Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire de pasti 17-18-19

andy

Postări Recomandate

Re: Iesire de pasti 17-18-19

Tractozaure ...vad ca le dai la baieti motiv de "mancarime", da ...ar fi misto o iesire luni sau marti ... de spalare a matzului puternic afectat de "calamitatile de Pasti"! :ha: Dar pe langa casa (eu nu am cum mai departe)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt. bullbar

Mah Animalule :grin: , tu daca vrei sa inteleaga lumea ca ai facut o gluma :grin: , foloseste naiba maimutoii astia, exemplu :grin: :ha: :) :ypu ca absolut :wink: toata lumea sa-si dea seama (ai vazut ce zicea Vali in Dreamers, ca atunci cand se uita la post-urile mele nu stie unde sa se uite :ha: , la maimutoi sau la ce am scris) :ha: :ha: :ha:

:ha: :happy

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

ziceti daca mergem luni ca de nu ma duc la o baboiala la facau... :F

nu vreti sa plimbam si noi un pic melu si drobu si vinu si retul de potol gretos din stomahurile noastre???

experientia docet.
Link spre comentariu

Va doresc distractie maxima ! Din pacate , macar de sarbatori mi-am propus sa fiu alaturi de familie . Nevasta si cei 2 baieti ai mei ! :h5 Se stie v-oi fii cu gandul la acele minunate poze ale lui Tractozauru . :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ai grija ce ti doresti :grin: :h5 , Daca mai esti si luni in zona facem o iesire cu de toate

N ar fi rau sa vi si tu repet daca mai esti inca in zona

Detalii aici

Daca nu da mi un telefon 0722 ******* si facem o iesire mai restransa pe la bran pe acolo , azi sau maine, stiu cateva trasee frumoase

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare