andy Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Iesire de pasti cine vrea si nu are ce face ! Tinta este o manastire care se ajunge deosebit de greu (de ex. Patrunsa, Pahonie) ,adica sa muncim ceva ca sa ajungem!!! :wink: Daca aveti vro ideie spuneti-o!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Te referi la Pahonie din judetul Valcea, de la Olanesti un pic mai sus catre cantonul Cheia? :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Te referi la Pahonie din judetul Valcea, de la Olanesti un pic mai sus catre cantonul Cheia? :grin: Da dar acolo nu au voie femeile am dat ca exemplu, la Pahonie se ajunge usor dar la Patrunsa nu.Ne trebuie ceva de genul Patrunsa! Ceva izolat bine de tot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 la Pahomie nu au voie amantele :grin: :grin: :ypu "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 http://www.episcopia-ramnicului.ro/manastiri/iezer.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 ar fio idee, dar sa vad programul, ca tare a-si mai sta cu ai mei... vedem... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 ..........@andi eu ma bag deci trece-ma pe lista......dar sa vad daca reusesc sa mi scot masina din servis pana plecam............dl mecanic mi a garantat 100% ca va fi gata....... mai ales ca va merge si el cu noi..... :ha: :ha: :ha: @ OFF ROAD RUNNERS TEAM..........sa va vad spiritul aventurier, sunteti invitatii mei de onoare...........nu-l lasati pr fratele vostru GOGANU la greu daca ramane in namoale, ravene si alte cele....... :h5 ..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Gogane...cand inviti ORT, mai intai propui chestia asta in PM colegilor tai! Altfel suna a un fel de provocare si nu e tocmai cazul! Pe de alta parte spui ca suntem invitatii tai? Adica platesti tu tot? Ce inseamna ca suntem invitatii tai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 @bullbar......fratele meu io s cam sarac (material) dar te invit special sa imparti DRUMUL cu mine..... Cat despre provocari............nu cred ca este cazul........ Nu trebuie sa ne pierdem in atatea formalitati cand de fapt este o simpla invitatie prieteneasca....... P.S.......o sa ma uit pe regulile O.R.T. referitor la proceduri de invitatie...... :rules Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 frate GOGANE ce as veni si eu sa mai impartasim putin din necazurile vietii impreuna ,dar de pasti sunt prins in ritualurile casei dar data viitoare promit apertenenta mea.Un paste fericit i ti doresc tie si intregii echipe . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Nu suna rau deloc , daca e o locatie accesibila ca si distanta s ar putea sa vin si eu Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 DA linck-ul cu minastirile e super, in zona Vilcea (Buila) este super ! Drumul de exemplu pina la patrunsa este belea si ajungem repede din Bucuresti si cred ca este bine si pentru alti care sunt prin apropiere de Vilcea! Putem incerca sa ajungem la minastire din partea sudica ,cindva a existat drum (este trecut pe citeva harti foarte vechi). De precizat ca la aceasta minastire nu exista nici un drum (cel putin ultimi 3km)!Deci in zona avem cum sa ne dam si gasim si cazare.De paste la o minastire izolata este ceva deosebit!!!Daca aveti propuneri postatile!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 @Goganu & Bullbar - maestrilor va rog frumos sa nu intrati in polemici aiurea ... Multumesc ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 .........Chiar nici o idee?..............stam acasa? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 @Goganu & Bullbar - maestrilor va rog frumos sa nu intrati in polemici aiurea ... Multumesc ... wow...usurel ca nu ne luasem cu nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 P.S.......o sa ma uit pe regulile O.R.T. referitor la proceduri de invitatie...... :rules Fratioru` GOGANU :grin: pe 1, 2, 3 mai se vor stabili aceste reguli si multe altele..., pacience my dear, pacience! :P :ha: Ah..., si de Pasti, eu personal am de gand sa-l petrec cu familia..., multumesc oricum de invitatie! :grin: Pt. Yonutz Yonutze, tu sti ca astia nu au cum sa se certe, ca doar d`aia i-am acceptat in Off-Road Runners Team ca stiu ce-i ala spirit de echipa si de caterinca! :grin: :h5 Pt. bullbar Mah Animalule :grin: , tu daca vrei sa inteleaga lumea ca ai facut o gluma :grin: , foloseste naiba maimutoii astia, exemplu :grin: :ha: :) :ypu ca absolut :wink: toata lumea sa-si dea seama (ai vazut ce zicea Vali in Dreamers, ca atunci cand se uita la post-urile mele nu stie unde sa se uite :ha: , la maimutoi sau la ce am scris) :ha: :ha: :ha: Pt. andy Chiar ma miram, ca la Pahomie eu am ajuns cu o RAV4 :grin: la Patrunsa..., intradevar e alta discutie! :h5 Daca te duci, pot vorbi cu cabanieru` de la Cantonu` Cheia si sa stai acolo (e superba zona acolo si ca sa ajungi acolo treci printr-un tunel sapat in munte, dupa care prin doua vaduri de apa..., o nebunie ce mai..., revin cu niste poze! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Drumul catre Schitul Iezer, Pahomie si Cantonul (cabana) Cheia, l-am facut in luna octombrie cu o Toyota RAV4 echipata doar cu niste BF Goodrich All Terain..., catre Patrunsa din spusele localnicilor, sigur as fi avut nevoie de Tractozaur :grin: Precizez ca in nici una din zile nu a plouat... :wink: , daca ar fi plouat pe acest drum forestier pe care o sa-l vedeti in urmatoarele poze, cred ca altele ar fi fost datele problemei :grin: Indiferent daca va duceti sau nu in acest week-end, am sa va pun cateva poze cu aceasta zona pur si simplu minunata, pe care am s-o vizitez din nou, cu mare placere, prin luna mai :h5 Drumul catre Schitul Iezer... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 De aici am urcat (pe jos :grin: ) pana la Pestera Sfantului Antonie de la Iezerul... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Am trecut si cu masinutza un pic prin rau (aveam sa mai trec de cateva ori pentru ca drumul la un moment dat spre Cantonul Cheia trece pur si simplu prin rau, nu exista (din cate am vazut eu) alta alternativa :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 La un moment dat ajungeti la o rascruce, in stanga aveti Pahomie si Patrunsa, in dreapta-fata aveti drumul catre Cantonul Cheia..., in continuare va prezint drumul catre Cabana Cheia, de aici o sa incepeti sa tot urcati..., pana ajungeti la tunel! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Dupa ce iesiti din tunel, veti vedea o panorama extraordinara!!! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Si apropo de panorama... :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Dupa care coborati putin, la un moment dat o sa fiti atat de aproape de cabana, dar o sa aveti senzatia ca nu mai ajungeti :grin: si dupa ce o sa treceti odata prin rau, intrati prin padure, aveti o mica portiune de noroaie, treceti din nou prin rau si mergeti pe un drum "pietruit" si deodata va apare cabana in fata si in spate aveti un "zid" enorm de piatra!!! :banana Aici, daca aveti norocul (ca sa aveti norocul sigur :grin: trebuie sa-i dati un telefon inainte :ha: ) veti intalni un super cabanier :hi :h5 care va va invita "neconditionat " :grin: la o palinca :ha: :h5 Va urez sa aveti timp frumos, sanatate maxima si sarbatori fericite! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 o iesire in perioada pastelui ar putea fi si luni, nu neaparat duminica. din cate stiu eu, luni e liber peste tot... :banana deci... nu trebuie sa fie neaparat o manastire, poate fi o nana, o jilava samd... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 @drm...........poate mai schimbam si noi un pic peisaju.....stii k e fun mai mare sa ramai departe de casa intzepenit :ha: :ha: @tractozaure...........superbe peisajele.........poate dam o fuga pe akolo......multumim pt indicatiile mai mult decat suficiente :h5 :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate