov

Marcel (srevni) din Cluj

Grupul din Bucuresti

Laura Pascu

Vali Dutu

Silviu

Dana Saviuca si sotul ei

Dorel Stanciu

Andrei (Drujba)

Maria Magdalena Danaila (

)

http://mariamagdalenadanaila.wordpress.com/

Andreea din Constanta

si multi altii carora nu le-am retinut numele. :op :sr

Tinerii care au participat la actiune au dat dovada de un mare entuziasm si au muncit exemplar. Sunt oameni pe care ne-am putut baza 100%. :1 :rsp

Voi mai tine legatura cu ei si ii voi invita si la alte actiuni de-ale noastre si ii vom recompensa in stilul nostru luandu-i cu noi in turele de offroad care, se pare ca le-a placut foarte mult. :h5

Multumim inca o data tuturor si ma bucur ca datorita lor, doua zone minunate din Maramures au fost impadurite. :h5

Multumim de asemenea si initiatorului si sustinatorului acestui proiect respectiv firma SC Johonson. :rsp :rsp :rsp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost frumos, speram ca v-am ajutat si speram sa ne unim cat mai des fortele in astfel de actiuni deosebite!

Multumim respectiv multumesc pentru ideeile frumos scrise in posturile de mai sus! :1

Sa auzim si sa ne vedem cu bine! :h5 :cl

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Am aflat cu aceasta ocazie ca tinerii din ziua de azi, contrar asteptarilor unora, stiu, pot si doresc sa puna osul la treaba. Nu s-au plans ca le-a intrat pamant pe sub unghii sau ca au avut de depus un efort considerabil in cele 2 zile pline ale actiunii. Daca a fost nevoie, au incaltat si cizme de cauciuc.

Totusi, ma fortez sa cred ca nu e chiar totul pierdut pentru tara asta.

Si mai cred ca trebuie doar sa le creeam tinerilor oportunitati, sa-i lasam sa isi demonstreze puterile si daca se poate, sa le dam noi exemplul bun.

Din pacate, "voluntariatul" este pentru unii dintre noi doar un cuvant din limba romana. Pentru altii (infinit mai putini) este deja un stil de viata.

As putea spune ca acesti tineri ne-au servit o lectie despre ce inseamna unitate, echipa, bun simt si nu in ultimul rand punctualitate.

Bravo copii! :1 :1 :1

Stim ca oricand le vom solicita ajutorul vor raspunde fara sa ezite printr-un mare DA.

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

citesc posturile si ma uit la poze cu foarte multa satisfactie, bucurie ..dar in acelasi timp si cu mahnire ca nu am putut participa si eu la aceasta actiune . sper sa mai putem organiza astfel de evenimente, ca doritori se p[are ca sunt..

un singur cuvant pentru toata lumea...RESPECT !!! (stiu ca e cu majuscule dar se intelege, nu?)

Link spre comentariu

Maxule, da ati lasat asa... o carare printre copaci, sa poata merge peste 20 de ani si copii astia cu "ofroudu" p'acolo? :grin:

:1 :rsp

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

:1 Max-ule, tocmai pentru spiritul tau si angajamentul pe care il arati in ceea ce priveste off-road-ul si natura, ne-am hotarat sa colaboram pentru ducerea la bun sfarsit a proiectului verde, a celor de la SC Johnson, pe care Club Off Road Bucuresti l-a coordonat la nivel national.

Dupa cum a mers treaba la Baia Mare si dupa cele scrise mai sus, pot spune cu tarie ca nu ne-au fost inselate asteptarile.

Prin urmare, un sincer :bravo si in acelasi timp multumesc, atat din partea mea, personal, cat si a CORB (Club Off Road Bucuresti).

PS Scuze ca scriu asa de tarziu, dar dupa peripetiile de duminica..., am ajuns la Bucuresti, luni dimineata pe la orele 4:00! Abia acum am reusit sa reintru in rutina zilnica. Obosit dar foarte fericit.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Vreau sa multumesc celor care au participat la aceasta actiune.

Din cate nu pot sa o fac nominal aici pentru ca au fost multi si nu ii cunosc pe toti.

Grupul de tineri de la Asociatia Tineri pentru Tineri TNT Baia Mare.( Cosmina este coordonatoarea lor)

Studenti ai Universitatii de Nord Baia Mare

Elevi si profesori ai diferitelor licee din Baia Mare si din alte orase.

Tineri de la INDECOSOFT Baia Mare

Angajati ai Ocolului Silvic Baia Mare

Florin de la Pensiunea Rustic

Tuky si prietenii lui din Cluj Napoca

Mihnea cu sotia Ioana si fiul Alexandru din Brasov

Marcel (srevni) din Cluj

Grupul din Bucuresti

Laura Pascu

Vali Dutu

Silviu

Dana Saviuca si sotul ei

Dorel Stanciu

Andrei (Drujba)

Maria Magdalena Danaila (

)

http://mariamagdalenadanaila.wordpress.com/

Andreea din Constanta

si multi altii carora nu le-am retinut numele. :op :sr

Am mai updatat lista participantilor.

@silviu

Eu va multumesc ca ati ales Maramuresul ca si parte a actiunii de impadurire.

Indiferent de situatie, eu voi raspunde totdeauna prezent la actiuni de genul acesta. Voi participa, voi sprijinii si voi promova orice actiune de acest fel.

Sunt convins ca si in alte parti din tara veti gasi oameni care sa sprijine aceast tip de actiune. Oameni care sunt in spriritul :cl

Nu imi pasa ca mi-am facut masina varza. A meritat. :grin: :ypu

:h5 :Gr

Link spre comentariu

Vizitator Zamolxes

Duminica... hmm :sr

mda, a fost frumos.... ceva de vis... una din putinele dati cand tre sa recunosc ca am pus mana pe sapa cu o reala placere si dedicare...

la fel am pus mana si pe sufe si pe ochete si pe trolliu...

sper sa mai pot ajuta cu ce pot pe aici prin baia mare... :banana

nu-s normal... aia e clar.... am povestit la peste 15 pers tot ce s-a inamplat... si inca nu m0am saturat...

cand aveti nevoie de ceva...

Muncitor, carator, copilot... orice.... call me... i'm open... nu am masina... dar ma pot deplasa cam pe oriunde prin tara,,,

Peace

Link spre comentariu

Felicitari pentru actiune! Cati ati fost?

Vineri am fost aproximativ 30 de persoane.

Sambata au fost peste 60.

Duminica si luni nu s-a mai tinut pentru ca am terminat in doua zile tot ce trebuia plantat. :grin:

Link spre comentariu

Maxule, da ati lasat asa... o carare printre copaci, sa poata merge peste 20 de ani si copii astia cu "ofroudu" p'acolo? :grin:

:1 :rsp

Stai linistit carare este vom putea trece si cu masina si cu atv...

Cand Max nu se uita :P hop noi saream o groapa lasam loc pe viitor sa avem unde sa ne dam...

:cl

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Duminica... hmm :sr

mda, a fost frumos.... ceva de vis... una din putinele dati cand tre sa recunosc ca am pus mana pe sapa cu o reala placere si dedicare...

la fel am pus mana si pe sufe si pe ochete si pe trolliu...

sper sa mai pot ajuta cu ce pot pe aici prin baia mare... :banana

nu-s normal... aia e clar.... am povestit la peste 15 pers tot ce s-a inamplat... si inca nu m0am saturat...

cand aveti nevoie de ceva...

Muncitor, carator, copilot... orice.... call me... i'm open... nu am masina... dar ma pot deplasa cam pe oriunde prin tara,,,

Peace

Urmeaza un schimb de cutie de viteze, o vopsire integrala, o mica revizie cu schimburi daca e necesar... asta la Aro :pr

La Niva schimburile de uleiuri

La Wranglerul lui Tuky placa de ambreiaj

La Rangeu lui Patrick pregatire total off road de la 0 la 100%

Pana cand terminam astea ma hotarasc si eu si imi iau Patrol trebuie sa preparam totul si la el pentru expeditii

Daca tot facem astea iau si un G si niste punti Volvo C303 pentru concursuri Extreme...

Te muti la Cluj...? :P

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Vizitator dia

hei, in sfarsit am ajuns si eu la computer... si vreau sa va multumesc tuturor ca ne-ati ajutat loco, am fost in total 130 de oameni in cele 2 zile. foarte multi, desi la calarasi au fost 350 asa ca nu va laudati prea tare :))) insa acolo am plantat 18.000 de puieti, iar in baia mare "doar" 12.500 :)

urmatoarea actiune va fi in noiembrie si sper sa va treceti in agenda de pe acum. din pacate doar in aprilie si noiembrie se pot planta arbori, asa ca na ...ne supunem legilor silvice...

oricum, echipa de organizatori aka CORB 44 (Club Off Road Bucuresti) va multumeste pentru suportul local si Max, ai fost la inaltime cu ajutorul si masina... :) care na...s-a stricat pe ici pe colo, imi pare rau, dar ce frumos a fost ;)

Si tot CORB 44 va multumeste si in numele SC Johnson si va mai asteptam si la toamna...

Laura Pascu

Link spre comentariu

Inca o data felicitari tuturor, organizatori si participanti! :bravo

La mai multe si frumoase!

Mica dar hotarata echipa din Brasov asteapta noi activitati si saluta pe toti pe care i-a cunoscut la actiune,

fie impatimiti de natura, fie de offroad sau pur si simplu animati de bune intentii.

Ma bucur ca SE POATE.

Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988

Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare