asfalttango Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: prin dobrogea Este posibil ca la aceasta iesire ,colegul nostru sa fi folosit MATIZUL. :h5 Si pentru a compensa acest lucru ne-a postat fotografiile pentru a ne face curiosi. Cel putin mie mi-a trezit interesul si poate a-2-a zi de Paste imi voi face pofta de mincare prin zona. Sau poate are cineva alte idei... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: prin dobrogea a-ti vazut topicul asta? mie mi se pare interesant plus ca zona macinului pare sa ofere ceva posibilitati de desfasurare viewtopic.php?f=38&t=7914 Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: prin dobrogea Toata jumatatea nordica a Dobrogei ofera posibilitati de desfasurare, doar ca trebuie descoperita. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: prin dobrogea Ar fi interesant un traseu prin Delta. De la Tulcea pe sosea pina la Nufarul, se trece bratul Sf. Gheorghe cu bacul si dupa aceea pe diguri pina unde se poate. Cred ca amatorii de noroi ar fi in extaz. La fel si pescarii. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: prin dobrogea nu mai are nimeni dorinte ascunse?? :x :ypu Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: prin dobrogea Superinteresanta ideea cu delta! In sensul asta ar mai fi o varianta: Sa organizam o miniexpeditie pana la Dunavatul de jos pa malul lacurilor, prin mlastini si canale pana in inima deltei. E o chestiune de 2 zile cred. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: prin dobrogea Buna ideea, insa cred ca o recunoastere prealabila ar fi mai mult decit necesara. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: prin dobrogea Eu ma tot gandesc la ceva in nordul Dobrogei.... adica sa o iau spre mare mai pe ocolite. Stiu ca e mare potential in zona! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: prin dobrogea Sa sti ca potential este ... chiar mai mult decat am crede .. Delta ne asteapta :banana :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: prin dobrogea Buna ideea, insa cred ca o recunoastere prealabila ar fi mai mult decit necesara. sunt de acord cu actiunea de recunoastere ... inclusiv a noroaielor :ypu Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: prin dobrogea Eu ma tot gandesc la ceva in nordul Dobrogei.... adica sa o iau spre mare mai pe ocolite. Stiu ca e mare potential in zona! Poate facem o actiune comuna. in general, nici noi nu cunoastem bine Dobrogea asa ca orice zona ar fi interesanta de parcurs :h5 Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Inca un weelend, inca o iesire.....sau poate mai corect spus ar fi, nici un weekend fara o iesire. Daca tot a fost sarbatoare astazi, m-am gindit sa fac o iesire rapida pina la Manastirea Cerbu in judetul Tulcea, undeva aproape de Ciucurova. Zona este superba, cu un potential fantastic. Relieful este asemanator cu cel din Maramures, adica dealuri nu prea inalte, impadurite, liniste si culmea, curatenie, adica fara pungi de plastic si peturi in padure. Ce-i drept, zona nu este foarte cunoscuta, destul de greu accesibila, ceea ce este in avantajul naturii. Las pozele sa vorbeasca. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Si cum la Cerbu inca era slujba si destul de aglomerat, m-am intors la Uspenia pentru un gratarel, doar se maninca peste astazi, nu?. A fost belea. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea :bravo si multumiri pentru foto :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Bravo Aurica... macar tu sa mai speli rusinea celor din dobrogeaa... eu nu am iesit nici macar din oras ... sunt terminat :P :pr Multumim pt foto :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Nici eu nu am stat degeaba azi! :banana Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Daca aveam minciocul cu mine veneam si cu peste acasa :fh Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Enisala!!!!! Tare faina zona! :1 . Cit de curind am sa ajung din nou pe acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Sa- mi fie rusine ca nu am colindat inca coltul asta din ROMANIA ,......dar niciodata nu e prea tarziu! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: prin dobrogea Frumos tare la ENISALA :h5 Zone frumoase de rascolit!Fac si un SAFARI cei de acolo...iar locatia de cazare este super.Recomand pentru cei din tara dar trebuie rezervari :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: prin dobrogea Bravo Mariane! Noi alergam cu superscule sofisticate sa prindem pesti si tie iti sar in poala! :h5 Nu erau pescari acolo?! :oo Frumoasa zona! O stim! :h5 Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: prin dobrogea Era un pescar ratacit dar nu parea sa fi prins ceva. Probabil nu adoptase tehnia potrivita care dupa parerea mea ar fi fost sa puna gratarul incins pe malul apei :ha: Apropo, esti pescar? ca nici mie nu-mi displace un pescuit din cand in cand... :fh Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: prin dobrogea De fapt erau delfini :ha: Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate