Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire langa Paralela 45 in 4-5 apr sau 11-12 apr

chevy

Postări Recomandate

-Buna seara,ma numesc Tudor si sunt relativ nou pe acest site,ce ziceti daca iesim in week-endul viitor,avand deci ocazia sa ne si cunoastem,pe undeva pe aproape,un loc frumos si cu detoate,de la ultra soft la mediu si extrem,dealuri,mult noroi,un rau cu diferite vaduri si adancimi,padure,multe vai si locuri pentru gratar.

-Locul este in comuna Magureni,din DN1 faci stanga,imediat dupa ce ai trecut de popasul Paralela 45,de acolo mai sunt 5 km si dintr-o data un paradis pt offroaderi.

-Ce mai conteaza este faptul ca avem tot sprijinul primariei si in special al primarului,fost profesor de sport,care e mare fan,are si un traseu omologat de enduro amenajat de primarie,asadar bikerii sunt si mai bineveniti.

Acolo vreau sa organizez in viitor si niste concursuri de offroad,pentru toate categoriile,trasee omologate si alte alea,de ce nu,avand sprijinul primariei si consiliului local,poate ceva gen TAT,pana una alta va invit pe toti sa facem cateva iesiri soft spre mediu,sa ne acomodam cu terenul si sa identificam unele trasee noi,pe langa cele pe care le stiu deja,eu mergand singur in marea majoritate a timpului.

-Ce ziceti,iesim pe 4-5 aprile sau pe 11-12 ?

Apropos de bunavointa primarului, duminica seara am facut o iesire,o singura masina ca de obicei si doua cupluri si am ramas intr-un loc in care nu mai puteam da cu spatele si nici nu mai aveam unde sa intorc: dupa vreo 3 ore de incercari,am dat telefon primarului,care in 15 minute era acolo cu masina personala+ vice-primar+ inca 4 oameni cu drujba,scripeti,lanterne si troliu manual si m-au intors,ca sa pot iesi din padure :grin: si la sfarsit mi-a spus ca sa dau un telefon sa-i spun cand mai sunt prin zona sa fie mai pregatit :grin: :grin: mai ma intrebat cand vin cu mai multi colegi offroaderi. :grin: :grin: :grin:

astazi mi-a venit o idee sa-i propun sa faca o echipa de interventie in asemenea cazuri.

Asadar IESIM ???

Are you sure,you want me to lead !!!???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire langa Paralela 45,super-trasee! 4-5 apr sau 11-12 ???

nu ar fi o idee rea cu toate ca dupa iesirea de sambata ploiesti cheia am zgariat masina cam rau si azi abia am scos-o de la polisat!!! mai vedem cum stam cu timpul. :cl

• LJ 7O

Link spre comentariu

.....suna interesant traseul......poze ceva?

@toyo..........arunci banii aiurea pe polish oricum se face la loc .... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

este super super zona am fost pe 29 martie 2 veverite si am gasit o multime de trasee foarte misto . am plecat din magureni jud prahova si am ajuns in iedera jud dambovita . este foarte frumos traseul si destul de greu in unele zone , dar nu pentru samurai :ypu

Link spre comentariu

este super super zona am fost pe 29 martie 2 veverite si am gasit o multime de trasee foarte misto . am plecat din magureni jud prahova si am ajuns in iedera jud dambovita . este foarte frumos traseul si destul de greu in unele zone , dar nu pentru samurai :ypu

Poti sa detaliezi putin ? Sleauri mari , pietre ,o garda minima la sol, zone in care se merge in coloana fara posibilitatea de a depasii pe cel impotmolit??? Nu de alta dar e bine sa stie fiecare unde se baga !

Link spre comentariu

:grin: Va maninca..... :grin:

Microbul este luat......cu Yonutz,si Bullbar nu aveati ce sa bagat in cap decit prostii :ha: :ha:

Oricum va duceti......ce dreak mai intrebati cum este,cit de greu.....se poate depasi.....am polishat autobuzul........merget si vedeti voi acolo.... :twisted:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

pai e o vorba....in teren sa fi pregatit ptr orice....asa ca...va echipati masinile cu sufe...ocheti....minim....daca aveti si sosoni adecvati ptr ele e si mai bine....va intalniti si va alegeti traseul in functie de echiparea celei mai....neechipate masini ......dupa ce va intoarceti....impartasiti impresiile...nu inainte :ha:

Link spre comentariu

daca ai cauciucuri de noroi bune adica simexuri , si masina sa fie samurai nu ai cum sa ramai impotmolit . zona este plina de ravene noroaie si tot felul de surprize . sunt foarte multe trasee de crosisti noi pe ele ne-am dat

Link spre comentariu

Mda, ce viziune macabra ai moncher Ciuperca despre acest sport!...Ai Simexuri si Samurai nu ramai impotmolit, n-ai, esti mancator de seminte pe margine si iei blana de chibit in spate! No ashe, ni la el! :ha: ...Da', ce te faci cand ramane una daia mare incotopenita-n glie ...dai din vasle si fugi? Sau cu un veritabil talent cooperfieldian aplici una bucata tehnica levitationista? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Yonutz...omul cred ca s-a referit ca astea mici si usoare raman impotmlite un pic mai greu decat astea mai mari si grele....aici tind sa-i dau dreptate....unde am ramas inamolit cu Patrolul...cu Samuraiul am trecut...dar stai linistit....si Samuraiul are limitele lui :grin:

Link spre comentariu

Da bre, stai linisiti, stiu la ce s-a referit omul ... glumeam si eu! :ha: Si mie imi place zuk-urile cum se comporta in teren (in special cele zburatoare care ies la noroi si ajung tot curate acasa fara pic de noroi ...cum dracu o fi asta??? :ha: ) ...dar partea aia cu ficatii zdruncinati si cu rinichii dezlipiti nu o prea agreez! :ha: plus ca am 0,1to+ :ha:

Link spre comentariu

aha,deci voi a-ti fost inaintea noastra,ca am auzit ca au mai fost 2 masini,dar nu am crezut. :h5

intradevar,exista trasee pt toate masinile indiferent de echipare,deci ramane la alegerea majoritatii pe unde ne bagam,oricum distractia este garantata si zona este superfrumoasa.

Link spre comentariu

daca zona corespunde si se fac inscrieri cat mai multe igur are sa fie o iesire draguta. dar nu omiteti un lucru vine :x si foamea loc ceva de gratar?????

Link spre comentariu

daca zona corespunde si se fac inscrieri cat mai multe igur are sa fie o iesire draguta. dar nu omiteti un lucru vine :x si foamea loc ceva de gratar?????

sunt locuri de gratar,unul mai frumos decat altul.

propun sa votam mai intai in care weekend mergem 4 & 5 sau 11 & 12 si dupa aceea sa facem o lista cu cine vine:

1. cevy

2. Yonutz

3. Adionweb

4. CIUPERCA

5. cobrra

6. GOGANU

7. TOYO L e,ok

Link spre comentariu

salutari,ma bucur sa vad ploiesteni la noroi ,deci cit mai curint ma voi agata si eu ,dar fieru e mai tupeist si incapatinat decit mine asa ca daca vreti un copilot sau aveti loc de pasager sint prezent :x

Link spre comentariu

sunt locuri de gratar,unul mai frumos decat altul.

propun sa votam mai intai in care weekend mergem 4 & 5 sau 11 & 12 si dupa aceea sa facem o lista cu cine vine:

1. cevy

2. Yonutz

3. Adionweb

4. CIUPERCA

5. cobrra

6. GOGANU

7. TOYO L e,ok

Multumesc ca m-ai pus deja pe lista fara a ma intreba daca voi putea veni dar ...domnule ori nu esti atent ori ... Am spus asa: pe 10 e umanitara ...nu pot veni ...iar acum sambata 4 am ceva planuri de upgrade cu masina mea si masina cumnatului meu (o toyota KJ-90) Multumesc pentru gand ...dar din pacate nu pot onora pe aceste date invitatia voastra! Va doresc in schimb distractie placuta! :h5

Link spre comentariu

am avut marea placere sa merg in teren si cu patrol scurt 3.3 motorina cu blocant arb spate si cu g 300 benzina cu 3 blocante si multe altele . concluzia unde-i multa putere este si greutate mare care nu ajuta , sa nu ma intelegi gresit domnule YONUTZ ca am ceva cu alte masini dar samuraiul fiind foarte usor si ingust eu zic ca unde am fost eu si cu prietenul meu doar atv urile ne surclasau . nu tre sa ne suparam cand bagam o gramada de bani in diferite masini scumpe si mari si trece o veverita fluierand pe langa ele , asta-i viata fiecare cu ce are in dotare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare