MMC Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: prin dobrogea Duminica iar? Postati si voi ora si locul de plecare poate ajung si eu !!! Va rog... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: prin dobrogea Am incercat de mai multe ori dar nu se inchide cand ii dau comanda "trimite" Am sa mai incerc dar poate mai am nevoie de ceva "permisiuni" de la admin. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: prin dobrogea ce ziceti poate facem o iesire sambata ca se anunta ploi pe vineri si pana duminica se poate usca...si nu mai este asa interesant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: prin dobrogea ce ziceti poate facem o iesire sambata ca se anunta ploi pe vineri si pana duminica se poate usca...si nu mai este asa interesant Sa inteleg ca nu se cauta noroi ?? Nu`mi vine sa cred ceea ce citesc :ha: :ha: :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea mergem baieti.propun padurea de la hagieni ca locatie :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea ura! Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea mai incerc inca odata Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea hai ca l-am prins!! :h5 Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea merge!! :ypu Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea inca un set si gata! pacat ca nu am avut si un fotograf mai priceput. si disponibil totodata.... Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea Sunt convis ca la Hagieni este foarte frumos dar aici spre histria ai absolut tot tacamul Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea Hai sa mergem ! Hai sa mergem !!! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea n-ai inteles plummere,am zis ca poate se ususca noroaiele dar dupa cum a fost azi oricum va fi uscat.deci se face treaba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea n-ai inteles plummere,am zis ca poate se ususca noroaiele dar dupa cum a fost azi oricum va fi uscat.deci se face treaba? Ma`baaad :P Ce sa`i faci daca citim cateodata fara intonatia care ar fi vrut s`o exprime antevorbitorul ?? :grin: Chiar ma gandeam " Am trait s`o vad si p`asta , exista oameni pe forum carora nu le place noroiu` :ha: " .... Hai s`o facem lata :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea Poate nu stiati, dar padurea Hagieni este zona protejata si in plus, reprezentativa pentru fauna padurii este vipera. Nu vreau sa va sperii, dar mare atentie!. V-as recomanda zona impadurita care incepe de la Caugagia. Pina la Mangalia sunt 40 km, iar pina la Caugagia vreo 60 km. Asta ar fi singurul dezavantaj. De la intersectia "doua cantoane", faceti stinga spre cele trei eoliene de pe deal si dupa aceea mergeti pe culmile dealurilor din vecinatatea localitatilor Slava Rusa, Slava Cercheza, Ciucurova. Putin probabil sa gasiti noroi in zona insa veti avea de infruntat pante destul de "dure", asta in cazul in care va tenteaza asa ceva. Si in plus, veti fi rasplatiti cu peisaje ce merita "imortalizate pe pelicula". cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: prin dobrogea merg oriunde,doar sa ne punem de acord... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea Nu stiu daca voi putea veni de aceasta data dar pot vorbi(daca acceptati) cu un coleg pasionat fotograf sa va insoteasca.El nu are masina si sta in zona FAR C-ta. Da-ti un semn cine ar avea nevoie de copilot fotograf :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea Salutare, Cred ca zona Vadu este mai indicata pentru niste fotografii de colectie. In acest caz as fi dispus si eu sa va insotesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea Simbata am sa fac o iesire in zona Slava Cercheza, Manastirea Uspenia, Fintina Mare. Am sa revin cu poze din zona. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea @MMC : Crisiti mergi daca ar fi duminica ?? Ca mai am pe cineva care vrea sa vina si stiu ca ai mai multe locuri libere in masina :grin: :h5 Astept pm daca este ... :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea Eu cred ca am ghinion. Iar s-a ivit o problema. Sansele sunt mici sa pot veni si nu voi sti decat sambata dupa pranz. Firar sa fie doar ce imi pusesem cauciucurile special pt iesire. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea cred ca nu prea ne adunam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea Cunoaste careva un mecanic bun pentru Niva in Constanta? Nu de alta, dar eu n-am timp sa ma ocup de ea, asa ca tot pe mina unui mecanic va ajunge. Un numar de telefon ar fi binevenit. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: prin dobrogea hai ca v-ati infierbantat cu iesirea asta pana a-ti dat-o in :off :P :app Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: prin dobrogea Eu va propun sa ne stringem mai multi si sa facem o iesire prieteneasca pe 03.05.2009.Sa fie o iesire in care sa putem sa ne luam si familiile sa facem si un gratarel etc.Nu stiu daca sunt doritori si pentru o astfel de reuniune dar pina nu intreb nu am cum sa aflu raspunsul :h5 .Este doar o idee... Pe 01.05 si 02.05 vom fi infierbintati si de evenimentul 4x4 ce se anunta ca va avea loc pe plaja MODERN si apoi la PALAZU MIC unde cine este interesat si doreste poate sa se si inscrie ca si participant.Sau sa se testeze in afara concursului fara costuri suplimentare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate