Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prin dobrogea

kherim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: prin dobrogea

Va doresc de pe acum distractie placuta baieti ... Sper sa iasa ceva memorabil

nu te bagi?

Eu sunt nevoit sa plec cu serviciul :pr la bucuresti :fr2 Cred ca vin maine pe la pranz... deci tot weekend-ul asta este compromis :hm slp Poate data viitoare , daca vb mai din timp, ne pregatim si noi si venim. Deja dupa prima iesire am inceput sa ma obisnuiesc ca si copilot, deci cine ma vrea :grin: sunt available. Succes celor care ies in teren si distractie la maxim :h5 :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai vroiam sa vin si eu cu un prieten cu un landcruiser dar la 13.00 trebuie sa fiu in oras.

Nu se poate pleca la 09.00 ?

De unde se pleaca? E nasol rau daca am inca cauciucurile de iarna? De fapt habar nu am cam ce traseu e....

Mai dati si voi ceva detalii.

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

Distractie placuta miine. Eu am sa fac un traseu de "recunoastere" in zona de sud a Dobrogei, cit mai aproape de granita cu Bulgaria. Itinerariul va fi aproximativ urmatorul: Constanta-Negru Voda-Cerchezu-Magura-Olteni-Tufani-Sipotele-Valeni-Dobromir-Dobromiru din Deal-Valea Tapului-Tudor Vladimirescu-Faurei-Baneasa, si la intoarcere Cobadin-Basarabi-Constanta.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Distractie placuta ! :h5

As fi venit....dar sunt la SIBIU.

S a nu uitati sa face-ti muuuuuulte foto!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Asa cum am spus, astazi am facut o iesire de "recunoastere" in sudul Dobrogei, mai precis pe traseul Negru Voda-Cerchezu-Dumbraveni-Sipotele-Dobromir-Baneasa-Manastirea Dervent. Peisajul si relieful sunt tipice Podisului Dobrogei de Sud, adica coline nu foarte inalte, stincoase, pe alocuri cu smircuri de iarba, iar in zonele cele mai joase cu paduri de foioase. Zona chiar nu duce lipsa de paduri, incepind de la Dumbraveni si pina la Dervent, padurea este prezenta aproape pe intregul traseu. Zona este excelenta pentru amatorii de raiduri turistice, pentru cei care vor sa descopere locuri noi, pentru cei care iubesc deopotriva si padurea dar si stepa. Nu recomand traseul amatorilor de noroi, nu prea se gaseste asa ceva pe aici decit in perioadele cu precipitatii abundente sau la scurt timp dupa acestea. Altfel, vintul care bate de doua ori pe ani, adica 6 luni de la E la V si urmatoarele 6 de la V la E usuca totul asa ca, adio noroi. Initial traseul programat includea si localitatile Dobromir, Dobromiru din Deal, Valea Tapului, Tudor Vladimirescu si Faurei. Am renuntat la acest traseu cu toate ca, personal cred ca este cea mai frumoasa. Problema este ca, aceste localitati sunt locuite de "minoritatea majoritara" necivilizata, barbara, mincatoare de lebede si foarte urit mirositoare. Nu mi s-a mai intimplat pina acum sa trec printr-o localitate in care efectiv sa puta a tigan, asa ca m-am intors din drum si am ales o ruta mai scurta. Pe traseu sunt sate, unora le-as spune chiar catune, cu case de chirpici saracacioase, cu garduri din nuiele si maracini, localitati "out of time". In afara de curent electric cred ca nu mai au nici o alta facilitate a secolului 21. Din pacate mizeria este la ea acasa in apropierea tuturor localitatilor de pe traseu, indiferent ca sunt mai mari sau mai mici. Omniprezentele pungi si sticle de plastic dar si "gropile de gunoi" de la marginea localitatilor sunt din pacate un indicator al gradului de civilizatie inca redus din acele zone. Ca sa nu va mai plictisesc, am sa las citeva poze sa "vorbeasca" in locul meu.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Baietii nici o fotografie?

@Nivaforever-cu ce masina ai fost?Cu NIVA?

@Plummer m-a depasit aseara pe autostrada...sa fi fost vreo 20,30...asa ca amindoi avem absentele motivate :h5

Link spre comentariu

"baietii" au fost atat de ocupati cu balacitul prin noroaie incat au cam uitat de fotografii.

doar rudolf a facut ceva fotografii cu telefonul asa ca la el ne e speranta sa stearga rusinea si sa posteze o poza doua...

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

Baietii nici o fotografie?

@Plummer m-a depasit aseara pe autostrada...sa fi fost vreo 20,30...asa ca amindoi avem absentele motivate :h5

Salutari si tie si ma bucur ca m`ai recunoscut :grin: Prima data am observat platforma cu nr de CT dupa care am vazut nr de la Pajero ... BG , si deja eram convins pe langa cine trec :x :h5

On topic : Haideti baieti cu poze din natura ca eu chiar am suferit dupa o iesire , ba mai mult m`am "intoxicat" prin Bucuresti , aglomeratie mare ... :bleah

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Un singur COX e in :cl :h5

Baieti daca nu aveti poze....macar o scurta descriere...o ruta...o povestioara... :h5

Link spre comentariu

:p

paiiii sa vedem....

sosea pana la intrare in corbu, apoi dreapta spre plaja, undeva pe langa unitatile militare am facut stanga si am mers pe langa lacuri spre tulcea .

am facut o urcare care a pus ceva probleme participantilor insa nu ne-am dat batuti pana nu am invins bestia :banana , am urmarit cu atentie drumul pentru a nu ajunge, din greseala, sa mergem pe el, pana am ajuns intr-o zona de stufaris cu canale.

primul canal avea pod insa, ar fi fost prea banal sa-l folosim. asa ca ne-am unit fortele si l-am convins pe kherim sa incerce noroiul cu roata :h5 . a cam regretat fapta ... mai ale dupa ce s-a trezit cu apa in masina si cu bara din fata sub nivelul marii :shrk :ha: <am tras de el o jumatate de ora. cu doua masini> e drept ca nici cauciucurile nu m-au ajutat , mai ales pe mine , nici macar at-uri.

la urmatorul canal nu am avut de ales asa ca am luat-o direct prin balta. veverita si kherim au trecut.

nu si eu ! pt ca mi s-a parut prea anost sa folosesc acelas traseu pt a trece asa ca m-am infipt cu tancul meu drept in malul opus care era mai inalt decat anticipasem. ocazie perfecta pentru kherim sa-si inaugureze troliul .

eu am cam obosit sa povestesc

fara poze parca nu are nici un farmec... :hw

si mai ales fara sa participi <v-ati prins! nu?>

sper sa-si faca rudolf mila de noi si sa bage pozele pe care le-a facut cu telefonul ca nici eu nu le-am vazut

la ne mai revedere! pe traseu domnilor ... pe traseu.

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare