Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ITS sau prietenii stiu ce inseamna...

colonelu

Postări Recomandate

ITS este in termeni militari Intretinerea Tehnica Sezoniera si in toate parcurile auto din unitatile militare ale patriei, se executa de doua ori pe an respectiv primavara la iesirea din iarna si toamna pentru pregatirea autovehiculelor pentru sezonul rece.

Un astfel de "ITS" am executat in acest weekend impreuna cu fiul meu Mihaita la cele doua M-uri, patru biciclete si o motocicleta Suzuki DR 650.

Am inceput cu gresarea totala si am continuat cu verificarea sistemelor de directie, alimentare, ungere, aprindere, racire, instalatia electrica ,starea caroseriei si a prelatelor, interschimbare pneuri, etc.

Pentru a proba cu "fapte" cele afirmate, am atasat cateva poze..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ITS sau prietenii stiu ce inseamna...

felicitari.

dar sunt prea curate si impecabile.... ( nezgariate )

pe cand te vad cu ele in teren ?!

... versus ITS... trist.... eu il fac mai des, nu de alta, dar nu am masini de "tinut" in curte, chiar "ma dau" cu ele... :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

felicitari.

dar sunt prea curate si impecabile.... ( nezgariate )

pe cand te vad cu ele in teren ?!

... versus ITS... trist.... eu il fac mai des, nu de alta, dar nu am masini de "tinut" in curte, chiar "ma dau" cu ele... :grin:

Daca te opreai dupa primul cuvint ... filozof ramineai. Te-a cam luat valul. Omul asta a facut teren, mai mult decit ai avut tu vacanta. In ce priveste its-ul tau ... poate ca il faci, dar il faci degeaba. Vezi vestitul caz "gauges" ... Si la urma urmei, fiecare face cu masina(le) lui ce crede de cuviinta.

ps: colonelu-le faina treaba faci tu acolo :bravo As vrea sa pot face si eu asa ceva cind o sa cresc mare.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

O, Sancta Simplicitas ! Salutare "worldscape" !

Cred ca tu nu stii , sau nu faci diferenta intre masini istorice sau de epoca si masini de "rupt" in teren. Crede-ma ca am facut teren mai mult decat tine si am si cu ce, in mod adecvat si in compania unor "nume" cunoscute si recunoscute in offroad-ul national.Pasiunea pentru vehicule istorice este cu totul altceva....credeam ca intelegi. Oricum prezint scuze daca am gresit topicul, postand M-urile la » Masinile noastre sau ca si ale noastre » Aro si IMS . Credeam ca aici se posteaza si nu la "Offroad" sau la " Raly Raid ".

Link spre comentariu

Sunt cele mai faine M-uri pe care le-am vazut. Daca am vazut lucruri bune in armata, modul in care se intretineau utilajele era unul din ele. Utilaje noi sau vechi de 30 de ani aratau la fel de noi in permanenta, iar masinile astea au ramas la fel. Respecte, imi doresc sa pot fi si eu la fel de ingrijit. Cred insa ca am un defect genetic :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

O, Sancta Simplicitas ! Salutare "worldscape" !

Cred ca tu nu stii , sau nu faci diferenta intre masini istorice sau de epoca si masini de "rupt" in teren. Crede-ma ca am facut teren mai mult decat tine si am si cu ce, in mod adecvat si in compania unor "nume" cunoscute si recunoscute in offroad-ul national.Pasiunea pentru vehicule istorice este cu totul altceva....credeam ca intelegi. Oricum prezint scuze daca am gresit topicul, postand M-urile la » Masinile noastre sau ca si ale noastre » Aro si IMS . Credeam ca aici se posteaza si nu la "Offroad" sau la " Raly Raid ".

1. ma bucur nespus ca te-ai dat si esti un artist in OffRoad.... si ai si cu ce..., nu m-am laudat nici ca a-si fi, nici cu cine...

2. versus IMS-uri nu contest pasiunea pt ele, sau mai exact pt vehicule istorice, si nici cum le-ai conservat...

ci ti-am spus/sugerat sa le scoti ca sa le vedem si noi... ca nu ma incelzeste cu nimic sa mai vad alte 10 poze cu niste IMS-uri, daca nu am si ocazia sa le si vad ( in teren / sosea )

pt. @srevni ..... vestita poveste cu Check Gauges si ce s-a intamplat, nu are nici o legatura cu ITS-ul, si comparatia e anapoda, data viitoare gaseste alta care macar sa se potriveasca.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

pt. @srevni ..... vestita poveste cu Check Gauges si ce s-a intamplat, nu are nici o legatura cu ITS-ul, si comparatia e anapoda, data viitoare gaseste alta care macar sa se potriveasca.

Are si inca mare de tot, insa in aroganta ta, probabil ca nu vrei sa recunosti, sau si mai probabil chiar nu stii cum se face un ITS. Cu aceasta ocazie, poti afla ca si furtunele, mai ales cele de pe circuitul de racire (cele groase) se verifica, si ghici? Da, se inlocuiesc periodic. Alta solutie e sa stai cu ele pina iti pusca pe masina. Dar, ma rog, am trecut cu vederea ca tu faci parte din categoria celor care ies sa rupa masina in teren, asa ca imi cer scuze ca ti-am criticat placerea.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare