RZV Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: furia albastra... metalizat Pai si cand am dreptul? Cred ca in momentul asta ! Am intrebat aici fiindca am citit ca "lipoveanul" isi cumparase cozoroc de prin Olanda si il si recomanda ca fiind un accesoriu fain nu numai estetic ci si tehnic Vezi ca are Lucian unul de rezerva cred...ti-l da eventual sa faci o copie din fibra..este singura modalitate sa gasesti unul.... Lucratori in fibra stiu eu citiva....nu stiu citi bani ti-ar lua pt asa o lurare.... Vb de luni, Lucian este la peste pina atunci! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: furia albastra... metalizat Multumesc Razvan pt . sfat. am gasit ceva pe la 4 mil facut din fibra ..nde va pe la deva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat Multumesc Razvan pt . sfat. am gasit ceva pe la 4 mil facut din fibra ..nde va pe la deva 2 am avut ... unul e la mine pe masina celalalt e la Didone ... am inteles ca scoate matrita cu el .... daca face mai multe posibil sa iasa si un pret bun .... se potrivesc la y60 / 160/260 patrol cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat Multumesc I-au legatura cu Didone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: furia albastra... metalizat am dotat statia CB ...mai exact microfonul acesteia cu un GEAR KEPPER : http://www.google.ro/images?hl=ro&rlz=1T4GGLL_roRO342RO342&q=gear%20kepper&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1764&bih=825 o scula foarte utila !!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: furia albastra... metalizat ai aparat foto de 20 milioane .... unde numai geanta e 50 euro .... si faci poze arse' .....hmmmmm cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: furia albastra... metalizat @ astral ??!! mai .... ai sters pozele ...????? o sa creada lumea ca vb singur .... :uameni cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: furia albastra... metalizat Poze arse.....nu facea sa stricam topicul si le-am sters, da....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: furia albastra... metalizat o iesi soarele si pe strada noastra .... sa-i tragem atunci niste poze profi ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: furia albastra... metalizat Masina s-a vandut lui Anjin-san, noul posesor isi continua prezentarea masinii pe topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60399-Nou-posesor-Nissan-K260&p=667166#post667166 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate