Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

anvelope Nissan patrol Y61

Vizitator dan c

Postări Recomandate

Vizitator dan c

:hi :hi :hi

Salut,

Sunt un proaspat posesor de Patrol y61 3l tdi si as dori sa cumpar niste anvelope pt el. M-am gandit la 285/70/16, daca are cineva idee de unde le-as putea procura...mi-ar fi de mare folos. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: anvelope patrol

salut si bine ai venit

urmatorul post sa fie la sectiunea de prezentare a membrilor :rules :F :F

pana atunci, asteptam sa ne luminezi cu ce tip de cauciucuri vrei sa il incalti, de strada, AT,MT, de competitie...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Salut,

Sunt un proaspat posesor de Patrol y61 3l tdi si as dori sa cumpar niste anvelope pt el. M-am gandit la 285/70/16, daca are cineva idee de unde le-as putea procura...mi-ar fi de mare folos. Multumesc.

Nu cred ca iti intra, decat la mare limita, dimensiunea aia de gume pe care vrei sa le pui!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salut,

Salut ! :W :W :W

:rules

Nu uita sa-ti faci prezentarea si apoi vezi postul din link-ul de mai jos :

viewtopic.php?f=30&t=6596

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

275 - latime maxima

80 - inaltime maxima

Se mai pot face ceva lucrari de corectura prin lucratul la suruburile de reglaj din spatele disurilor dar atentie vei avea cursa de volan mai mica si implicit vei vira mai putin!

Teoretic iti intra pe unul stock la limita 235/85/16 sau 275/75/16...dar nu vei putea face mare lucru in teren ca vor atinge fie in aripi fie in praguri la flexarile de punti!

Ptr marirea garzii la sol incearca gume inalte dar pe jante de 15 sau 16 (inaltimea am evidentiat-o cu rosu: 235/85/16 )

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu am pe masina mea de strada, pe Neassan , care este un Y61 stock nemodificat sub nici o forma, cu amortizoarele si arcurile de la mama lui, 255/85/16 (adica echivalent 33/10,5/16) si am incercat-o ocazional :grin: si in off-road soft spre mediu, noroi, bolovani destul de marisori :grin: , etc si nu atinge deloc, nu a trebuit sa fac nici o modificare! :grin: . Precizez ca :wink: caucioacele sunt si MT-uri, adica un pic mai mari decat ceea ce e scris pe ele, crampoanele dandu-le o mica inaltime in plus...

Ia de vezi cum arata si cam pe unde poti intra cu ea asa stock, fara sa atinga garantat, cu dimensiunea pe care ti-am spus-o mai sus... :grin: :h5

PICT9009.JPG.c36ca1cb3335b1c0a2f2cfe45b1c80c8.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare