gabic Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 Daca aveti mai multe informatii , va rog sa postati. Eu stiu ca e pe 31 august 1 si 2 septembrie. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 daca e vorba de Odorhei este la sfarsitul lui sept si e etapa in campionatul national 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 Exact. S-a mutat, insa la nu stiu care data...sfarsitul septembriei.... :P http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 11, 2007 Autor Partajează Postat August 11, 2007 Baieti din harghita care au fost la cluj spuneau ca este ceva competitie la sfarsitul luni august . Ma interesez mai bine si va dau de stire. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 27-30sept etapa la odorheiu secuiesc 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Baieti din harghita care au fost la cluj spuneau ca este ceva competitie la sfarsitul luni august . Ma interesez mai bine si va dau de stire. Este Sebesul, dar nu puncteaza in campionat http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Buzaul, din cate stiu eu... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Buzaul e pe 6-7-8 septembrie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Buzaul e pe 6-7-8 septembrie. ...si fara Simexuri, Maestre! :D Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Buzaul e pe 6-7-8 septembrie. ...si fara Simexuri, Maestre! :D Nici tu n-ai voie :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 etape in campionat sant la BUZAU 6-9sept, ODORHEI 27-30sept,IASI 25-28OCT ,CAMPULUNG 2-5 DEC iar la Sebes prieteneasca16-19aug 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Buzaul e pe 6-7-8 septembrie. ...si fara Simexuri, Maestre! :D O sa fim aratati cu degetul :oops: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 . baieti sa stiti ca la ultima sedinta s a discutat ca la sectiunea open toti concurentii sa aiba mt pentru a putea face astfel si un campionat open;cei cu simex si alte alea sant bine veniti la extrem;nu stiu cum va rezolva Floyota problema dar sigur nu va incalca ce s a discutat,Iasul v a aplica acelasi lucru;daca aveti sugestii le puteti expune.... oricum nu va ganditi sa ratati cea mai frumoasa etapa din campionat 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Pai Robert Simexurile sunt cauciucuri MT,iar la etapele open de anul asata 75-80% din masini erau incaltate cu simexuri sau boogere.De ce sa-mi cumpar un cauciuc mai prost cand ar putea cei nemultumiti sa-si cumpere un cauciu mai bun :?: :roll: As veni la exterm sa ma dau dar nu am inca masina gata,iar fara rollcage nu o sa ma inscrie nimeni si nici eu nu m-as da ca doar e siguranta mea la mijloc. Acum Simexurile le am de o luna si am dat ceva bani pe ele,crezi ca-mi vine sa dau alti bani pe un alt rand de MT-uri pe care sa le folosesc la o etapa sau doua? Cam asa cred ca ati reactiona si voi daca la o etapa de extrem ar fi obligatorii Boogerele si interzise Simexurile :grin: Eu nu stiu ce ati discutat la sedinta de la inceputul anului da stiu cum a fost la cele 4 etape de pana acum,iar daca la a 5-a etapa se schimba regulile nu mi se pare cinstit,atunci ar trebui sa le anulati punctele celor care au castigat pana acum deoarece toti au avut simexuri pe masina!!! In cazul asta nu mai e campionat :!: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Parerea mea (bazat pe cele auzite de la fosti participanti) e ca Openul s-a dezvoltat mult in ultimii ani si nu ar trebui sa ne limitam la reguli si restrictii ci ar trebui sa lasam aceasta dezvoltare sa se manifeste in continuare. In Ungaria sunt 5 categorii (Original, Standard, Modified, Pro-Modified si Proto) deci macar 3 categorii la noi ar fi indicate si la noi. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 vezi asta e problema ca punctele la open nu se contabilizeaza la sfarsit de an,in acest moment nu avem campionat national offroad open si am dori ca la sfarsitul anului sa putem anunta invingatorul si la aceasta clasa ;cele 4 etape de pana acum nu au tinut cont de cele discutate in sedinta de inceput de an dar sant convins ca la Buzau,IASI,Campulung se va tine cont de aspectele legate de open ;cred ca si tu vrei dupa un an competitional sa fie nominalizat un castigator.acum cei de la open iau premii si cupe atat.Floyota a deschis discutia sa vedem cum o finalizeaza ;si eu sant curios.oricum nimeni nu va obliga sa treci de la simex la bfg ci iti va oferi alternative 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 am vazut; asta a fost compromisul anul acesta probabil ca noile reguli vor aparea din2008;dar nu s a rezolvat cu asta si problema campionatului la clasa open. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 La anul vreau sa ma dau la extrem da ar fi bine sa se clarifice si cu openul cum ramane. A scris floyota ca la Buzau se accepta simexurile si troliile deci probabil de la anul o sa se faca reguli stricte!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 cupa Harghita conform calendarului competitional care l-am primit la Mures Trophi 2007 Odorheiul este 30-31 august 1-2 septembrie si pare destul de oficial ca celelalte competitii pana acum s-au tinut dupa acest calendar. Nu as crede ca tocmai Odorheiul sa nu corespunda. 30-31 aug.1-2-sept. Odorhei 21-22-23 sept. Cugir 25-26-27-28 oct.Iasi 29-30 nov.1-2- dec.Bucuresti Astea sunt care conteza in C.N Off Road PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 la cugir va fi doar prieteneasca si nu se va puncta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Re: cupa Harghita conform calendarului competitional care l-am primit la Mures Trophi 2007 Odorheiul este 30-31 august 1-2 septembrie si pare destul de oficial ca celelalte competitii pana acum s-au tinut dupa acest calendar. Nu as crede ca tocmai Odorheiul sa nu corespunda. 30-31 aug.1-2-sept. Odorhei 21-22-23 sept. Cugir 25-26-27-28 oct.Iasi 29-30 nov.1-2- dec.Bucuresti Astea sunt care conteza in C.N Off Road oare daca Buzau este cu certitudine pe 6-7-8-9 cum Odorheiu poate fi pe 30-31-1-2 desi trebuie macar 3sapt intre ele? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 s-a lamurit problema Am sunat la baietii din Odorhei si: Buzaul este pe 6-8 sept. Iar Siculus Off-road Trophy 2007 este Concurs NaÅ£ional OFF-ROAD septembrie 27-30 asa scrie si pe http://www.offroadsiculus.ro/ Sa stabilit initial in martie ca va fi pe 30-31 1-2 sept. dar s-a eliminat Cugirul si Odorheiul va fi pe 27-30 sept. Siculus Offroad Trophy Concurs NaÅ£ional OFF-ROAD septembrie 27-30 Organizator Siculus Offroad – Odorheiu Secuiesc Siculus Off-road Trophy 2007 este o competitie automobilistica offroad de tip trophy / trial, destinata autoturismelor cu tractiune intergrala. Organizatorul competitiei este Siculus OFF-ROAD CLUB, club sportiv de drept privat cu sediul in Odorheiu-Secuiesc, str. Rakoczy F. nr. 90. <if>CompetiÅ£ia se va desfaÅŸura atăt pe drumuri publice căt ÅŸi pe drumuri închise circulaÅ£iei publice, împărÅ£it în trasee de orientare ÅŸi probe speciale, care au fost stabilite ÅŸi parcurse în totalitate de către organizatori. Contact E-mail: info@offroadsiculus.ro Tel.: +40 744 539 448 – Nagy Levente +40 744 593 044 – Boros Csaba +40 745 320 869 – Kovacs Denes Locul competiÅ£iei: comuna VărÅŸag (la distanÅ£a de 30 km de Odorheiu Secuiesc). Cazare: pensiunea Csorgoko, comuna VărÅŸag. Taxa de participare: 350 RON / pers (cu cazare ÅŸi masă inclusă) 200 RON / pers (fără cazare ÅŸi masă) Program competiÅ£ie • joi 27 septembrie o ÃŽnscriere: Parcul orasului Odorheiu Secuiesc, restaurant Parc o Start festiv: pta. Marton Aron (Odorheiu Secuiesc) la ora 17:30 o Deplasare organizata la comuna Varsag o Cina 19-22 • vineri 28 septembrie o Mic dejun, ÅŸedinţă 7-10 o Start concurs 10:30 o Cină b19-22 • sămbătă 29 septembrie o Mic dejun, ÅŸedinţă 7-10 o Start concurs 10:30 o Cină 19-22 • duminică 30 septembrie o Mic dejun, 7-10 o Deplasare organizată la Odorheiu Secuiesc o Superspecială start 11:00 (lângă pista de motocross Odorheiu Secuiesc) o Festivitate de premieră 15:00 Concursul se va desfăşura in 2 categorii: Open si Extrem Categoria Extrem - maÅŸini pregătite special pentru acest gen de competiÅ£ii. Echiparea, dotările si mijloacele de protecÅ£ie pentru această categorie sunt stabilite in Regulamentul cadru de competiÅ£ie, Anexa A. Categoria Open - se adresează tuturor maÅŸinilor de teren, se admit folosirea cauciucurilor MT. Sunt obligatorii: centuri de siguranţă din dotarea maÅŸinii, stingător, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roata de rezervă, trusă de scule, cric, cheie de roÅ£i, sufă tractare. Pentru proba de supersecială vor fi obligatorii căştile de protecÅ£ie PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Harghita Off-Road Trophy Concurs InternaÅ£ional/Campionatul NaÅ£ional Harghita Off-road Trophy Concurs NaÅ£ional OFF-ROAD septembrie 27-30. Organizator Siculus Off-road Club – Odorheiu Secuiesc Siculus Off-road Club vă cheamă la concurs trophy ÅŸi la o întrunire de trei zile. AÅŸteptăm pe fiecare off-roadist pe care le interesează un concurs greu de trei zile ÅŸi peisajul harghitene. Trophy de 98% pe teren! Harghita Off-road Trophy 2007, este o competiÅ£ie automobilistică off-road de tip trophy / trial, destinată autoturismelor cu tracÅ£iune intergrală. Organizatorul competiÅ£iei este Siculus OFF-ROAD CLUB, club sportiv de drept privat cu sediul in Odorheiu-Secuiesc, str. Rakoczy F., nr. 90, jud. Harghita. CompetiÅ£ia se va desfaÅŸura pe drumuri închise circulaÅ£iei publice, împărÅ£it în trasee de orientare ÅŸi probe speciale, care au fost stabilite ÅŸi parcurse în totalitate de către organizatori. Locul competiÅ£iei: • concursul se va desfăşura între comuna VărÅŸag (la distanÅ£a de 30 km de Odorheiu Secuiesc), comuna Dealu ÅŸi comuna Praid. •proba specială la terenul de off-road la Odorheiu- Secuiesc Cazare: pensiunea Csorgoko ÅŸi pensiunile invecinătate (comuna VărÅŸag). Taxa de participare: • 350 RON / pers (cu cazare ÅŸi masă inclusă) • 150 RON / pers (fără cazare ÅŸi masă) Programul competiÅ£iei • joi 27 septembrie o ÃŽnscriere: Centrul orasului Odorheiu Secuiesc, ÅŸi pe site. o Prolog, Centrul oraÅŸului, o Deplasarea festivă a concursului: Centrul oraÅŸului, P-Å£a. Marton Aron (Odorheiu Secuiesc) l o Deplasare organizata la comuna Varsaga ora 19. o Cina 20-22 • vineri 28 septembrie o Mic dejun, ÅŸedinţă 7-10 o Start concurs 10:30 o Cină 19-22 • sămbătă 29 septembrie o Mic dejun, ÅŸedinţă 7-9 o Start concurs 10 o Cină 19-22 o Program cultural artistic, (concert, bere) • duminică 30 septembrie o Mic dejun, 7-9 o Deplasare organizată la Odorheiu Secuiesc o Superspecială start 10:00 (lângă pista de motocross Odorheiu Secuiesc) o Festivitate de premieră 15:00 Concursul se va desfăşura în două categorii: Open si Extrem Categoria Extrem - maÅŸini pregătite special pentru acest gen de competiÅ£ii. Echiparea, dotările si mijloacele de protecÅ£ie pentru această categorie sunt stabilite in regulamentul cadru de competiÅ£ie, Anexa A. Categoria Open - se adresează tuturor maÅŸinilor de teren ÅŸi de serie, se admit folosirea cauciucurilor MT. Echiparea, dotările si mijloacele de protecÅ£ie pentru această categorie sunt stabilite in regulamentul cadru de competiÅ£ie, Anexa B. Pentru proba de superspecială vor fi obligatorii căştile de protecÅ£ie. Tipul competitiei: 1. Categoria OPEN: echipe 2. Categoria EXTREM: echipe Anexa A. CerinÅ£e împuse si recomandate pentru categoria EXTREM Dotări obligatorii: Anvelope MT, cu adăncime profil minim 5 mm, roata de rezerva, instrument pentru masurarea distantei, centuri de siguranta in 4 puncte, troliu, trusa de prim ajutor, triunghi reflectorizant, stingator, roll-cage pentru autoturismele cabrio, busola, topor, lopata, chinga de remorcare si chinga de protectie pentru copaci, manusi de protectie, cort, saci de dormit, apa si hrana pentru 24 de ore, lanterna, pungi pentru gunoi si resturi menajere, casti de protectie la proba trial pentru autoturismele cabrio. Dotari optionale: Anvelope minim clasa MT, drujba, troliu manual sau mecanic, sapa, scarite, recipienti pentru combustibil (numai exteriori) omologati, statie CB. Anexa B. CerinÅ£e împuse si recomandate pentru categoria OPEN Dotări obligatorii: Anvelope cu adăncime profil minim 5 mm, roata de rezervă, kilometraj functional, centuri de siguranţă, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta eflectorizantă, stingător, chingă de remorcare, cort, saci de dormit, apă ÅŸi hrană pentru 24 ore, lanternă, pungi pentru gunoi si resturi menajere. Dotari opÅ£ionale: Topor, lopată, manuÅŸi de protecÅ£ie, troliu manual. Contact E-mail: • felszegil@yahoo.com Tel.: • +40 744 539 448 – Nagy Levente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 CALENDAR pt RUDI:frate esti in urma cu stirile,dar nu e problema daca vrei sa fii tinut la curent cu calendarul competitional striga AICI! :t 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 tocmai am ajuns acasa ... am trecut pe la concurs pt vreo 2 ore ... nam mai putut ramane din cauza celorlalti pasageri din masina, dar am reusit sa fac ceva poze pe acolo si sa cunosc si unii din membrii acestui forum poze urmeaza azi sau cel tarziu maine Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate