faitonu Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: ITS sau prietenii stiu ce inseamna... Dom' Colonel..daca nu deranjez...am si eu o rugaminte..daca se poate poze cit mai clare cu placutele de bord din interiorul masinilor..romanul neaos de la care am luat "faitonu",nu s-a mai ostenit sa le dea jos cind a vopsit masina,si a dat cu bidineaua peste tot!! :uameni as vrea sa le reconditionez si sa stiu cum arata..ma intreb daca "faitonu"va arata vreodata asa cum arata minunatiile astea...probabil niciodata saracu'... :sr ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: ITS sau prietenii stiu ce inseamna... felicitari pentru perseverenta :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: ITS sau prietenii stiu ce inseamna... worldscape: de exemplu aici: viewtopic.php?p=66180#p66180 sau viewtopic.php?p=5939#p5939 Si cred ca au mai fost postate poze cu ele in actiune... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate