marianGh Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: prin dobrogea unii merg la sibiu :banana :ypu Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: prin dobrogea acum aflu de 1si 2 mai.cine organizeaza?alte amanunte poti sa-mi dai?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: prin dobrogea asfaltango poti sa mi dai nr tau de telef ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: prin dobrogea Deci maine nu iese nimeni? Am inca o sansa sa pot veni. Nimeni , nicaieri ? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: prin dobrogea Eu am iesit astazi, am fost in zona manastirii Uspenia, linga Slava Rusa. Zona este superba, liniste, padure, excelenta pentru offroad, in principal pentru raiduri turistice. Noroi nu este mai deloc, dar sunt o gramada de drumuri de pamint la marginea padurii ce se preteaza la astfel de iesiri. Se poate urca si prin padure, sunt fel si fel de poteci accesibile cu un 4x4 de gabarit mai mic, ceva de genul Samurai, Niva, Vitara sau cu un ATV. Din pacate nu am reusit sa micsorez decit doua poze. Restul, zilele urmatoare. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea acum aflu de 1si 2 mai.cine organizeaza?alte amanunte poti sa-mi dai?multumesc intra pe club4x4romania. cei de acolo organizeaza Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Foarte frumos peisjul , cred ca invitatia de la serban din constanta pe acolo se intentioneaza ? :bravo Speram sa ajungem si noii la constanta pe 1 si 2 mai ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Daca te eferi la peisajul din cele doua poze sa stii ca asa-i. Zona este superba, dar cum am spus, excelenta pentru amatorii de raiduri turistice. Se pot gasi si trasee mai selective. Zona are un potential imens. Din pacate nu reusesc sa incarc mai multe poze, nu stiu de ce, dar nu pot sa le micsorez. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Astazi s-a mai organizat ceva? Daca da, pe unde anume? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea nimic se pare ca lumea e ocupata Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Pacat. Vremea a fost excelenta. Am fost la Corbu astazi si a meritat din plin. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea si noi am fost la corbu saptamana trecuta si am profitat din plin (a se vedea pozele) :bannana poate ne intalnim saptamana viitoare Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Asa a inceput ziua de ieri. Peisaje din zona Manastirii Uspenia. Zona foarte linistita, excelenta pentru relaxare si iesiri soft pe drumurile de pamint de la marginea padurii. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Iam am apasat butonul care nu trebuie! :ha: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Alte poze. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Frumos tare de tot...peisajul este super pentru Dobrogea.Nu am gasit USPENSIA pe harta :sr Unde se afla locatia? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea Si cam asa s-a erminat ziua :x :cort cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: prin dobrogea La iesire din Slava Rusa, pe sensul de mers catre Slava Cercheza, la stinga, pe un drum de pamint aproximativ 3 km. Accesul este usor, fara nici un fel de probleme. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: prin dobrogea nivaforever stai in mangalia si nu-ti stiu masina?eu ajung pe acolo aproape zilnic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: prin dobrogea arata bine gratarul... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: prin dobrogea spor la treaba baieti si la cat mai multe iesiri :1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: prin dobrogea @kherim: nu mai locuiesc in Mangalia, m-am mutat de mai bine de un an in Constanta, iar masina este o Niva alba. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: prin dobrogea @kherim: nu mai locuiesc in Mangalia, m-am mutat de mai bine de un an in Constanta, iar masina este o Niva alba. Si are la numar CT XX NIV :grin: :h5 Imposibil de "scapat" din oki in trafic.. :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: prin dobrogea bine bine, am vazut ca stiti sa faceti poze cu peisaje :ft , dar "utilajele" :ca unde sunt ? le-ati lasat acasa??? Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate