gabi pas Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Toti am dorit sa mergem la Sibiu...sunt SIGUR!.Unii am reusit ,altii nu.Sunt sigur ca a fost super misto. Cei care au ramas acasa,si-au spus "Hai la Cheia!"...si multi chiar au reusit sa ajunga acolo!...si se pare ca a fost cu "de toate" :F :h5 :P slp :ypu :bannana ....... Dar cei care nu au ajuns(din diferite motive)niciunde in off-road si-au spus:chiar nu iesim ???....si unii au iesit...pe A2,o zona oricand gata sa fie calcata de caucicuri MT sau Simex,teren gata sa suporte 3 sau chiar 4 roti ce ruleaza in acelasi timp :bannana ...cred ca stiti despre ce e vorba... :ypu bineinteles,4x4!! Si s-au gasit Iuliancris,gabi pas,Filip...si peste putin timp...cine altul decat GPScu??...ce conteza ca dimineata cand s-a urcat in Nissan motorul inca mai era cald de seara,de la Cheia??... si bineinteles....ceva poze si filamari... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie si alte poze... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie si altele... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie pina unde ati ajuns? ati fost la palmieri? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie am trecut prin padurea cu caprioare(filmari mai yarziu),apoi pe trepte,la canal,pomisorul lui Tractozaurul....apoi am iesit la sosea la km 30...unde sta mereu politia :p gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie Ajuns acasa noaptea tarziu ora1 din off road ploiesti . M- am trezit pe la ora 9 cu gandul de o mica inviorare iar in off road . Am luat legatura cu iuliancris binenteles era la o mica recreere alaturi de gabi pas si filip care zacea de la bautura , relaxanduse pe unde apuca . Binenteles chiar eu sa nu fiu acolo , da vin in 10 - 15 minute . Am ajuns in teren unde erau , am preluet carma si am calcat acceleratia la maxim .. foafte relaxati ne-am jucat prin ravene , dealuri, santuri , noroaie , padure .........a fost o iesire ff ok de dumineca . :h5 :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie si cateva filmari... [youtube:45b0gc4v] [/youtube:45b0gc4v] [youtube:45b0gc4v] [/youtube:45b0gc4v] [youtube:45b0gc4v] [/youtube:45b0gc4v] [youtube:45b0gc4v] [/youtube:45b0gc4v] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie Da an avut o dimineata excelenta :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie Tank-u'l Y60 inainte de..."razboi"... :ypu gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Minitrupa de Bucuresti-zona Frumusani-29 martie @gabipas...........fratele meu la ce-l mai speli ca stii ce urmeaza........ :ha: :ha: :h5 :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate