Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Socluri pt. becuri spate Patrol GR Y61

alibotean

Postări Recomandate

Buna,

Vreau sa imi montez lumini si in stopurile din spate (cele de pe caroserie); masina stock are doar in bara - si am avut probleme in trafic.

Am desfacut stopurile si vin fara socluri; am cautat pe net si am gasit la Narva (din pacate doar in Australia) socluri care ar potrivi - am atasat imagini cu ele.

Aveti idee unde as putea gasi la noi sau, in cel mai rau caz, undeva in Europa asa ceva. Am incercat in trecut la reprezenta Nissan si mi-au spus ca nu pot sa comande pentru ca nu exista cod pt soclu. Am incercat si la mai multe magazine auto din Baia Mare tot fara succes.

Multumesc anticipat.

Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin:

Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Socluri pt. becuri spate Patrol GR Y61

Eu am facut o carpeala: un mecanic priceput s-a dus in targ in ziua in care stia el si a cumparat niste socluri. (cu 2 pini in loc de 3 :-( )

Tine cont ca nu e important ce forma au, decat sa incapa in zona respectiva, ca se taie in orice mod....

Link spre comentariu

Re: Socluri pt. becuri spate Patrol GR Y61

Prin cluj cind ajungi? Ma apuc de desfacut un patrol si poate ai noroc (al meu e y60, dar s-ar putea sa potriveasca si la y61).

Muncesc/Locuiesc in Cluj asa ca pot ajunge oricand. Zi-mi cand sa te caut sau poti sa ma suni oricand si ma infiintez :)

Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin:

Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare