Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

furia albastra... metalizat

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: furia albastra... metalizat

Felicitari pt reusita si pasiune !

Daca sotia mea ar fi un cumparator veritabil de 4x4, apoi ai fi gasit client pt ea, o vazut-o si-o zis ca-i faina (era intamplator pe langa ecran...) :h5

Fa-i-o cadou !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Culoarea si forma i-au atras atentia...cadoul vine mai tarziu, cand Lipoveanu ii va pune si cutie automata cum isi doreste ea... :ypu

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

nu prea tin gumele la sosea :grin:

N-o sa-ti vina sa crezi ce aderenta au pe asfalt......cred ca nu se compara cu nici un alt MT etc...

Pune-te pe lista cand vei veni in Buc sa te dea o tura .....:h5

Link spre comentariu

Lipovene.......dar esti superstitios rau nenea.....musai ceva rosu la masina (oglinda) ....te temi de spiritele rele ?:))

Never stop exploring
Link spre comentariu

Lipovene.......dar esti superstitios rau nenea.....musai ceva rosu la masina (oglinda) ....te temi de spiritele rele ?:))

Nu mai trebuie caci m-a plimbat pe mine o tura cu masina! ..........:2dr

PS. De mare exceptie masinutza!

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

nu prea tin gumele la sosea :grin:

teoretic : am amortizoare noi noute originale de Y61 ( adica aceleasi amortizoare cum ai tu pe masina teoretic...practic ale tale au ~100.000km ..iar amortizoarele rezista cu succes la y61 lung care are aproape 1 tona in plus fata de masina mea ...) acum eu am arcurile intarite teoretic ar treb suspensia sa fie cam de 2 x mai eficienta decat la masina ta ...

...practic .... am roti excentrice ceea ce mareste mult stabilitatea masinii .... practic sa mai pus inca un amortizor de directie ...

deci teoretic masina mea ar treb sa mearga de cel putin 3 x mai bine decat a ta .... practic... parca merge mai bine de 3x...

....in loc sa intrebi si tu cu ce scot urmele de tocuri din hard-top , ... urmele de talpi masura 35-36 ...de pe plafon ... te-ai facut asa serios dintr-o data ...

..... ptr botul masinii mai treb un troliu .... strans bani sau poate mai vand ceva de prin troacele de pe acasa... poate chiar ceva din pod ....

pe bara se vor monta s2 suporti de oket , mai mari decat cei originale , suporti care vor forma un pantograf cu cei de pe scut pentru 'lama de zapada ' care pana vine iarna o sa fie gata ...

...tubulara de pe bara va fi ranforsata prin 2 piese de acei suporti , astfel va fi foarte intarita ptr ca pe dupa ea va trece cablul de la troliu ca sa fidice 'lama de zapada ' de pe asfalt , va avea minim 2 proiectoare de lunga sau dispersoare , si musai 2 proiectoare de ceatza galbene

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

oglinda rosie sau pozitiile aprinse... sa fie ceva rosu ....:y

Link spre comentariu

N-o sa-ti vina sa crezi ce aderenta au pe asfalt......cred ca nu se compara cu nici un alt MT etc...

Pune-te pe lista cand vei veni in Buc sa te dea o tura .....:h5

nu e nevoie .... cred ca mai repede ajung eu la Sebes ... :wink:

Link spre comentariu

Hai sa-ti vand un pont .

Daca tot ai atatia clienti la taxi furia albastra.....taxeaza-i si asa iti aduni banuti de troliu :y

Never stop exploring
Link spre comentariu

ahhh am citit anuntul tarziu ... buna idee .... sa vina cu 2 l de motorina ...

hmmmm azi l-am plimbat pe RZV de vreo 3 l ..... dar nu stiu ce avea cu manerele de le-a strans asa de tare ... :dr1

Link spre comentariu

:ha::ha: m-a plimbat ceva....cam 3-4 l....

am fost la terenul de test,in Politehnica,am urcat dealul,am coborit..cu asta sunt obisnuit,masina trage,se simt rapoartele eu vroiam sa vad diferenta....

asta nu-i nimik.....

a urmat traseul dus si inapoi..ala a fost umezitor:2dr...jaloane si liniute,frina de motor cu scirtz.....depasiri de mercedes 2008.....intersectii de Bucuresti de 120 grade la 80k/h,in derapaj controlat.....asta a fost umezitor.....offroad cunoastem,am mai vazut:ha::ha: nissan decapotat depasind tot ce misca si facind scirtz cu 4 gume o data....mai rar:top

P.S. :urmele de pe plafon nu sunt de la prostii cu fete:ha: sunt de la stilul de condus.....gen super pana smuls,si asa le pune cu tocurile in plafon!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

man...poze fac aia care vor sa-si amineasca sau care vor sa se laude.....

noi facem treaba....plus ca ce-ti treb poze.....cind i-ti vine rindul,sa nu uiti sa-ti iei pampersi sau tramvaiul pina la poligon:ha::ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Pana ajung eu in bucureshit....curge multa apa pe dambovita....pana apuc sa ma dau cu masinutza lipoveanului cu ochi albastri....curge multa apa pe somes...:app

deh...acri-s strugurii

Never stop exploring
Link spre comentariu

:ha::ha: m-a plimbat ceva....cam 3-4 l....

am fost la terenul de test,in Politehnica,am urcat dealul,am coborit..cu asta sunt obisnuit,masina trage,se simt rapoartele eu vroiam sa vad diferenta....

asta nu-i nimik.....

a urmat traseul dus si inapoi..ala a fost umezitor:2dr...jaloane si liniute,frina de motor cu scirtz.....depasiri de mercedes 2008.....intersectii de Bucuresti de 120 grade la 80k/h,in derapaj controlat.....asta a fost umezitor.....offroad cunoastem,am mai vazut:ha::ha: nissan decapotat depasind tot ce misca si facind scirtz cu 4 gume o data....mai rar:top

Asta chiar ar trebui sa o verific personal...Asadar, ma pot inscrie pt o plimbare ? :banana

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

dap, frumoasa masina, cred ca te am vazut urcind spre munte in Pucioasa zilele trecute, pacat ca erai in mers poate schimbam o vorba,

omu merge mai mult la vale adica la DUNARE:ha:dar acu e prohibititie si daia era la Pucioasa:ha: /////asa e DIRECTORE:ha:

:cl
Link spre comentariu

omu merge mai mult la vale adica la DUNARE:ha:dar acu e prohibititie si daia era la Pucioasa:ha: /////asa e DIRECTORE:ha:

ce similitudine .... doar tu si prietena mea stiti cand merg la Dunare ... :ha:

Link spre comentariu

au sosit su MRL-urile manuale POWER TRAIN produse de firma SELECTRO

am optat pentru aceasta alegere din 3 motive

1. pret scazut de achizitie

2. produse de celebra firma SELECRO ( produc de peste 50 ani)

3. ca sa montezi Hub-ul pe fuzeta nu trebuie demontat capacul ( cum e la AVM ) vezi foto

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare