zolameister Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 :bravo ..i-i felicitam pe cei care s-au dus la Sibiu,si le dorim distractie faina NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Noi...cei care am ramas acasa... Pai si stam cuminti...sau iesim si noi undeva? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Noi...cei care am ramas acasa... Se face iesire la Cheia ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Noi...cei care am ramas acasa... :twisted: eu sunt nemotorizat week-end-ul asta NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Noi...cei care am ramas acasa... mai sunt locuri suficiente pentru iesirea la cheia :W Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate