Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa offroad Harghita

Postări Recomandate

.

baieti sa stiti ca la ultima sedinta s a discutat ca la sectiunea open toti concurentii sa aiba mt pentru a putea face astfel si un campionat open;cei cu simex si alte alea sant bine veniti la extrem;nu stiu cum va rezolva Floyota problema dar sigur nu va incalca ce s a discutat,Iasul v a aplica acelasi lucru;daca aveti sugestii le puteti expune.... oricum nu va ganditi sa ratati cea mai frumoasa etapa din campionat

0741140440-Robert
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai Robert Simexurile sunt cauciucuri MT,iar la etapele open de anul asata 75-80% din masini erau incaltate cu simexuri sau boogere.De ce sa-mi cumpar un cauciuc mai prost cand ar putea cei nemultumiti sa-si cumpere un cauciu mai bun :?: :roll:

As veni la exterm sa ma dau dar nu am inca masina gata,iar fara rollcage nu o sa ma inscrie nimeni si nici eu nu m-as da ca doar e siguranta mea la mijloc.

Acum Simexurile le am de o luna si am dat ceva bani pe ele,crezi ca-mi vine sa dau alti bani pe un alt rand de MT-uri pe care sa le folosesc la o etapa sau doua?

Cam asa cred ca ati reactiona si voi daca la o etapa de extrem ar fi obligatorii Boogerele si interzise Simexurile :grin:

Eu nu stiu ce ati discutat la sedinta de la inceputul anului da stiu cum a fost la cele 4 etape de pana acum,iar daca la a 5-a etapa se schimba regulile nu mi se pare cinstit,atunci ar trebui sa le anulati punctele celor care au castigat pana acum deoarece toti au avut simexuri pe masina!!!

In cazul asta nu mai e campionat :!:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Parerea mea (bazat pe cele auzite de la fosti participanti) e ca Openul s-a dezvoltat mult in ultimii ani si nu ar trebui sa ne limitam la reguli si restrictii ci ar trebui sa lasam aceasta dezvoltare sa se manifeste in continuare. In Ungaria sunt 5 categorii (Original, Standard, Modified, Pro-Modified si Proto) deci macar 3 categorii la noi ar fi indicate si la noi.
Link spre comentariu

vezi asta e problema ca punctele la open nu se contabilizeaza la sfarsit de an,in acest moment nu avem campionat national offroad open si am dori ca la sfarsitul anului sa putem anunta invingatorul si la aceasta clasa ;cele 4 etape de pana acum nu au tinut cont de cele discutate in sedinta de inceput de an dar sant convins ca la Buzau,IASI,Campulung se va tine cont de aspectele legate de open ;cred ca si tu vrei dupa un an competitional sa fie nominalizat un castigator.acum cei de la open iau premii si cupe atat.Floyota a deschis discutia sa vedem cum o finalizeaza ;si eu sant curios.oricum nimeni nu va obliga sa treci de la simex la bfg ci iti va oferi alternative
0741140440-Robert
Link spre comentariu

La anul vreau sa ma dau la extrem da ar fi bine sa se clarifice si cu openul cum ramane.

A scris floyota ca la Buzau se accepta simexurile si troliile deci probabil de la anul o sa se faca reguli stricte!!

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

cupa Harghita

conform calendarului competitional care l-am primit la Mures Trophi 2007 Odorheiul este 30-31 august 1-2 septembrie si pare destul de oficial ca celelalte competitii pana acum s-au tinut dupa acest calendar. Nu as crede ca tocmai Odorheiul sa nu corespunda.

30-31 aug.1-2-sept. Odorhei

21-22-23 sept. Cugir

25-26-27-28 oct.Iasi

29-30 nov.1-2- dec.Bucuresti

Astea sunt care conteza in C.N Off Road

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Re: cupa Harghita

conform calendarului competitional care l-am primit la Mures Trophi 2007 Odorheiul este 30-31 august 1-2 septembrie si pare destul de oficial ca celelalte competitii pana acum s-au tinut dupa acest calendar. Nu as crede ca tocmai Odorheiul sa nu corespunda.

30-31 aug.1-2-sept. Odorhei

21-22-23 sept. Cugir

25-26-27-28 oct.Iasi

29-30 nov.1-2- dec.Bucuresti

Astea sunt care conteza in C.N Off Road

oare daca Buzau este cu certitudine pe 6-7-8-9 cum Odorheiu poate fi pe 30-31-1-2 desi trebuie macar 3sapt intre ele?
0741140440-Robert
Link spre comentariu

s-a lamurit problema

Am sunat la baietii din Odorhei si:

Buzaul este pe 6-8 sept.

Iar Siculus Off-road Trophy 2007 este Concurs Naţional OFF-ROAD septembrie 27-30

asa scrie si pe http://www.offroadsiculus.ro/

Sa stabilit initial in martie ca va fi pe 30-31 1-2 sept. dar s-a eliminat Cugirul si Odorheiul va fi pe 27-30 sept.

Siculus Offroad Trophy

Concurs Naţional OFF-ROAD septembrie 27-30

Organizator Siculus Offroad – Odorheiu Secuiesc

Siculus Off-road Trophy 2007 este o competitie automobilistica offroad de tip trophy / trial, destinata autoturismelor cu tractiune intergrala. Organizatorul competitiei este Siculus OFF-ROAD CLUB, club sportiv de drept privat cu sediul in Odorheiu-Secuiesc, str. Rakoczy F. nr. 90.

<if>Competiţia se va desfaşura atăt pe drumuri publice căt şi pe drumuri închise circulaţiei publice, împărţit în trasee de orientare şi probe speciale, care au fost stabilite şi parcurse în totalitate de către organizatori.

Contact

E-mail: info@offroadsiculus.ro

Tel.:

+40 744 539 448 – Nagy Levente

+40 744 593 044 – Boros Csaba

+40 745 320 869 – Kovacs Denes

Locul competiţiei: comuna Vărşag (la distanţa de 30 km de Odorheiu Secuiesc).

Cazare: pensiunea Csorgoko, comuna Vărşag.

Taxa de participare:

350 RON / pers (cu cazare şi masă inclusă)

200 RON / pers (fără cazare şi masă)

Program competiţie

• joi 27 septembrie

o ÃŽnscriere: Parcul orasului Odorheiu Secuiesc, restaurant Parc

o Start festiv: pta. Marton Aron (Odorheiu Secuiesc) la ora 17:30

o Deplasare organizata la comuna Varsag

o Cina 19-22

• vineri 28 septembrie

o Mic dejun, şedinţă 7-10

o Start concurs 10:30

o Cină b19-22

• sămbătă 29 septembrie

o Cină 19-22

• duminică 30 septembrie

o Mic dejun, 7-10

o Deplasare organizată la Odorheiu Secuiesc

o Superspecială start 11:00 (lângă pista de motocross Odorheiu Secuiesc)

o Festivitate de premieră 15:00

Concursul se va desfăşura in 2 categorii: Open si Extrem

Categoria Extrem - maşini pregătite special pentru acest gen de competiţii. Echiparea, dotările si mijloacele de protecţie pentru această categorie sunt stabilite in Regulamentul cadru de competiţie, Anexa A.

Categoria Open - se adresează tuturor maşinilor de teren, se admit folosirea cauciucurilor MT. Sunt obligatorii: centuri de siguranţă din dotarea maşinii, stingător, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roata de rezervă, trusă de scule, cric, cheie de roţi, sufă tractare.

Pentru proba de supersecială vor fi obligatorii căştile de protecţie

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Harghita Off-Road Trophy

Concurs Internaţional/Campionatul Naţional

Harghita Off-road Trophy

Concurs Naţional OFF-ROAD septembrie 27-30.

Organizator Siculus Off-road Club – Odorheiu Secuiesc

Siculus Off-road Club vă cheamă la concurs trophy şi la o întrunire de trei zile.

Aşteptăm pe fiecare off-roadist pe care le interesează un concurs greu de trei zile şi peisajul harghitene.

Trophy de 98% pe teren!

Harghita Off-road Trophy 2007, este o competiţie automobilistică off-road de tip trophy / trial, destinată autoturismelor cu tracţiune intergrală. Organizatorul competiţiei este Siculus OFF-ROAD CLUB, club sportiv de drept privat cu sediul in Odorheiu-Secuiesc, str. Rakoczy F., nr. 90, jud. Harghita.

Competiţia se va desfaşura pe drumuri închise circulaţiei publice, împărţit în trasee de orientare şi probe speciale, care au fost stabilite şi parcurse în totalitate de către organizatori.

Locul competiÅ£iei: • concursul se va desfăşura între comuna VărÅŸag (la distanÅ£a de 30 km de Odorheiu Secuiesc), comuna Dealu ÅŸi comuna Praid.

•proba specială la terenul de off-road la Odorheiu- Secuiesc

Cazare: pensiunea Csorgoko şi pensiunile invecinătate (comuna Vărşag).

Taxa de participare: • 350 RON / pers (cu cazare ÅŸi masă inclusă)

• 150 RON / pers (fără cazare ÅŸi masă)

Programul competiţiei

• joi 27 septembrie

o ÃŽnscriere: Centrul orasului Odorheiu Secuiesc, ÅŸi pe site.

o Prolog, Centrul oraÅŸului,

o Deplasarea festivă a concursului: Centrul oraşului, P-ţa. Marton Aron (Odorheiu Secuiesc) l

o Deplasare organizata la comuna Varsaga ora 19.

o Cina 20-22

• vineri 28 septembrie

o Cină 19-22

• sămbătă 29 septembrie

o Mic dejun, şedinţă 7-9

o Start concurs 10

o Cină 19-22

o Program cultural artistic, (concert, bere)

• duminică 30 septembrie

o Mic dejun, 7-9

o Deplasare organizată la Odorheiu Secuiesc

o Superspecială start 10:00 (lângă pista de motocross Odorheiu Secuiesc)

o Festivitate de premieră 15:00

Concursul se va desfăşura în două categorii: Open si Extrem

Categoria Extrem - maşini pregătite special pentru acest gen de competiţii. Echiparea, dotările si mijloacele de protecţie pentru această categorie sunt stabilite in regulamentul cadru de competiţie, Anexa A.

Categoria Open - se adresează tuturor maşinilor de teren şi de serie, se admit folosirea cauciucurilor MT. Echiparea, dotările si mijloacele de protecţie pentru această categorie sunt stabilite in regulamentul cadru de competiţie, Anexa B.

Pentru proba de superspecială vor fi obligatorii căştile de protecţie.

Tipul competitiei:

1. Categoria OPEN: echipe

2. Categoria EXTREM: echipe

Anexa A.

Cerinţe împuse si recomandate pentru categoria EXTREM

Dotări obligatorii: Anvelope MT, cu adăncime profil minim 5 mm, roata de rezerva, instrument pentru masurarea distantei, centuri de siguranta in 4 puncte, troliu, trusa de prim ajutor, triunghi reflectorizant, stingator, roll-cage pentru autoturismele cabrio, busola, topor, lopata, chinga de remorcare si chinga de protectie pentru copaci, manusi de protectie, cort, saci de dormit, apa si hrana pentru 24 de ore, lanterna, pungi pentru gunoi si resturi menajere, casti de protectie la proba trial pentru autoturismele cabrio.

Dotari optionale: Anvelope minim clasa MT, drujba, troliu manual sau mecanic, sapa, scarite, recipienti pentru combustibil (numai exteriori) omologati, statie CB.

Anexa B.

Cerinţe împuse si recomandate pentru categoria OPEN

Dotări obligatorii: Anvelope cu adăncime profil minim 5 mm, roata de rezervă, kilometraj functional, centuri de siguranţă, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta eflectorizantă, stingător, chingă de remorcare, cort, saci de dormit, apă şi hrană pentru 24 ore, lanternă, pungi pentru gunoi si resturi menajere.

Dotari opţionale: Topor, lopată, manuşi de protecţie, troliu manual.

Contact

E-mail: • felszegil@yahoo.com

Tel.: • +40 744 539 448 – Nagy Levente

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

tocmai am ajuns acasa ... am trecut pe la concurs pt vreo 2 ore ... nam mai putut ramane din cauza celorlalti pasageri din masina, dar am reusit sa fac ceva poze pe acolo si sa cunosc si unii din membrii acestui forum

poze urmeaza azi sau cel tarziu maine

Stai ! Ca iti fac o poza ;))
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare