Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inmatriculare pe primarie

stefanmatyce

Postări Recomandate

salutare la toata lumea !

deoarece nu am gasit o sectiune mai buna postez aici!

asa cum spune si titlul ma intereseaza dak stie cineva cum sta treaba cu inmatriculatul la primarie si in ce consta el.

*momenta nu am bani suficienti sa intretin o masina 4x4 cu acte de romania si ma gandeam ca poate este o solutie sa o inmatriculez pe primarie si sa mai reduc din taxe ,ma gandesc la un patroll 3,3 din 87 scurt sau un samurai (viewtopic.php?f=28&t=7637) dak stie cineva ceva sau cum se poate proceda i-as ramane recunoscator pentru ca as grabi achizitionarea unui acaret

*pot sa va zic ca stau in campulung moldovenesc si consider ca dealurile din juru acestui orasel imi ajung pana ce am sa am fodur pentru ceva inmatriculat.

*oare masinile aduse din afara se pot inmatricula direct pe primarie?

astept lamuriri de la cei in cunostinta de cauza :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inmatriculare pe primarie

Esti foarte aproape de DRAGOSLAVE.Acolo am vazut ca sunt masini transformate inmatriculate pe primarie.Poti da o fuga sa intrebi cum au facut oamenii acolo... :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Esti foarte aproape de DRAGOSLAVE.Acolo am vazut ca sunt masini transformate inmatriculate pe primarie.Poti da o fuga sa intrebi cum au facut oamenii acolo... :h5

A zis ca locuieste in Campulung MOLDOVENESC....Dragoslavele nu sunt in Arges?

Link spre comentariu

:hi Bolidu din dotare ( foto) l-am inregistrat la HUMOR . La primarie ai 3 variante sa- l inregistrezi:

MOPED- SCUTER ( aproape imposibil)

UTILAJ AGRICOL ( aproape posibil)

utilaj forestier ( aproape de adevar).

Vehicul trebuie sa aiba CEVA acte (brief, act vanzare - cumparare)

Daca vreun DESTEPT din primarie nu vrea sa-ti incadreze masina la una din categoriile de mai sus, te duci la RAR si ceri o adeverinta de VEHICUL DE AGREMENT( se da de obicei pt atv-urile neomologate in RO) cu care te prezinti ,din nou la primarie,platesti impozitul anual si- ti da nr galbene.

Grija mare ca se circula doar pe raza primariei pe DRUMURI LATERALE

si tre sa-ti faci RCA

Multa bafta!.....la primarie ca SIGUR DAI PESTE UN CRETIN(A)

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare