Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie

gabi pas

Postări Recomandate

Toti am dorit sa mergem la Sibiu...sunt SIGUR!.Unii am reusit ,altii nu.Sunt sigur ca a fost super misto.

Cei care au ramas acasa,si-au spus "Hai la Cheia!"...si multi chiar au reusit sa ajunga acolo!...si se pare ca a fost cu "de toate" :F :h5 :P slp :ypu :bannana .......

Dar cei care nu au ajuns(din diferite motive)niciunde in off-road si-au spus:chiar nu iesim ???....si unii au iesit...pe A2,o zona oricand gata sa fie calcata de

caucicuri MT sau Simex,teren gata sa suporte 3 sau chiar 4 roti ce ruleaza in acelasi timp :bannana ...cred ca stiti despre ce e vorba... :ypu bineinteles,4x4!!

Si s-au gasit Iuliancris,gabi pas,Filip...si peste putin timp...cine altul decat GPScu??...ce conteza ca dimineata cand s-a urcat in Nissan motorul inca mai era cald de seara,de la Cheia??...

si bineinteles....ceva poze si filamari...

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie

am trecut prin padurea cu caprioare(filmari mai yarziu),apoi pe trepte,la canal,pomisorul lui Tractozaurul....apoi am iesit la sosea la km 30...unde sta mereu politia :p

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Ajuns acasa noaptea tarziu ora1 din off road ploiesti . M- am trezit pe la ora 9 cu gandul de o mica inviorare iar in off road . Am luat legatura cu iuliancris binenteles era la o mica recreere alaturi de gabi pas si filip care zacea de la bautura , relaxanduse pe unde apuca . Binenteles chiar eu sa nu fiu acolo , da vin in 10 - 15 minute . Am ajuns in teren unde erau , am preluet carma si am calcat acceleratia la maxim .. foafte relaxati ne-am jucat prin ravene , dealuri, santuri , noroaie , padure .........a fost o iesire ff ok de dumineca . :h5 :bravo

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

si cateva filmari...

[youtube:45b0gc4v]

[/youtube:45b0gc4v]

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare